Liderul Voinţa Maşloc, şi a zecea victorie la zero

Etapa a XV-a a Diviziei D Timiş a adus sâmbătă de la ora 11 alte trei meciuri în cadrul antepenultimei runde a ligii a patra judeţene, în care gazdele s-au impus, însă nu şi pe terenul pe care a evoluat liderul Voinţa Maşloc.

Într-un caz, formaţia gazdă n-a jucat de fapt pe propriul gazon, după ce era sancţionată cu suspendarea terenului pentru două partide, una dintre acestea, AS Peciu Nou – ACS Ghiroda, din etapa a XIII-a, fiind omologată cu 0-3, după ce Comisia de competiţii hotăra neprogramarea partidei.

Astăzi s-au înregistrat rezultatele Progresul Gătaia – CFR Timişoara 8-0, Pobeda Dudeştii Vechi – Voinţa Maşloc 0-2 şi, la Şag, AS Peciu Nou – Voinţa Biled 3-1.

De la ora 14 încep partidele Arsenal Flacăra Făget – AS Murani, Avântul Periam – Unirea Sânnicolau Mare şi Cocoşul Orţişoara – Timişul Şag.

Dar iată amănuntele…

După ce ieri s-a disputat primul joc al etapei a XV-a, între Ripensia şi ACS Ghiroda, încheiat cu victoria gazdelor prin golul marcat de Florin Nanu în minutul 61, astăzi de la ora 11 s-au mai disputat alte trei meciuri.

Pobeda Dudeştii Vechi – Voinţa Maşloc 0-2 (0-0). Prim eşec pe teren propriu pentru „bulgari” din etapa a patra încoace, când cedau cu 1-5 Voinţei Biled. O altă „Voinţa” i-a venit acum de hac, liderul fiind la al zecelea triumf la zero în acest campionat.

Voinţa Maşloc

Voinţa Maşloc

 

Jocul a început cu o întârziere de 10 minute, din motive organizatorice. Chiar dacă liderul a avut ocazii de a marca, scorul a rămas alb la pauză, în ton cu ceaţa învăluind arena. În mitanul secund, liderul ACS Voinţa a reuşit un prim gol prin Mircea Şchiopu cu un lob peste portar în minutul 61. Iar în minutul 87 Feraru a nimerit bara cu un şut de la 17 metri. Dar acelaşi Şchiopu a dublat avantajul în minutul 92: 0-2.

Pobeda: Ciocani – Cocora, Şerban, Râmneanţu, Kalapiş, R. Mirciov, Moricz, Budur, Roşu, Tranculov şi Gh. Mirciov.

Antrenor: Petre Mirciov.

Rezerve: Stoianov, Horoba, Lungu, Velciov, Niţă, Bratan.

Voinţa Maşloc: Amarinei – Gabără, Horcea, Matei, Bogdan, Şchiopu, Glodeanu, Şuleap, Berceanu, Postolache şi Magdaş.

Antrenor: Adrian Şeţu.

Rezeve: Nariţa, Gavrilă, Hriţcan, Feraru, Mihălceanu.

Au mai jucat: Mihălceanu, Feraru şi Gavrilă.

Arbitri: Cătălin Botaş – Raul Ghiciulescu şi Călin Cimponeriu. Observatori: Nicolae Pleşa şi Ionel Bolog.

*

AS Peciu Nou – Voinţa Biled 3-1 (3-0). Prim triumf după 6 etape pentru cei din Peciu Nou dar şi a treia înfrângere consecutivă pentru nou-promovaţi.

Meciul s-a disputat la Şag, întrucât terenul gazdelor a fost suspendat două etape de către Comisia de Disciplină. Oaspeţii ajungând cu întârziere la teren, jocul a întârziat cu circa 12 minute, iar la fluierul de start al arbitrului Eugen Gheorgheoiu nu s-a putut alinia şi Alexandru Mureşan. Acesta avea numai o adeverinţă cu viza medicală şi cartea de identitate, legitimaţia fiind dată dispărută după suspendare.

Chiar din minutul 2 trupa lui Mihai Dorobanţu a deschis scorul prin Adrian Hoţa, zece minute mai târziu Sorin Ciumacenco dublând avantajul, în urma unui penalty acordat de arbitru. Iar în minutul 33 Hoţa a reuşit „dubla”.

Cu cinci minute înainte de pauză ambele echipe au rămas în 10 jucători, Popaluca şi Alexandru Marincu fiind eliminaţi pentru bruscare reciprocă.

Golul oaspeţilor a fost marcat de portarul Nicuşor Bogdan din 11 metri, în minutul 60.

Întreaga echipă a gazdelor a dedicat victoria jucătorilor Sorin Ciumacenco, care şi-a aniversat ziua de naştere, şi Casian Dorobanţu, care a fost suspendat pe nedrept, urmărind disputa din tribună.

AS Peciu Nou a început cu următorul 11: Popa – Hanceriuc, Tudor, Handrache, Martinov, Ciumacenco, Bărbosu, Dumea, Alin Roşu, Popaluca, Hoţa.

Rezervă, doar un jucător, portarul Muraru, care l-a înlocuit pe Bărbosu (64).

*

Progresul Gătaia – CFR Timişoara 8-0 (3-0). A patra victorie la rând pentru Progresul dar şi al doilea cel mai crunt eşec pentru „vişinii”.

O repriză reuşită pentru gazde, care au reuşit să înscrie de trei ori, prin Claudiu Apro, în minutul 19, din 11 metri, la această fază Raul Gaşpar fiind eliminat pentru fault de ultim apărător, Lucian Stoica (21) şi Remus Barburescu (35).

După pauză, Barburescu, jucătorul meciului, a mai înscris de trei ori, în minutele 55, 60 şi 71, iar Adrian Ştefan în minutul 80 şi Alexandru Apostol pe final (90).

Antrenorul jucător Adrian Bungău a folosit următorul unsprezece: Bota – Horţ, Apro, Ştefan, Bungău, Duţu, Ionesi, Stoica, Olar, Bărbulescu, Parvanyi.

Rezerve: Haidu, Cortuşan, Apostol, Antemie, Slavics, Băluţă.

Au mai intrat Haidu, Băluţă, Apostol şi Slavics.

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: