Ripensia, 4-0 (1-0) cu CSU UVT pe „Electrica”

Vremea n-a ţinut deloc cu fotbalul la matineul primei sâmbete din februarie, frigul, ploaia şi vântul îngreunând misiunea sportivilor în întâlnirea amicală de pe gazonul moale al „Electricii” între secund-divizionara în roşu-galben, desprinsă la scor după pauză, şi concitadina „verişoară” din Divizia D Timiş: Ripensia Timișoara – CSU Universitatea de Vest din Timișoara 4-0 (1-0).

Ripensia – CSU UVT, instantaneu de grup

Terenul moale al „Electricii”, ploaia, vântul şi frigul pătrunzător au fost laolaltă potrivnice sportivilor, care s-au străduit să efectueze o verificare cât mai bună în condiţiile date.

La start cu Toroc – Zamfirescu, Ţieranu, Butnăraşu, Gladun, Stoi, Stoica, Cracea, Moraru, David Ciurel şi Şofran în cazul Ripensiei, care a marcat unicul gol al reprizei I.

În minutul 17, atunci când Stoica a şutat cu stângul lângă bară, de la 14 metri: 1-0.

Repriza a doua ripensiştii o abordau cu Flonta – Zamfirescu, Bain, Ţieranu, Lungu, Stoi, Mihart, Morariu, Moraru, Bobocea, Cristodulo, după care au mai intrat: Baeram, Cândreanu, Iosu, Ardeiu, Braşoveanu și Zetupin.

Cel de-al doilea gol a „căzut” şi mai vremelnic în partea secundă, în minutul 50, când un universitar „albastru” a degajat de pe linia porţii, dar tocmai în Cristodulo, minge ricoşată în poartă: 2-0.

Scor dublat în următorul sfert de oră, mai întâi în minutul 55, atunci când Bobocea a înscris din 6 metri, după devierea mingii din transversală la șutul lui Cristodulo din marginea careului mare, iar apoi în minutul 65, Morariu marcând cu un şut din colţul careului de 16 metri, în dreapta portarului: 4-0.

CSU Universitatea de Vest din Timișoara: Filip – Andreca, Contescu, Ioan Popa, Raul Popa, Denis Laza, Ciobanu, Florin Olariu, Mihai Olariu, Cărăbaş, Vucea.

Antrenor Vlad Bura.

Au mai jucat: Balabuc, Mihai Andrei, Sebastian Andrei, Jorza, Turdean, Fabian, Bousnobra Moha, Moses Wamala.

Vărzan a arbitrat la centru.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − 5 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: