Liderul Ghiroda nu învinge nici în al treilea meci acasă din play-off, din nou 0-0

Liderul CSC Ghiroda și Giarmata Vii n-a învins nici la a șasea apariție în play-off, n-a spart gheața nici la a treia reprezentație pe teren propriu în grupa I valorică, fruntașa rămânând singura fără victorie în ”1-4” după primele două faze tur-retur, la a doua remiză albă consecutivă pe ”Emilian Pavel”, astăzi de la ora 18 cu regina rezultatelor de egalitate în cele 6 runde, CS Crișul Chișineu Criș, cu 5 asemenea scoruri.

A venit lumea marți seară pe ”Emilian Pavel” în speranța unui prim succes al albastru-galbenilor în play-off, peste 350 de spectatori care n-au asistat însă la nici un gol, a treia partidă din totalul celor 12 jucate în cele 6 etape în care nu s-a marcat deloc, a doua oară la Ghiroda.

Fruntașii începeau cu stângul faza play-off, 1-2 acasă la 1 aprilie cu Șoimii Lipova, iar nici în etapa a II-a nu se impuneau pe teren propriu, 0-0 pe 8 aprilie cu CSC Dumbrăvița, după care au jucat de 3 ori la rând în deplasare, revederea cu proprii simpatizanți având loc în această seară, dar tot fără succes, din nou 0-0. Și doar două puncte avans pentru galben-albaștri în fruntea ierarhiei, menținându-se cele 5 în fața ocupanților locului 3 de la Crișul.

Arădeni invincibili în cele 6 etape din play-off, și care nu s-au dezmințit în a treia deplasare: CSC Ghiroda și Giarmata Vii – CS Crișul Chișineu Criș 0-0.

Într-o rundă a șasea ”intermediară” în play-off-ul din C8 cu un singur gol marcat, semănând cu etapa secundă, una cu scoruri albe și fără gol, ”intermediară” la 3-4 zile după cea mai eficace etapă din grupa I valorică, în care se marcau nu mai puțin de 8 goluri în cele două remize 2-2.

Încă un meci sub spectrul lui ”X”, cu timișenii mai insistenți dar trădați de ineficacitate, de unde și media subunitară a golurilor înscrise în play-off, 5 în 6 partide.

Trandu a fost nu departe de gol în primele 10 minute, în urma unei lovituri libere din preajma careului, iar la mijlocul reprizei a pus latul din 10 metri puțin peste transversală la o centrare a căpitanului Mancaș de pe dreapta, însă tabela a rămas nemodificată și după tentativa timișenilor din minutul 37, în urma unei alte lovituri libere, de la 20 metri lateral dreapta. Același Mancaș relua cu capul din mijlocul careului, Blaga respingând cu palmele în stânga, de unde Tănase a îndepărtat pericolul.

Ghiroda n-a trecut Crișul, imbatabilă în play-off, bănățenii având alte două partide consecutive acasă, după care deplasarea finală tocmai la Chișineu Criș, peste două săptămâni. În tot cazul, fruntașa e în pierdere de turație, înscriind o singură dată în cele 3 meciuri jucate acasă în ”1-4”. 

Galben-albaștrii dețin 42 de puncte, față de cele 40 ake dumbrăvițenilor, 37 ale Crișului respectiv 35 ale Șoimilor Lipova.

*

CSC Ghiroda și Giarmata Vii: Mosoarcă – Sporin, Stupu, Hecsko, Coroiu – Precup (min. 84, Velcan), Jichici – Mancaș – cpt., Românu (min. 55, Grancea), Trandu (min. 86, D. Pop) – Bădăuță.

Antrenor principal: Răzvan Leucă.

Rezerve: Mikloș, Bîrloveanu, Andreșoiu, Zavalache, Buzata, Rosuș.

CS Crișul: Blaga – Haloș, Pașca, Sabău, Nistor – cpt, Siminic – Clej (min. 82, Ciornei), Tănase, Susan, Peter (min. 68, Ciubotariu) – P. Pașcalău (min. 90. Giurgiu).

Antrenor principal: Adrian Abrudan.

Rezerve: O. Pașcalău, Popa.

Au arbitrat: Marius Omuț (Satu Mare) – Humița (Armeniș / Caraș Severin), Svatsnik (Reșița). Observator de arbitri: Ciotlăuș; delegat de joc, Gîț (ambii din Deva).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + = cinci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: