Liga a VI-a ”Promoţie” Timiş + Campionatul Municipal Lugoj

S-a consumat încă o etapă la nivelul șase al fotbalului timișean, ”bornele” 23 și 21 – penultima în ”Promoție”, respectiv a 26-a în zona Lugojului. În această rundă, dintre cei trei lideri, AS Gelu a învins acasă şi este matematic promovată în liga a cincea, iar Juventus Pişchia a promovat și ea cu victoria de la Fibiş, cu Camaro II, pe când cei din Belinţ au câştigat în deplasare la Tomeşti și îşi păstrează primul loc. Scurt tur de orizont…

Sancţiuni pentru doi jucători care au fost eliminaţi de pe teren în etapa trecută şi au fost suspendaţi, și anume Darius Oprea, de la Camaro Fibiş II, care s-a ales cu trei etape şi 100 de lei penalizare, iar Adrian Bogdan (Şoimii Pesac) a scăpat cu o etapă de suspendare.

Seria I

Fruntașă a ediției este AS Gelu, după victoria obţinută acasă, urmăritoare a liderului fiind Chinejana Chinezul Satchinez, cu 51 de puncte, în urma înfrângerii în deplasarea de la Gottlob.

Scorul rundei l-a reuşit Olimpia Bucovăţ, 11-1 acasă în dauna celor de la Grabaţ. Multe goluri şi la Becicherecu Mic, victorie cu 9-5 cu cei din Teremia Mare.

AS Gelu – AS Steaua Roşie Bulgăruş 5-0 (2-0). Cele cinci goluri pentru lider au fost marcate de Vasile Straton (min. 26, 54), Augustin Tudor (min. 35, din lovitură de la 11 metri) și Iulian Berbece (min. 75, 79).

AS FC Spartak Gottlob – AS Chinejana Chinezul Satchinez 4-2 (2-1). Au marcat: Florin Jivan (minutele 8, din lovitură de la 11 metri, 82, 86) și Alin Lup (min. 38, din lovitură de la 11 metri), respectiv Claudiu Sera (min. 33, din lovitură de la 11 metri) şi Flavius Stănilă (min. 74, din lovitură de la 11 metri)

Seria a II-a

Formația din Pișchia se menține și după această etapă lider cu 44 de puncte, şi am putea spune că a promovat, cu o etapă înainte de final. Liderul Juventus a reuşit o victorie clară în deplasare la Fibiş II cu 7-2.

Pe locul secund a trecut Avântul Jamu Mare în urma victoriei obţinute chiar cu fosta ocupantă a locului doi, Progresul Vucova: 3-1. Surprinzătoare victoria în deplasare a Olimpiei Niţchidorf la Ionel, cu 3-4. Meget Remetea Mare a stat în această etapă.

 Campionatul Municipal Lugoj

Lider și în continuare, CS Bega Belinţ, cu 55 de puncte, câştigător în această etapă în deplasare la Tomeşti. Astfel, păstrează distanţa de 6 puncte faţă de ocupanta locului secund, Ohaba Forgaci, cu două meciuri mai mult disputate, și care a câştigat acasă cu 3-0, în faţa celor de la AS Cladova.

Surprinzătoare victoria la un scor neaşteptat a lui AS Margina în deplasare la VHP Pădureni, nu demult aspirantă la primul loc: 3-6. Iar derby-ul între localităţi vecine, Chizătău – Topolovăţu Mare II, a fost câştigat de gazde: 5-3.

AS Tomeşti – AS Bega Belinţ 2-4 (1-1). Au marcat: Puiu Muntean (min. 20) și Florin Mureşan (min. 68), respectiv pentru învingători Cristof Ştefănescu (min. 30) și Denis Ştefoni (minutele 70, din lovitură de la 11 metri, 65 şi 80).

Rezultatele și clasamentul, pe coloana dreaptă.

 

 

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − 4 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: