Silaghi hat-trick, divizionara D Sînandrei-Carani trece de divizionara C din Ghiroda. FOTO + declaraţii Petre, Bălu. Mancaş&Co spre Poiana Braşov

Ultima zi a lunii ianuarie a adus un meci de verificare între grupări din eşaloane diferite, antrenate de foşti componenţi ai aceluiaşi staff tehnic, şi anume Sorin Bălu şi Narcis Petre, ai cărui elevi, în frunte cu Dan Silaghi, autor a 3 goluri, s-au desprins în favoarea divizionarilor „D” în testarea cu ocupanţii podiumului în Seria 8 din Liga 3: CS Sînandrei-Carani – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 4-1 (2-1).

Dan Silaghi a marcat pentru echipa din liga a IV-a în minutele 25, 37 şi 80, precum şi cel sosit de la buzieşeni, Alexandru Birău în minutul 66, după ce Ioan Vasluian deschidea scorul în minutul 12 în favoarea celor din eşalonul terţ.

Partida de pregătire s-a disputat marţi de la ora 15:30, ghirozenii deplasându-se la Carani, unde au jucat împotriva celor care ocupă locul 3 în Divizia D Timiş. Iar elevii lui Petre le-au dat o bună replică ocupanţilor podiumului în C8, reuşind să-i învingă chiar la scor.

La fluierul arbitrului asistent Ioan Daniel Humiţă au jucat următoarele formaţii:

Sînandrei-Carani: Bota – Daniel Buzdugan, Vidican, Artimon, Negruţ – Hodiş, Radu, Dincă, Birău – Silaghi, Anagor.

Au mai intrat: Futinger, Alin Roşu, Croitoru, Centea, Rus, Drăgoi şi Pascu. A lipsit Pecarov.

Ghiroda şi Giarmata Vii: Mosoarcă – Vasluian, Stupu, Hecsko, Velcan – Sporin, Schinteie – Precup, Mancaş, Făgărăşanu – Mura.

Au mai jucat: Ciocan, Porav, Bîrlovean, Adrian Ilie, Datcu, Micşa, Garştea, Ehling şi Buţu. Au lipsit Coroiu şi Bădăuţă.

Petre a remarcat că a fost „un joc bun de pregătire, pe un teren chiar bun, cu bune şi cu rele în partea defensivei, chiar am avut şi şansă. Am întâlnit o echipă bună, ei au ratat iar noi am reuşit să dăm gol pe contraatac. Eu personal le urez baftă, mai ales că Sorin este prietenul meu! Apropo, ne mai trebuie un fundaş, în rest lotul este complet. Sperăm la rezultate cât mai bune în returul de campionat.”

Iar CS Sînandrei-Carani va juca următorul meci de pregătire sâmbătă de la ora 11 la Orţişoara, cu localnicii de la Cocoşul.

Bălu: „Un joc pe care l-am început bine, am condus şi prea repede ne-am văzut câştigători. Nu am fost astăzi cum trebuia să fim. Cu siguranță nu vom mai fi aşa. De vineri vom efectua un cantonament de 7 zile la Pioana Braşov.”

Prima rundă din 2023 în Liga 3 respectiv în Divizia D Timiş, pe coloana clasamentelor la zi. În alte două jocuri de verificare care s-au disputat duminică, Plavii Delia Sâmpetru Mare – CS Avântul 2 Periam 0-0 și Partizan Diniaș – AS Pădureni Lighet 6-2.

Fotografii de la amicalul jucat la Carani.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt × = 72

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: