Liga a VI-a ”Promoţie” Timiş + Campionatul Municipal Lugoj

Duminică s-a dat startul returului şi în cele două serii din liga a VI-a ”Promoţie” Timiş, după ce în urmă cu o săptămână mai harnici s-au dovedit a fi cei din Campionatul Municipal Lugoj. În completare, şi din fiecare serie a întrecerii de ”Promoție” s-a retras câte un club din campionat. Astfel, din Seria I, Unirea Tomnatic II, iar din Seria a II-a, AS Denta. Echipele care trebuiau să joace cu acestea vor câștiga la ”masa verde” prin omologarea rezultatelor cu 3-0.

Seria I

Lider rămâne în continuare AS Gelu, care a câştigat la ”masa verde”, întrucât echipa Unirea Tomnatic II s-a retras din campionat. O surpriză a reuşit Satchinez, 0-1 în deplasare la Bulgăruş. Au mai câştigat în deplasare Iecea Mare, la Pindul Dudeştii Noi, şi Teremia Mare la Olimpia Bucovăţ.

Seria a II-a

Lider este Avântul Jamu Mare, cu 30 de puncte, iar pe locul secund Pişchia, cu 28 de puncte. Ambele, victorioase. Prima, acasă cu 3-0 cu Stamora Germană, a doua, afară: Pişchia, 0-2 la Ionel, marcatori fiind Gheorghe Jurj şi Emanuel Mariş.

+

Campionatul Municipal Lugoj…

AS Coşteiu este lider al Campionatului Municipal Lugoj dar acesta s-a retras din competiție, iar din retur toate meciurile cu fruntașa se vor omologa cu 3-0 pentru adversari.

Iar după această a doua etapă din retur, pe locul secund în Campionatul Municipal Lugoj sunt trei formaţii la egalitate de puncte, despărţite la golaveraj: CS Bega Belinţ, Avântul Chizătău şi Ohaba Forgaci, cu câte 34 de puncte fiecare. Surprinzător, în această etapă Ohaba şi Chizătău au cedat în faţa celor de la Margina respectiv Racoviţa.

Progresul Racoviţa – Avântul Chizătău 2-0 (0-0)

Meciul s-a jucat pe terenul din Chizătău și, surprinzător!, localnicii care trag pentru un loc la promovare au cedat la două goluri diferenţă, Adelin Oprescu înscriind un autogol în minutul 61 iar Narcis Bosica dublând avantajul Progresului în minutul 80.

Ohaba Forgaci – AS Margina 0-1 (0-0)

Gazdele aveau şansa să treacă în frunte, dar înfrângerea de astăzi de pe teren propriu le-au privat de distanţarea la trei puncte de urmăritoarele sale. Unicul gol al meciului a fost marcat de Răzvan Dejica în minutul 48.

Echipa din Belinţ a stat în această etapă. Datele tehnice, pe coloana dreaptă.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci × 5 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: