Liga a VI-a ”Promoție” + Campionatul Municipal Lugoj

Sfârșitul săptămânii a adus o nouă rundă din retur la nivelul eșalonului șase, în cele două serii de ”Promoție” și în Campionatul Municipal Lugoj.

Seria I

Lider rămâne în continuare AS Gelu, care a câştigat la Iecea Mare la limită, cu 0-1, şi păstrează avansul de patru puncte față de ocupanta locului secund, Şoimii Pesac, care a învins tot în deplasare, la Gottlob, cu 2-5.

Iar ocupanta locului trei, Chinejana Chinezul Satchinez, a învins afară pe Triplex Beba Veche cu 1-3. A mai reuşit o victorie în deplasare și echipa din Bucovăţ, 1-2 la Pindul Dudeştii Noi. 

În vreme ce cei din Grabaţ s-au ales cu o victorie la ”masa verde” întrucât Unirea II Tomnatic s-a retras din campionat. 

*

Seria a II-a

Formația din Pișchia se menține și în continuare lider al acestei serii după ce a câștigat acasă derbiul cu Meget Remetea Mare cu 2-1. Pe locul secund a rămas tot echipa din Vucova, chiar dacă a pierdut la limită în deplasare, cu 1-0 la vecinii de la Niţchidorf.

În fine, scorul etapei a fost operă a celor din Soca, 0-7 victorie în deplasare la Camaro Fibiş II.  

+

Campionatul Municipal Lugoj

CS Bega Belinţ a învins la scor în deplasare, 1-4 la Margina, și continuă să fie lider al Campionatului Municipal Lugoj. Cele patru goluri au fost marcate de Denis Ştefoni – două, Marius Mladescu şi Ioan Şonda.

Ocupanta locului secund, CS VH Pădureni, a câștigat acasă cu un ”set la zero”, cu AS Cladova. Şi cei de la Tomeşti au reuşit o victorie clară, în deplasare la Recaş, cu echipa Crvena Zvezda Stanciova, scor 2-7, dar gazdele au contestat un jucător care era în stare de suspendare şi probabil vor câştiga la ”masa verde”.

Echipa din Chizătău a câştigat la ”masa verde” cu 3-0, întrucât AS Coşteiu s-a retras din campionat.

Rezultatele și ierarhiile, pe coloana dreaptă. 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − doi =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: