Liga 2: ASA Târgu Mureş, lider tot mai clar, UTA, tot mai jos

Liga 2 a punctat în weekend încheierea primei jumătăţi a fazei play-off şi play-out, concluzia în seria vestică fiind că liderul ASA Târgu Mureş şi-a consolidate primul loc, pe când UTA s-a afundat şi mai mult în subsolul ierarhiei.

Etapa a V-a din play-off a consemnat rezultatele ASA Târgu Mureş – FC olt 1-0, Metalul Reşiţa – Gloria Bistriţa 2-2 şi FCM Râmnicu Vâlcea – CS U Craiova 0-0, în urma cărora ASA a acumulat 30 de puncte, CS Universitatea 24, Gloria 21, FCM Râmnicu Vâlcea şi Metalul Reşiţa câte 20 iar cei din Slatina, nouă.

În Seria I, podiumul e ocupat de CS Studenţesc Municipal Iaşi, tot cu 30 de puncte, Rapid, cu 26, şi FC Clinceni, cu 24.

Următoarele 5 etape, din returul play-off, vor decide cele câte două prime clasate cu drept de promovare în Liga 1. Returul începe pentru ASA cu o vizită la Reşiţa în vreme ce craiovenii vor juca pe Olt, la Slatina.

În play-out, un nou pas greşit pentru UTA, 0-3 acasă cu cei din Mioveni, arădenii afundându-se tot mai mult pe un loc retrogradabil, 4 respectiv 10 în ierarhia generală a seriei, cu 15 puncte, la 8 în urma lui FC Bihor.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − sapte =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: