Liderii, remize și eșec în Campionatul Județean Timiș: Steaua Roșie Variaș, la Comloșu Mare. ”Citro” Lorincz îi poartă noroc Detei

Campionatul Judeţean Timiş a programat în weekend etapa a XIX-a, în care liderul Seriei I, Steaua Roşie Variaş, a fost învins la Comloşu Mare, dar păstrează șefia grație golaverajului. Remiză albă în derby-ul Seriei a II-a, ACS Poli II – Voinţa Biled 0-0, iar în Seria a III-a, Vulturii II Lugoj a remizat 1-1 în deplasare cu liderul Lorena Giarmata Vii. Altfel, o rundă molcomă, fără probleme, dar și cu un privitor aducător de noroc…

ASO Deta: 5-2 în deplasare

ASO Deta: 5-2 în deplasare

 

 

Iată câteva amănunte, rezultate şi marcatori. Ierarhiile, la locul lor, pe dreapta…

Lorena Giarmata Vii – Vulturii II 2009 Lugoj 1-1 (1-1)

În jur de 300 de spectatori au urmărit derby-ul Seriei a III-a, între primele două echipe în clasament. Gazdelor, cu două puncte mai mult, le era suficient egalul pentru a nu pierde primul loc. În schimb oaspeţii ar fi detronat liderul cu o victorie, lucru ce nu s-a întâmplat după cele 93 de minute de joc, încheiat 1-1. Lugojenii au deschis scorul în minutul 10, în urma unui corner executat de Marta, la care, cu capul, Cosmin Loga a făcut 0-1. Golul egalizator a venit în minutul 29 prin torpila de la 25 metri a lui Constantin Popa. A fost un meci bun, peste acest nivel, iar arbitrajul, impecabil din partea lui Flavius Roşu. ”Noi ne păstrăm obiectivul propus”, ne-a declarat Cosmin Petruescu antrenorul lugojenilor.

ACS Poli II Timişoara – Voinţa Biled 0-0

Derby-ul Seriei a II-a, difuzat în direct de Sporttim, s-a încheiat nedecis, dar gazdele puteau obţine cele trei puncte dacă mingea trimisă din lovitură de la 25 de metri, de Alexandru Lazăr, nu ar fi întâlnit transversala. În schimb, liderul Voinţa Biled a rămas singura echipă care nu a cunoscut înfrângerea în actualul campionat.

Vulturii Comloşu Mare – Steaua Roşie Variaş 3-1 (1-1)

Mare bucurie în tabăra gazdelor la finalul meciului, în care au reuşit să învingă liderul, prin golurile marcate de: Sergiu Jivan (33), Alexandru Lucaciu (51), Daniel Sturz (91), respectiv Lucian Ţigănaş.

Atletico Libling – Solventul Timişoara 0-2 (0-0)

Victorie în deplasare pentru trupa lui Dan Miron, care a punctat prin Ovidiu Urechescu (68) și Cristian Bulai (77).

CS Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic – Unirea Grabaţ 7-2 (2-1)

În sfârşit, gazdele au conturat un scor fluviu. Omul meciului a fost Flavius Cioancă, cu 4 reuşite. Andrei Hodiş a marcat de două ori iar Alexandru Costea o dată. Pentru Unirea, Cristian Botiș de două ori.

AS Seceani – Avântul Periam 1-1 (1-0)

Ca şi în tur, s-a încheiat la egalitate. Au marcat: Adrian Roman (8) şi antrenorul oaspeţilor, Emeric Vascko (76). Cu acest egal, echipa din Periam este la egalitate cu liderul Variaş, cele două grupări fiind despărţite de golaveraj.

Unirea Jimbolia – Pobeda Dudeşti Vechi II  3-2 (3-0)

Victorie conturată în prima repriză pentru elevii pregătiţi de Angel Cănuci, în faţa unei echipe mult mai experimentate, care s-a trezit după pauză. Au punctat: Marcus Stoica (19), Viorel Cosa (38), Bogdan Bura (44) respectiv, pentru ”bulgari”, Ioan Bratan (71) şi Rafael Mirciov (77).

Antrenorul jimbolienilor, Angel Cănuci, a folosit următorul lot de jucători: Bontea – Gorgan, Fechete, Cosa, Stoica, Zan, Puică, Bura, Zamfirescu, Sandu, Moga.

Au mai intrat: Drăgan, Ciobanu, Baia, Totea.

Pe bancă: Trifu, Boca şi Cristian Ionuţ.

AS Buziaş 2013 – Autoliv Lugoj 4-2 (1-2)

Oaspeţii au condus la pauză prin reuşitele lui Florin Grozoni (19) şi Cosmin Ripan (43), dar gazdele au întors rezultatul prin punctele realizate de Flavius Secula (28; din 11 metri), Alexandru Pîscu (60 şi 74) și Claudiu Groza (68).

Unirea Banloc – Rapid Săcălaz 6-2 (4-0)

După ce până la pauză trupa lui Teo Suciu s-a distrat cu oaspeţii de astăzi, conducând detaşat, la reluare a fost mai greu. Cu golurile, Ionuţ Godenciuc – 3, Zoran Ianculov, Mihai Hriţuc și Petru Demian, iar pentru învinşi: Marian Danciu şi Arinel Trif.

Sânmihaiu Român – Unirea Cernăteaz 1-8 (1-1)

Gazdele rămân în continuare fără victorie după epuizarea a celor 19 etape. Din nou înfrângere pe teren propriu, de această dată victorioşi fiind elevii pregătiţi de Adrian Gabor. Puncheri sunt: Răzvan David (40,80, 83), Alin Balabasciuc (55 şi 88), Adrian Jivan (57, 87) şi Adrian Ganea 66), respectiv Nicolae Dorobanţu, care deschidea scorul pentru gazde în minutul 34, din 11 metri.

Spartak Gottlob – Tricoul 1 Iunie Timişoara 2-1 (1-1). Au punctat: Nicolae Căstăianu (35, 77) respectiv Daniel Hărpăilă (26).

Mureşul Cenad – Dacia Cărpiniş 3-0 (2-0)

Victorie la un scor de forfait pentru elevii pregătiţi de Iosif Harcai, prin punctele reuşite de Bogdan Wilheim (2 şi 84) şi Samir Colompar (7).

AS Carani – Plavii Delia Sâmpetru Mare 1-1 (1-1)

Rezultat surpriză la Carani, unde oaspeţii au condus prin golul marcat de Remus Ciui (13), dar au fost egalaţi până la pauză prin reuşita lui Mircea Paşca (34).

Voinţa Valcani – Unirea 1975 Tomnatic 3-1 (2-1)

Trupa lui Aurel Marta a izbutit în sfârşit o victorie acasă, împotriva nou promovatei Unirea, care a deschis scorul în minutul 29 prin Mario Dragodan. Până la final, cei de la Voința au punctat prin Marin Ghiorghiţă (40), Dragoş Buicu (44) şi Florin Bondor (68).

AS Utvin – ASO Deta 2-5 (0-3)

Prezenţa fostului conducător şi antrenor al echipei din Deta, Ştefan Lorincz, le-a purtat noroc oaspeților, trupa lui Şuşman reuşind o victorie meritată.

Au înscris: Cosmin Beleţescu, Ilie Mihalache, Marius Cirnu şi Denis Radu, o ”dublă”, iar pentru gazde Sebastian Soos şi Petre Ciobanu.

Antrenorul Cosmin Șușman a folosit următorii jucători: Boboiciov – Belețescu, Frank, Paraschiv, Picioruş, Mihalache, Chiticariu, Burdan, Cîrnu, Rujan şi Radu.

Au mai jucat: Gherman şi Ianoş.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase × 5 =

 


Alte articole legate de acest subiect: