Liga a VI-a ”Promoţie” Timiş + Campionatul Municipal Lugoj

Sfârșitul săptămânii a adus o nouă rundă din retur la nivelul eșalonului șase, în cele două serii de ”Promoție” și în Campionatul Municipal Lugoj.

Seria I

Lider rămâne în continuare AS Gelu, care a câştigat pe propriul teren şi păstrează avansul de patru puncte față de locul secund, Şoimii Pesac, care a învins cu 4-0 acasă pe ocupanta locului trei, Chinejana Chinezul Satchinez.  

AS Gelu – Fortuna Becicherecu Mic II 4-1 (2-0). Au marcat: Bogdan Epure (min. 20), Petru Pătruică (min. 40), Vasile Palkovacs (min. 59) şi Alexandru Aldea (min. 80), respectiv Dragoş Croitoru (min. 73).

Seria a II-a

Formația din Pișchia se menține și în continuare lider al acestei serii după ce a câștigat în deplasare. Pe locul secund a trecut echipa din Vucova iar pe treapta a treia, Meget Remetea Mare, care vine din urmă, învingând acasă. Se pare în schimb că Avântul Jamu Mare, după ce a cedat surprinzător acasă cu 3-4 în faţa celor de la Fibiş II, abandonează obiectivul propus.

Viitorul Vucova a câştigat la ”masa verde” cu 3-0 contra celor de la Denta, retrași din campionat. Lupta pentru primul loc este în continuare strânsă, implicând trei echipe.

AS Meget Remetea Mare – Recolta Stamora Germană 4-0 (2-0). Victorie la scor reuşită de trupa lui Horaţiu Stoia, care a înscris un gol la cinci minute după ce a intrat în teren, spre finalul meciului. Au mai înscris Laurenţiu Brânzac, Aurel Coşa şi Paul Burnaz. Partida s-a disputat pe terenul din localitatea Ianova, și nu cum s-a anunţat pe siteul AJF Timiş, pe cel al grupării Tricoul 1 Iunie Timişoara, din cartierul Plopi.

AS Radnicki Soca – AS Juventus Pişchia 3-5 (1-2). Pentru liderul acestei serii au marcat Gheorghe Jurj – 3 goluri, Ionuţ Tudor şi Valentin Martin, direct din corner.

*

Campionatul Municipal Lugoj

CS Bega Belinţ a învins la scor pe teren propriu și este noul lider al Campionatului Municipal Lugoj. Din urmă vine tare CS VH Pădureni, care a câștigat în deplasare la Topolovătu Mare II, cu 1-3.

CS Bega Belinţ – AS Micro 2 Lugoj 7-0 (2-0): Deian Ştefănescu – 3, Denis Ştefoni – 2, Ion Şonda și Armando Stoian câte un gol. Jocul s-a desfăşurat pe terenul din localitatea Chizătău, întrucât cel din localitatea Belinţ este reamenajat.

Echipele Progresul Racoviţa şi Crvena Zvezda Stanciova au câştigat la ”masa verde” cu 3-0, întrucât AS Coşteiu şi Micro 1 Lugoj s-au retras din campionat. Iar echipa din Chizătău a stat în această etapă.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + sapte =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: