Liderul CSC Ghiroda și Giarmata Vii își păstrează punctajul maxim înaintea deplasării la Dumbrăvița. Jichici, marcator până la pauză etapă de etapă

În cont cu victorii la zero în primele 3 etape din Seria 8 în Liga 3, liderul CSC Ghiroda și Giarmata Vii și-a fructificat vineri după-amiază avantajul terenului propriu și a păstrat șefia ierarhică și pentru a doua rundă la rând, poziție din care va aborda vinerea viitoare deplasarea ”peste” Pădurea Verde, la Dumbrăvița, fără meci oficial în acest weekend. Nici vizitatorii timișeni de vineri ai arenei ”Emilian Pavel” n-au jucat săptămâna trecută, dat fiind tot excluderea lui ACS Poli Timișoara din acest campionat, care continuă șchiopătat, într-un număr impar de echipe. Cât despre fruntașii în galben, dacă Petrișor Jichici înscrie până la pauză – ceea ce s-a întâmplat etapă de etapă, elevii lui Răzvan Leucă și câștigă: CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – CS Avântul Periam 2-1 (1-0).

Ghirozenii au recapitulat cu bine înaintea ieșirii la Dumbrăvița, trecând vineri de la ora 17 și de Avântul, încă fără victorie în 3 apariții în noua ediție din Seria 8, iar și de această dată Petrișor Jichici s-a înscris pe lista marcatorilor. O făcea în runda inaugurală, la Sânicolaul Mic, în fieful campioanei din primăvară, CS Șoimii Lipova, împotriva căreia stabilea scorul final încă din minutul 42, 0-2, stabilind scorul final și în minutul 42 al debutului acasă din etapa a II-a, 1-0 (1-0) cu Pobeda Star Bîșnov, după care înscria în județul Arad și în runda a treia, săptămâna trecută, pentru 0-2 în minutul 31 al succesului cu 0-3 la nou-promovata Frontiera Curtici.

Cu ani de rulaj în seria vestică a Ligii 3, galben-albaștrii de pe ”Emilian Pavel” au marcat vineri deja în minutul 8 al întâlnirii cu promovații de anul trecut, 1-0 cu Jichici marcator împotriva Avântului pe tușă săptămâna trecută, după ce în urmă cu două etape remiza 1-1 la Pecica.

Cei din Periam n-au mai repetat isprava, Alexandru Bădăuță dublând avantajul fruntașei în minutul 83, dar în schimb au pricinuit primirea primului gol de către lider în acest campionat, Roberto Artimon reducând din handicap pentru oaspeți spre finalul partidei, în minutul 88: 2-1. 

Doar victorii pentru prima clasată în prima jumătate a turului, trei etape la rând în fruntea ierarhiei, postură din care se va deplasa vineri pe stadionul ”Ștefan Dobay” din Dumbrăvița, în duelul direct timișean dar și al aspirantelor de pe podium. Ulterior, primirea acasă a celor din Pecica.

Cât despre Avântul, dueluri cu arădenele, acasă cu cei din Cermei și la CS Șoimii Lipova.

Rezultatele și programul etapei a IV-a, precum și programul rundei viitoare, pe coloana clasamentelor.

*

CSC Ghiroda și Giarmata Vii: Miklos (n. 1999) – Sporin (1998), Stupu (1997), Hecsko (1987), Coroiu (2000) – Precup (2003), Mancaș (1995), Jichici (1995), Grancea (2004) – Românu (2002), Bădăuță (1990).

Rezerve la start: Golban – Velcan, Rosuș, Paunchici, Iseini, Hissein, Scafaru, Ehling, Cochințu.

CS Avântul Periam: Holca (n. 1991) – R. Mureșan (1995), Artimon (1995), Gașpar (2003), Dan (2003), Olteanu (1998), Gălățan (1999), Trandu (1991), Mager (1999), Siminiceanu (2002), Ologu (1985). 

Rezerve la start: Bîlc – C. Mînecan, Petric, Chistrugă, Toma, Viașu, Periat, Poparadu și Budugan.

Arbitru: Andrei Gabriel Fodor (Deva).

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + 8 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: