Liderul, tot neînvins: LPS Banatul – Interstar Sibiu 2-0 în Liga Elitelor U17. ”Am ratat foarte mult”

Prima clasată în Seria de Vest din Liga Elitelor U17 și-a continuat seria victoriilor la început de 2019, impunându-se acasă în etapa a XI-a, ultimă repetiție pe teren propriu înaintea primirii la fine de martie, peste două runde, a lui U Craiova 1948 Club Sportiv SA, a doua, tot fără înfrângere: LPS Banatul Timişoara – AS FC Interstar Sibiu 2-0 (1-0).

După ce au demarat cu bine în returul Seriei de Vest, victorie cu 4-1 în dauna celor de la LPS Bihorul Oradea, bănățenii au jucat tot acasă și în etapa a doua a sezonului de primăvară, în care au semnat o nouă victorie, distanțându-se la 7 puncte în fruntea ierarhiei, cu bilanțul 10 9 1 0 32-6 28 puncte, dat fiind și că alb-albaștrii din Bănie au stat în weekend, păstrând linia de clasament 9 6 3 0 22-3 21 puncte. În preajmă, cu câte 20 respectiv 18 puncte, AFK Csikszereda și CFR Cluj.

Juniorii B îndrumați de Cristi Petcu şi Ionuţ Vucea au semnat așadar o nouă victorie, în dauna celor de la Sibiu, antepenultimii clasați, dar cu numai două goluri marcate, ratând în schimb multe alte ocazii.

Primul a fost marcat în minutul 28 de către Giurgiu, în urma unei combinaţii perfecte cu Tymoş. În mintanul secund, timișorenii au dublat avantajul în minutul 69, prin reuşita lui Vasluian, în urma unui atac rapid pe flancul stâng, finalizat cu un şut pe jos.

Antrenorii Petcu şi Vucea au folosit următorii juniori: Dogaru – Maric, Siminiceanu, Benea, Ilie, Bostan, Simedru, Derbac, Giurgiu, Tymoş, Vasluian.

Au mai jucat: Sturzu, Railic, Gladun, Nikolic, Derbac. Pe bancă: Olaru.

Antrenorul secund Ionuţ Vucea ne-a declarat: ”Am ratat foarte mult dar sunt mulţumit că am reuşit să înscriem două goluri şi să obținem cele trei puncte foarte importante pentru a ne menţine în fruntea clasamentului”.

Următorul meci al liderului, la Arad, cu codașa UTA, pe 24 martie la ora 14. În Seria de Est la ”Elitele” juniorilor B conduce FC Viitorul, cu bilanțul 10 9 0 1 27 puncte, urmată pe podium de FCSB și ACS Centrul de Performanță Rapid, cu câte 22 de puncte.

În Liga Elitelor U19, rezervată juniorilor mari, Dinamo conduce în Seria de Est cu 28 de puncte, neînvinsă, urmată de Sporting Juniorul Vaslui la un punct în urmă și FC Viitorul (10 8 1 1 25 puncte). În Seria de Vest, lider neînvins este AS FC Universitatea Cluj, cu 27 de puncte, urmat de U Craiova 1948 CS cu 22 de puncte și AFK Csikszereda (19p).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 × = patruzeci doi

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: