Liderul din Ghiroda și Giarmata Vii, încă un triumf în județul Arad, galbeni fruntași fără gol primit dar cu punctaj maxim și goluri marcate strict până la pauză

Prima clasată după două etape în Seria 8 din Liga 3 și-a păstrat sâmbătă seară poziția de lider grație conturării scorului rundei a treia tocmai în condiții de deplasare, și tot în județul Arad, ”galbenii” lui Leucă bifând al treilea triumf la zero, asigurat și de astă dată tot până la pauză, rețetă de succes a primelor 45 de minute care contura și un 0-2 la campioana CS Șoimii Lipova respectiv un 1-0 acasă cu nou-promovații ”bulgari”. Plusare, 0-3 în fieful unei altei nou-promovate, care nici săptămâna trecută și nici săptămâna aceasta nu juca la ”violeții” lui ACS Poli, lipsă a meciurilor în picioare dăunătoare racordării la ritmul întrecerii: Frontiera Curtici – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 0-3 (0-3).

”Galbenii”, cei mai eficienți dintre cele numai 4 formații din C8 care și-au trecut până acum în cont victorii în primele 3 etape, succese pe linie asigurate prin goluri strict până la pauză, fapt valabil și aproape de granița ștearsă a prostirii norodului.

Cosmin Mancaş a deschis scorul încă din minutul 13, iar același Petrişor Jichici, marcator și în prealabil în noul campionat, a dublat avantajul în minutul 31, cu un şut de la 22 de metri. Apoi, până la pauză, Cătălin Bădăuţă a înscris cel mai frumos gol, cu un șut de la 18 metri, direct la vinclu: 0-3.

Frontiera, între cele 3 formații care încă n-au marcat în ediția 2021/2 a Seriei 8. Rezultatele etapei a III-a și programul viitor în grupa vestică a Ligii 3, pe coloana clasamentelor la zi, cu ghirozenii în fruntea ierarhiei. Așteptându-i pe vizitatorii din Periam, care în acest weekend n-au mai jucat cu ACS Poli, la a treia neprezentare. O rușine pentru fotbalul timișorean, fără aliniere la start în întâlniri cu ex-divizionare ”D” precum Pobeda, Frontiera sau Avântul. Măsură a decăderii cu buf a unui ”proiect” metaforă pentru sportul românesc, bani publici tocați ineficient într-o risipă altfel cu surle, trâmbițe, vuvuzele și nelipsitele… camere de filmat. 

Timișoara, rușinea Timișului în C8, comunele sale periurbane, pe locurile 1 și 2 la zi în grupa vestică.

Frontiera Curtici: Mucha – Cleuță, Calvin, Gligor, Puta –Varga – Huțanu, Avrămuțiu, Prică, Andrieș – Burlă.

Rezerve la start: Miclean – Coșa, Vereș, Morar, Ciupuligă, Lolea, Popescu, Moldovan.

CSC Ghiroda și Giarmata Vii: Miklos – Mancaș, Sporin, Hecsko, Coroiu – Jichici, Stupu – Grancea, Precup, Românu – Bădăuță.

Rezerve la start: Golban – Ciocan, Roșus, Cochințu, Paunchici, Iseini, Hissein, Scafaru, Ehling.

Arbitri: Pal (Oradea / Bihor) – Nistor (Zlatna / Alba), Bogdănel (Oradea). Observator de arbitri: Ciotlăuș (Hunedoara), delegat de joc Burtea (Reşiţa).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− sase = 1

 


Alte articole legate de acest subiect: