Liga a V-a ”Județ”. Liderul Gelu înscrie 7 afară cu Berbece marcator de 4 ori, Banloc e detronat direct pe 4 încasând 7 afară iar Recaș revine după 4 etape în frunte cu 7 ”boabe” la Vucova, Belinț zburând tot de pe 1 pe 4

Antepenultima etapă a turului în Campionatul Județean Timiș a fost marcată în ceea ce privește disputele implicând formații fruntașe în toate cele trei serii de partide tranșate la scor cu câte 7 goluri marcate de formațiile învingătoare. Una dintre acestea, AS Gelu, triumfătoare în deplasare cu 0-7, este de departe și cea mai detașată dintre lideri, conservându-și avantajul de 11 puncte în fruntea Seriei I și având în Cristian Berbece un cvadruplu marcator la activ cu un total de 24 de reușite. O alta, AS Recaș, s-a impus tot ”afară” cu un rezultat identic, redevenind astfel după 4 runde lider al Seriei a III-a, pe podium cu alte două fruntașe la egalitate de puncte. În fine, Unirea Cerneteaz a trecut acasă cu 7-1 de liderul Seriei a II-a, Unirea Banloc, pe care l-a detronat expediindu-l tocmai pe locul patru, dar și depășindu-l ierarhic, în urcare pe treapta secundă, la un punct în urma fruntașei campioane a ediției trecute, din Pișchia. 

Etapa a 13-a a sezonului de toamnă în ”Județ” a însemnat însă mai mult decât atât, detaliile fiind enumerate în continuare. Iar pe coloana datelor tehnice, rezultatele, programul viitor și clasamentele la zi.

Așadar, în Seria 1, AS Gelu este lider cu 36 de puncte, iar pe locul secund Tricoul 1 Iunie Timișoara cu 25 de puncte. Pe locul 3, cei de la Dacia Cărpiniș cu 24 de puncte.

AS Chinejana Chinezul Satchinez – AS Gelu 0-7 (0-4).  

Din nou cu Cristian Berbece marcator de goluri, nu mai puțin de patru, sportivii pregătiți de Bogdan Lupu au avut terenul la discreția lor, nelăsându-le nici o speranță vecinilor de la ”doi pași”, nici măcar cea a golului de onoare. În vreme ce golgeterul Berbece a urcat la ”cota” 24 iar Andrei Păianu a înscris la rândul său două goluri și Gabriel Chelbu unul. 

Plavii Delia Sâmpetru Mare – AS Tricoul 1 Iunie Timișoara 2-4 (0-1): Dragan Bataneaț din lovitură de la 11 metri și decarul gazdelor, respectiv pentru învingători Daniel Hărpăilă, Pavel Schnaider, Alexandru Petrescu și Valentin Calomfirescu. Localnicii s-au ales cu eliminarea a doi jucători.

Dacia Cărpiniș – Olimpia Lenauheim 3-1 (1-0): Emanuel  Kovacs (min. 29), Daniel Gaida (min. 53) și Denis Lupancu (min. 65), vizitatorii reducând din handicap cu 10 minute înainte de final.

Gazdele au jucat din minutul 69 în 10 componenți, Marian Danciu fiind eliminat pentru două cartonașe galbene, însă zece minute mai apoi și oaspeții au suferit o eliminare. Localnicii au mai și ratat o lovitură de la 11 metri înainte de pauză, prin Marian Danciu.

Voința Valcani – Mureșul Cenad 8-5 (5-3).

Au marcat: Marian Gheorghiță două goluri, Laurențiu Daju două goluri, Cosmin Popa, Manuel Ghițoaică, Alexandru Ienovan și Cătălin Secoșan, respectiv Bogdan Wilheim două goluri, Vasile Miron, Alexandru Ienovan și Costin Pîrghie.

Voința Șandra – Avântul Bobda 1-3 (0-0): Ovidiu Oancă (min. 72), respectiv pentru învingători Dalian Gafton (min. 58), Ciprian Manolache (min. 70) și Raul Puiu (min. 82). Oaspeții au trimis mingea în transversală prin Ciprian Postolache în minutul 29.

Steaua Bulgăruș – Banatul Teremia Mare 3-1 (1-1). 

Vlad Hozan a deschis scorul în minutul 23, oaspețți egalând în minutul 45. La reluare, formația lui Costel Teacă a mai înscris de două ori, prin Mark Cristea și Daniel Grigor.

*

Seria 2

Lider a devenit Juventus Pișchia, cu 31 de puncte, urmat pe locul secund de Unirea Cerneteaz, în ascensiune după succesul la scor din duelul de podium, cu 30 de puncte. Iar pe locul 3 a urcat Viitorul Bencec cu 28 de puncte.

AS Petroman – AS Juventus Pișchia 2-3 (0-1): Florin Burdan (min. 57), Vasile Jianu (min. 84), respectiv pentru învingători Alexandru Gaidoș (min. 25), Stelian Argatu (min. 60), și Ioan Buhai – autogol (min. 75).

Unirea Cerneteaz – Unirea Banloc 7-1 (3-0): Ionuț Niță 3 goluri, Robert Cârmaci, Alin Cengher, Răzvan Leucă și un autogol. 

Băieții lui Adrian Gabor s-au detașat până la pauză de fostul lider, rămânând la un punct în plasa liderului la zi Juventus Pișchia. 

Viitorul Bencec – Voința Ionel 5-1 (3-0): Nicușor Fățan, Alin Nicola, Emanuel Ardelean, Ionică Roșca și Laurențiu Sein, respectiv Alin Toma.

Obilic Sânmartinu Sârbesc – CSC Ghiroda II și Giarmata Vii 1-2. Pentru învingători au marcat Andrei Fitiu și Alexandru Maghici. Meciul s-a jucat pe terenul din localitatea Petroman.

*

Seria 3

Schimbare de lider și în această întrecere, revenind în frunte după 4 etape AS Recaș, cu 33 de puncte, la egalitate cu CSC Făget și AS FC Bazoș, despărțite la golaveraj.

Fostul lider, CSC Belinț, a încheiat la egalitate, 0-0 în deplasarea efectuată la AS Berini și a coborât pe locul patru. Jocul s-a disputat pe terenul din localitatea Sacoșu Turcesc.

Alexandru Bogdan (antrenor Berini): ”A fost un meci echilibrat, cu ocaziile mari de partea noastră. Felicitări echipei pentru determinare și atitudine, încă o dată am demonstrat că jucăm foarte bine împotriva echipelor bune din această serie. Felicitări tuturor, dar sunt puncte pierdute de noi.”

AS Progresul Vucova – AS Recaș 0-7 (0-4): Alex Rotariu două goluri, Daniel Mona, Raul Hantea, Dorian Chișiță, Nobert Gălățan și Deian Cocoțan. Cu acest succes clar obținut de băieții lui Sorin Micșa, gruparea ”Orășelului vinului” a revenit pe locul I cu două runde înaintea încheierii turului.

AS FC Bazoș – AS Vuturii Sacoșu Turcesc 8-1 (3-0): Marius Tutunaru 3 goluri, Răzvan Nicoloff două goluri, Iulian Vampu, Alin Bungău și Eugen Pistrițu, respectiv Denis Țurcaș.

Pentru învingători au jucat: Staicu – Anițaș, Bungău, Firuț, Ciobanu, Nicoloff, Vînătu, Pistrițu, Vamvu, Burlacu, Tutunaru. Au mai intrat: Tomoș și Filip. Pe bancă: Militar.

CSC Boldur – CSC Făget 2-4 (0-3): Arpad Laczko (min. 85) și Tudor Onae (min. 90), respectiv pentru învingători Mihai Rădac (min. 15, 30), Georgian Berzava (min. 41) și Sergiu Lupulescu (min. 67).

Golgeterul făgețenilor, Mihai Rădac, a ajuns la ”cota” de 32 de goluri în 13 etape.

Voința Iosifalău – AS Margina 6-3 (3-0): Traian Ciobanu două goluri, Daniel Boboțan, Ovidiu Rad, Florin Cădariu și Gabriel Loba, respectiv Alexandru Sedan două goluri și Olivian Popescu.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Liga a V-a ”Județ”. Liderul Gelu înscrie 7 afară cu Berbece marcator de 4 ori, Banloc e detronat direct pe 4 încasând 7 afară iar Recaș revine după 4 etape în frunte cu 7 ”boabe” la Vucova, Belinț zburând tot de pe 1 pe 4

  1. George spune:

    Ma bucur pentru voi cei de la sporttim ca sunteti niste ziaristii de cacat la furtul arbitrilor acasa la domnul presedinte de ajf timis malac ati fost si nu ati scris despre jocul agresiv peste limita practicat de gazdele din cernateaz si toleranta arbitrului pt gazde si cartonaș rosu acordat pt ca asa a vrut dansul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − cinci =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: