Liderul se impune la limită: ACS Poli II Timişoara – AS Murani 0-1 (0-0)

Liderul Seriei a II-a a Campionatului Judeţean Timiş, AS Murani, s-a impus la limită într-un joc din runda a 9-a, ACS Poli II – AS Murani 0-1 (0-0), provocându-i primul eşec în propriul fief antrenorului echipei secunde alb-negre…

De la investirea ca antrenor la ACS Poli II, Silviu Bălace se află la prima înfrângere pe teren propriu în faţa liderului AS Murani, care a demonstrat că nu din întâmplare se află pe primul loc.

Disputat pe terenul II din complexul sportiv „Dan Păltinişanu”, jocul s-a ridicat la un nivel destul de bun, iar unicul gol al meciului a fost înscris de antrenorul-jucător Stelian Argatu, din lovitură liberă de la 18 metri, cu 8 minute înainte de finalul jocului.

De menţionat că din minutul 72 timişorenii au evoluat în 10, prin eliminarea lui Scheau, pentru fault din postura de ultim apărător asupra lui Costescu.

Cu această victorie AS Murani îşi consolidează poziţia de lider în Seria a II-a.

*

ACS Poli: Coca – Motreanu, Raul Kovacs, Bocşan (min. 46, Bălace), Dragu, V. Dragomir, Scheau, Moldovan, Rogoveanu (min. 39, Buzdugan), Vâlceanu (min. 46, Lică), J. Dragomir.

Antrenor: Silviu Bălace. Pe bancă: Andrei, Mărginean, Velcotă, Stoichescu.

AS Murani: Szorfan – Ema Kovacs, Morcan, Argatu, Costescu, Borborea, Bărban (min. 65, Presură; min. 72, Apintiliesz), Ungur, Bria, Coman (min. 48, Lupşescu), Temelie.

Antrenor: Argatu Stelian. Pe bancă: Sântean şi Halcea.

Arbitri: Cătălin Botaş – Dan Gabriel şi Petre Gaşpar. Observatori: Cornel Bălănescu şi Traian Dejeu.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: