Liderul din ”Municipalul” lugojean, AS Coșteiu, ținut în șah acasă de AS Micro I Lugoj 2

Nu chiar toate competițiile fotbalului ”mic” județean s-au încheiat deja, excepție făcând Campionatul Municipal Lugoj, de la nivelul eșalonului șase, continuat în luna decembrie prin ultimele două etape ale turului, dintre care una s-a derulat de Ziua Națională și duminică, iar căderea de cortină, runda a XV-a, duminica viitoare, pe 9 decembrie.

În weekendul viitor, între cele 7 meciuri, și cel al ocupantelor locurilor 4 și 2, CS Bega Belinț cu AS Avântul Chizătău, despărțite de 3 puncte în favoarea vizitatorilor și adjudecate de fapt duminică, 2-0 pe teren propriu în etapa a 14-a. În care cei din Belinț nu s-au prezentat în schimb în deplasare la Cladova, fiind invocate motive legate de mijlocul de transport, astfel încât partida va fi cel mai probabil reprogramată.

Liderul AS Coșteiu n-a câștigat în schimb acasă, fiind ținut în șah de AS Micro I Lugoj 2, 3-3, remiză prin care și-a redus avansul de puncte în frunte, dar nu față de cei din Ohaba Forgaci, care au stat în etapa a 14-a, alunecând pe poziția a treia, ci față de Avântul Chizătău, urcată pe 2, cu 30 de puncte, cinci mai puține decât fruntașa. Care va încheia sezonul de toamnă în deplasare la Margina, a zecea clasată.

Scorul etapei a fost stabilit în jocul inaugural, unicul disputat de Ziua Națională, AS Sporting Dumbrava – VHP Pădureni 0-6, cealaltă victorie în deplasare fiind înregistrată de AS FC Progresul Racovița, 2-4 la Avântul Topolovățu Mare, pe care a devansat-o astfel în clasament, la mijlocul ierarhiei.

Cele mai clare victorii acasă, la 3 goluri diferență, le-au conturat a șasea clasată AS Tomești, cu 3-0, respectiv ASC Crvena Zvezda Stanciova, apropiată astfel la două puncte de ocupanta locului 11. Rezultatele și clasamentul, pe coloana datelor tehnice.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua + 2 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: