Liderul neînvins Electrica depășește și Auto: FOTO

Începută după meciul de deschidere jucat de juniori D, una dintre cele două partide din ziua inaugurală a etapei a XIV-a din Seria I în Campionatul Municipal Timișoara a adus tot victoria oaspeților, precum în disputa juvenilă: FC Auto Timişoara – Electrica Timişoara 2-5 (1-2).

Tot miercuri s-au mai jucat alte două meciuri în Seria a II-a, Unirea Cerneteaz II – Srbianca Giuchici 3-6 şi Dedy Sînmihaiu Român – Electrometal 2-10, pe când partida dintre Albina și Kids Sînmihaiu Român a fost amânată.

Miercuri de la ora 18, pe terenul Auto din cartierul Freidorf, Electrica a reuşit o victorie la trei goluri diferenţă şi păstrează distanţa de 4 puncte faţă de ocupanta locului secund, UVT, care are un meci mai puţin disputat. Liderul s-a desprins în partea secundă, după ce Alexandru Sofran a marcat cel mai frumos gol din lovitură liberă de la 18 metri, direct în vinclu.

Au redus din handicap pentru gazde Ovidiu Ignea în minutul 31 iar Miloliub Cornici printr-un autogol în minutul 47, după ce Roberto Bălan a deschis scorul pentru Electrica în minutul 12 din lovitură de la 11 metri, tot pentru învingători mai înscriind Gabriel Bînzar în minutul 32, același Bălan și în minutul 45, Alexandru Dănilă (min. 55) şi Sebastian Sofran (min. 71).

Și gazdele au marcat un gol din lovitură liberă, în minutul 31, când Ovidiu Ignea a punctat de la 17 metri, ca apoi, în minutul 38, să vadă al doilea cartonaș galben, implicit pe cel roşu, pentru lovirea cu cotul a unui adversar, din alergare.

Iar în mitanul secund arbitrul Bogdan Gheorgheoiu a scos pentru a doua oară și cartonaşul roşu, tot pentru două ”galbene”, lui Kocsisan, cu zece minute înainte de final.

FC Auto: Alex Ignea – Oprea, Chilom, Spătariu, Mareş, Kocsisan, Buda, Ovidiu Ignea, Butaru, Gongeanu, Moţ (min. 46 ,Munteanu).

Antrenor Laurenţiu Ignea.

Pe bancă: Lungu.

Electrica: Toth (min. 82, Chira) – Stoica, Cornici, Sîrb, Hădărugă, Bălan (min. 66, Floarea), Ilea, Sebastian Sofran, Nicolae Sofran, Bînzar (min. 75, Mohorâta), Dănilă.

Antrenor Gheorghe Ilici.

Pe bancă Morariu.

Arbitri: Bogdan Gheorgheoiu – Claudiu Boici şi Claudiu Ungureanu. Observator Traian Dejeu.

Celelalte meciuri ale etapei se joacă astăzi de la ora 18.

Fotografiile…

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 × = douazeci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: