Liderul Timișul rezistă la 3 bare dar e ajuns din urmă la Mașloc. Nanu frige spre final Cocoșul, învins în premieră acasă. 5-6 de la 3-1 la pauză în duelul estic din D Timiș. Echipe, marcatori

Precum în partidele de la ora 11 din etapa în curs a Diviziei D Timiş, și în cele de la ora 15 fiecare dintre formații a marcat de cel puțin două ori, de astă dată fără ca vreun meci să revină gazdelor…

S-au mai jucat așadar astăzi trei meciuri din cadrul etapei a XIII-a în liga a patra timișeană, în care oaspeţii au reuşit două victorii, și anume ACS Dumbrăviţa la Orţişoara şi CSO Făget la CSM II Lugoj, înregistrându-se și un rezultat de egalitate, semnat de liderul CS Timișul Șag la Maşloc.

Voinţa Maşloc – Timişul Şag 2-2 (0-1) de la 0-2 la mijlocul părții a doua

Au marcat: Ovidiu Glodean (min. 75 din lovitură de la 11 metri) şi Mircea Şchiopu (min. 90+3), respectiv Marius Călin (min. 26) şi Adrian Butura (min. 66).

În căutarea primului succes în 4 etape, Voința a stopat seria de 4 victorii a Timișului.

Liderul a deschis scorul în minutul 26, când Butura a recuperat o minge din faţa lui Contescu, de pe flancul drept, și i-a pasat în adâncime lui Călin, care a înscris cu un şut pe jos în stânga portarului.

Din nou a ieşit la rampă tânărul Butura, care a majorat scorul la 0-2, în minutul 66, şi se părea că trupa lui Sorin Gheju ia o opţiune serioasă pentru a ieşi din nou victorioasă.

Dar nu a fost aşa, întrucât gazdele s-au mobilizat şi în minutul 75 au obținut o lovitură de la 11 metri, acordată pentru un fault comis de Călin şi transformat cu sânge rece de Ovidiu Glodean.

Iar în cele patru minute de prelungiri acordate de arbitrul Daniel Neagoe, veteranul Mircea Şchiopu a speculat o greşeală în defensiva liderului şi l-a taxat, egalând nesperat la potou.

Au spart astfel ghinionul prin multă… voință, căci cei din Mașloc nimereau pe parcurs de două ori stâlpul porţii, prin Şchiopu (min. 33 şi 69), şi o dată transversala, prin Glodean, în minutul 75.

La fluierul arbitrului Claudiu Gaitin au jucat următoarele formaţi:

Voinţa: Nariţa – Petri, Gurban, Contescu, Glodean, Hriţcan, Viţan, Vereş, Rus (min. 85 Gabără), Stiopu (min. 69 Ilie), Şchiopu.

Antrenor Mircea Aslău.

Pe bancă: Amarinei şi Ciobanu.

Timişul: Burtic – Gălan, Sturz, Rosenblum, Damian, Butura, Călin, Bud, Palade, Râmneanţu (min. 75 Berbece), Trifu (min. 89 Horţ).

Antrenor Sorin Gheju.

Pe bancă: Holca şi Roşu.

*

Cocoşul Orţişoara – ACS Dumbrăviţa 2-3 (0-2)

Precum la Mașloc, oaspeții au condus cu 0-2 dar au fost egalați, având totuși în cele din urmă ultimul cuvânt…

Au marcat: Gabriel Gînju (min. 60) şi Mădălin Semenea (min. 69), respectiv pentru învingători Florin Nanu (min. 18 şi 78) şi Deian Pecarov (min. 32).

Florin Nanu a semnat în ultimul sfert de oră golul celei de-a doua victorii afară a alb-verzilor, echivalând cu întâia înfrângere acasă a Cocoșului în acest tur.

Cocoşul: Ciui – Secotă, Dănilă, Solomon, Arghilean (min. 20, Livădaru), Opriş, Neagoie, Motreanu (min. 80, Sobolu), Gînju, Semenea, Raţiu.

Antrenor: Gheorghe Chimiuc.

Dumbrăviţa: Mikloş – Soare, Toma (min. 68, Sofronea), Telescu, Szalkai, Rus (min. 55, Ştefan), Briciu, Oancia, Nanu, Pecarov (min. 89, Scrob), Silaghi (min. 64, Bîrză).

Antrenor Sorin Bălu.

*

CSM II Lugoj – ASO Făget 5-6 (3-1)

Prim triumf în deplasare pentru făgețeni, care înving din nou după 5 etape, pe când ”satelitul” lugojenilor este la a cincea apariție la rând fără succes dar și cu 15 goluri încasate miercuri și astăzi.

Au marcat: Beniamin Dobra (min. 25, 34, 39 şi 88 – din lovitură de la 11 metri) şi Andrei Sărăcin (min. 57), respectiv pentru învingători Florin Bolgea (min. 43 – din lovitură de la 11 metri), Florin Jurj (min. 50, 53, 67 şi 77) şi Sorin Coţolan (min. 90+2).

Dobra respectiv Jurj au semnat așadar ”careuri”, victoria vizitatorilor venind în prelungiri…

CSM II Lugoj: Iordache – Peptănuş, Ciobanu, Predescu, Belu, (min. 65, Ştefănescu), Dobra, Marta, Roşie, Olariu, Sărăcin, Grega (min. 30 Drăgan).

Antrenor Dafin Danciu.

Pe bancă: Păduraru, Denis Ştefoni şi Cincă.

Făget: Moale – Onae, Claudiu Ardelean, Radu, Popovici, Țofei (min. 46, Gheban), Dănăilă (min. 46, Sălăjan), Laczko, Bîrză, Jurj (min. 86, Coţolan), Bolgea.

Antrenor: Adrian Brazovan.

Pe bancă: Valeriu Lazăr, Negoiţă.

Arbitri: Florin Brădău – Daniel Paşca şi Bogdan Otiman. Observatori: Ioan Franţ şi Raul Dragomir.

 

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + = cinci

 


Alte articole legate de acest subiect: