Liderul nu face concesii codașei: ”dublă” la mijlocul primei reprize, ”dublă” Camara după pauză. FOTO: Atletico – Ghiroda și Giarmata Vii 3 0-4 în ”Promoție”

Prima clasată în Seria a III-a din liga a șasea ”Promoție” Timiș a învins la scor în deplasare pe terenul ”lanternei roșii” în etapa de la mijlocul returului în campionatul cu 8 echipe al ”Municipalului”: ACS Atletico Timişoara – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 3 0-4 (0-2). Câteva detalii și fotografii.

Victorii în deplasare în primele întâlniri ale rundei a XI-a dintre cele 14 etape ale seriei campionatului municipal din liga a VI-a ”Promoție” Timiș, fruntașa semnând un ”careu” pe terenul ”lanternei roșii” iar într-un alt joc disputat marți tot în sudul orașului, FC Auto Timișoara – Srbianca Giuchici 2-3 (2-0).

Una dintre cele două întreceri din ”Promoție” a câte 8 echipe, Seria a II-a, este mai ”grăbită”, aflându-se înaintea ultimei etape a returului, pe când cealaltă, Seria a III-a, a municipalului, este mai ”lentă”, abia la mijlocul returului, programând și o întâlnire dezechilibrată între prima și ultima clasată, gazdă pe terenul ”Voința”, cu un gazon foarte bun.

Liderul s-a impus în partida de la ora 17:30 cu câte două goluri marcate pe repriză, gazdele șutând în schimb în transversală la scorul de 0-3, de fapt puțin după primirea celui de-al treilea gol, prin Alex Voicu, în minutul 63.

La ”concurență” cu antrenamentul unei grupe de copii, ”Atletico” și ”Ghiroda 3” au rămas la egalitate doar până la mijlocul primei reprize, când, în minutul 22, oaspeții au deschis scorul la o învălmășeală în careu, Fabian Zăvălache șutâns pe jos de la 8 metri, în dreapta portarului.

Doar două minute mai târziu Adrian Aștelean a sprintat de unul singur spre poartă și a înscris din careu în dreapta lui Sfetescu, stabilind scorul la pauză: 0-2. ”Ghiroda 3” controla deja partida.

La reluare, junii lui Adrian Săvoiu s-au detașat prin ”dubla” lui Raul Camara din minutele 59 și 82.

Rezultatele, programul viitor și clasamentele din ”fotbalul mic” în Timiș, pe coloana datelor tehnice a secțiunii Fotbal. În antepenultima etapă a returului, fruntașii vor primi vizita Timișului Urseni.

*

Au jucat formațile:

Atletico: Sfetescu – Teodorescu, Luță, Brândaș, Popescu, Dancia, Vlaicu, Bejerița, Ciocârlan, Gazibara, Chiriac.

Au mai intrat: Mihalka, Buzatu, Voicu și Dăbâcă.

CSC Ghiroda și Giarmata Vii 3: Ciocan – Nagy, Zavalache, Buzata, Molnoș – Datcu, Miclău, Scafaru, Glujdea – Caraman, Astelean.

Au mai intrat: Baciu, Vaccari, Crișan, Pantea, Jichici.

Rezerve: Mureșan, Varga, Cosei, Gyenge.

Fotografii de Iosif Canea

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 2 = sase

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: