Liga a VI-a „Promoţie”. Seria I, odihnă pascală, în Seria a II-a primele 3 clasate înving acasă cu 9-0, 8-1 şi 7-0, în Seria a III-a liderul cedează în vecini golului lui Ţimbălaru iar Ghizela s-a retras din Seria a IV-a

Săptămâna Mare a Sfintelor Sărbători de Paşte a fost şi una sportivă inclusiv la nivelul eşalonului şase „Promoţie”, în care Seria I a rămas însă pe loc repaus, în Seria a II-a ocupantele podiumului făcând scor pe teren propriu iar în cea de-a III-a fruntaşa din Chişoda pierzând la limită fără a marca la vecinii din Giroc. Seria a IV-a, mai restrânsă prin retragerea din campionat a grupării din Ghizela.

Dar să facem un scurt tur de orizont. Rezultatele şi ierarhiile la zi, pe coloana tradiţională a datelor tehnice din secţiunea Fotbal în Sporttim. În aceeaşi rubrică, ultimele rezultate, programul viitor şi clasamentele în toate cele şase ligi.  

Vezi Ponturile la Pariuri de Azi (+15 ani de experienta in pariuri sportive)

În Seria I echipele au avut o pauză forţată, în Seria a II-a liderul Unirea 2 Tomnatic a obţinut o victorie la scor, Chişoda a pierdut la Giroc în Seria a III-a, iar Olimpia Darova a luat distanţă acasă cu câte 4 goluri diferenţă pe repriză, în fruntea unei Serii a IV-a în care clubul din Ghizela s-a retras din campionat.

În Seria 1, lider rămâne Avântul Jamu Mare, cu 28 de puncte, urmat de AS Inter Foeni cu 25 de puncte, iar pe locul trei Partizan Diniaş cu 22 puncte, după ce de Sfintele Paşte nu s-a jucat.

*

Seria a II-a

Unirea 2 Tomnatic, cu 37 de puncte, este în continuare lider, urmat de Şoimii Pesac cu 31 de puncte, iar pe locul trei Pobeda 2 Star Bişnov cu 31 de puncte.

CS Şoimii Pesac – AS Checeana Checea 8-1 (4-1): Paul Becea (min. 6, 16, 28 şi 50), Alin Gaga (min. 42), Victor Toma (min. 47, din lovitură de la 11 metri) şi Beniamin Drăgoi (min. 52 şi 65), respectiv Pavel Beniamin (min. 62).

Clubul Şoimii Pesac doreşte tuturor Paşte Fericit!

Unirea 2 Tomnatic – Steaua Roşie 2 Variaş 9-0 (6-0).

Liderul n-a cruţat „satelitul” divizionarei „D” din Variaş, pe care l-a „doborât” până la pauză, marcatori fiind Denis Chistrugă – autor a 3 goluri, Bogdan Pînzaru cu două goluri, Cătălin Butaş cu două goluri, Cătălin Borneci şi Ioan Nicola.

ACS Pobeda 2 Star Bişnov – Voinţa Sarafoleana Saravale 7-0 (5-0): Lucas Vincu două goluri, Mario Clicinschi două goluri, Luis Todorovici două goluri şi Alexandru Simion.

*

Seria a III-a

AS FC Chişoda conduce cu 43 de puncte, urmată de Gruppo Select cu 38 de puncte, iar pe locul trei ACS Kids Sânmihaiu Român cu 35 de puncte.

CS Giroc – AS FC Chişoda 1-0 (1-0).

Unicul gol al meciului a fost marcat de Alexandru Ţimbălaru în minutul 29.

Atletico Timişoara – CS Millenium 2 Giarmata 1-3 (0-1).

Au marcat: Eduard Popescu (min. 66), respectiv Mihai Voica (min. 37, 69) şi Robert Roşu (min. 57). Amănunte suplimentare, în cronica disponibilă la această legătură.

*

Seria a IV-a

Olimpia Darova conduce cu 48 de puncte, urmată pe locul secund de cei din Ohaba Forgaci cu 40 de puncte iar pe locul trei, Olimpia Bucovăţ cu 37 de puncte, având un meci mai puţin disputat.

Olimpia Darova – AS Dumbrava 9-1 (5-1): Ionică Pantea două goluri, Ioji Vereş două goluri, Alin Ciobanu două goluri, Alex Voicu două goluri şi Daniel Ursea din lovitură de la 11 metri, respectiv Elisei Cristea, autor al unui autogol.

Ocupanta locului secund a învins acasă, iar cei din Bucovăţ au terminat la egalitate în deplasare.

În această serie, AS Ghizela s-a retras din campionat.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× patru = 16

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: