Liderii oaspeți, succese cu 1-8, 2-8 și 0-6, avans în frunte de 21, 18 și 9 puncte. Flacăra arde tot mai intens: și Parța, desprinsă în două etape de la 3 la 9 puncte

Elocvente în privința dominației exercitate în actualul campionat de liderii detașați ai seriilor Campionatului Județean Timiș sunt victoriile zdrobitoare repurtate strict în deplasare duminică de la orele 11 și 17 de fruntașele celor 3 întreceri din liga a V-a, succese conturate la 6-7 goluri diferență, și nu neapărat pe terenurile unor codașe, ba din contră, la ocupante ale unor poziții precum a patra, a cincea respectiv a unsprezecea, unele în coborâre după eșecurile acasă.

Cel mai clar este desprins liderul cu punctaj maxim al Seriei 1, Fortuna Becicherecu Mic, care deține 21 de puncte avans după 21 de etape, avantaj față de AS Carani, a doua clasată, media golurilor marcate pe meci de mereu victorioasa fruntașă fiind remarcabilă 6.

CSC Dudeștii Noi are 18 puncte avans în fruntea Seriei a III-a, față de secund clasata Avântul Topolovățu Mare, media golurilor înscrise de elevii fostului atacant divizionar Miculescu fiind aproape la fel de notabilă, 5 pe meci. Cei din Dudeștii Noi sunt și ei neînvinși, risipind până acum doar două puncte, într-o remiză în deplasare.

Iar atât Fortuna cât și CSC Dudeștii Noi au marcat câte 8 duminică, gruparea din Becicherecu Mic într-un 2-8 de la ora 11 la a patra clasată, Unirea II, străduindu-se cu juniori, iar echipa lui Vali Miculescu printr-un 1-8 la AS Timișul Hitiaș, întrecută astfel ierarhic de AS Recaș pe locul 11.

Flacăra Parța, desprinsă în frunte în etapele 20 și 21 de la 3 la 9 puncte

Nici liderul Seriei a II-a nu s-a lăsat însă mai prejos și și-a mărit astfel avansul în frunte, CS Flacăra Parța triumfând cu 0-6 (0-3) la a cincea clasată, AS Unirea Ghilad, ajunsă pe 6. Înaintea precedentelor două runde, formația din Parța deținea numai 3 puncte avans față de secund clasata din Săcălaz, dar victoria acasă cu 2-1 în jocul direct la vârf și acest triumf afară la un scor din setul tenisului de câmp, coroborat cu înfrângerea Rapidului cu 1-7 pe teren propriu, a propulsat-o pe Flacăra la 9 avans, cu 9 etape înaintea finishului. Punctele și le-a strâns din 19 victorii și o remiză, pierzând o singură dată…

Este totodată a treia victorie la zero a celor de la Flacăra în acest retur, început prin succese cu 3-1 acasă cu ACS Unirea Banloc dar și la AS Petroman, și continuat prin triumfuri la zero, 3-0 cu cei din Utvin și 2-0 la Fibiș, în acest ritm fiind de așteptat ca și gruparea din Parța să se bucure de promovarea matematică înainte de termen, cândva înaintea rundei finale din 23 iunie, la ora deplasării la Cornești.

Un sezon în ”Județ” în care liderii își exercită mai clar autoritatea, Flacăra impunându-se duminică după-amiază în deplasare prin cele trei ”duble” reuşite de Gheorghe Sabău, Bogdan Andriucă şi Flavius Giroveanu.

Clasamentele, pe coloana datelor tehnice. Cronica etapei cu rezultate și marcatori din 15 întâlniri, în consemnarea anterioară.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 6 = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: