Liga a VI-a „Promoţie” Timiş de Florii: rezultate, marcatori

Campionatul Judeţean Timiş al categoriei inferioare, liga a VI-a „Promoţie”, a continuat de Florii cu etapa a 11-a în Seria I, a 13-a în Seria a II-a, a 18-a în Seria a III-a şi a 16-a în Seria a IV-a. Rezultatele rundei de la sfârşitul săptămânii, pe coloana datelor tehnice şi a clasamentelor la zi.

Fost lider în Seria I, Inter Foeni a cedat din nou, şi după înfrângerea suferită la Tolvădia, de această dată pe teren propriu în faţa actualei fruntaşe Avântul Jamu Mare. Şi celelalte formaţii de pe locul I au fost victorioase.

Vezi Ponturile la Pariuri de Azi (+15 ani de experienta in pariuri sportive)

Altfel, Pobeda II a fost învinsă fără drept de apel la Checea, iar Gruppo Select la scor de către liderul Chişoda. Cât despre Olimpia Darova, ia distanţă faţă de ocupanta locului secund în Seria a IV-a, în vreme ce cei de la Şoimii Pesac s-au arătat din nou nemulţumiţi de arbitraj, cel de la Igriş.

Seria 1

Lider este Avântul Jamu Mare, cu 28 de puncte, urmat de AS Inter Foeni cu 25 de puncte, iar pe locul trei Partizan Diniaş cu 22 de puncte.

Inter Foeni – Avântul Jamu Mare 0-2 (0-1): Alexandru Ciubotariu (min. 11) și Darius Ion (min. 65).

În minutul 80, un jucător al vizitatorilor s-a accidentat la cap, arcadă spartă, fiind necesară solicitarea serviciului de Ambulanţă, sosit după o oră.

Echipele au suferit câte o eliminare în repriza a doua.

Recolta Stamora Germană – Partizan Diniaş 1-5 (0-4): Florinel Orşa respectiv Alin Pop două goluri, Andrei Popa, Adrian Nan şi Adelin Ghergheşanu.

Gazdele sunt acelea care s-au jucat de-a retragerea din campionat, dar în cele din urmă s-au „strâns”, rezolvând situaţia şi continuând cu veteranul Pripas în poartă.

De menţionat că în etapa trecută nu s-au prezentat la Partoş iar rezultatul jocului s-a omologat cu 3-0 pentru gazde, clubul din Stamora fiind sancţionat cu 500 de lei. 

*

Seria a II-a

Unirea Tomnatic, cu 34 de puncte, este în continuare lider, urmat de Şoimii Pesac cu 28 de puncte, iar pe locul trei Pobeda II Star Bişnov cu 28 de puncte.

Unirea II Tomnatic – Spartak Gottlob 4-1 (3-1).

Victorie conturată în primele 30 de minute, marcatori fiind Butaş de două ori, Pînzaru şi Chistrugă.

AS Viitorul Igriş – CS Şoimii Pesac 4-2 (1-1): Caius Hulbăr (min. 30), Ovidiu Todor (min. 85), Silviu Broşteanu (min. 86) şi Sorin Broșteanu (min. 90+4), respectiv Victor Toma două goluri.

O persoană din cadrul clubului din Pesac ne-a spus: „Vrem să mulţumim AJF pentru arbitrajele de care am avut parte la meciurile de la Igriş, din cupă şi din campionat.”

Pobeda II Star Bîşnov a cedat în deplasare la Checea cu 4-1.

*

Seria a III-a

AS FC Chişoda conduce în ierarhie cu 40 de puncte, urmată de Gruppo Select cu 35 de puncte, la egalitate cu Srbianca Giuchici.

FC Chişoda – Gruppo Select 5-1 (3-0): Mihai Poştaru (min. 15, 25), Cătălin Stan (min. 30), Astaloş Iusztin (min. 65) şi Marius Golban (min. 80), respectiv omniprezentul Alin Gîrz (min. 70), care probabil are voie să joace la două echipe.

Curios, acest meci nu a apărut în programul site-ului AJFT, dar s-a jucat. 

În trei etape, nu mai puţin de 5 jocuri au fost amânate după plac de către cei de la AJFT, ceea ce nu s-a mai întâmplat în „fotbalul mic” din judeţul Timiş.

ACS Kids Sânmihaiu Român – Auto Timişoara 4-0 (4-0).

Pentru ocupanta locului patru au marcat Alexandru Şandor de două ori, Cristian Toman şi Sebastian Smochină.

*

Seria a IV-a

Olimpia Darova conduce cu 45 de puncte, urmată pe locul secund de Olimpia Bucovăţ cu 37 de puncte, iar pe locul trei este Ohaba Forgaci cu 37 de puncte.

AS Steaua Roşie Stanciova – AS Olimpia Darova 2-3 (0-3).

Au marcat Gabriel Nicolae şi Cosmin Codrean, respectiv pentru învingători Gabriel Bitu Roşu, un hat-trick.

Olimpia Bucovăţ – Viitorul Chevereşu Mare 7-1 (5-0): Ionuţ Bîrză două goluri, Alin Ancuță două goluri, Adrian Radu două goluri şi Ionuţ Gioneaşi, respectiv Adrian Nuhaiu.

În etapa trecută, Olimpia nu s-a prezentat la Pădureni din cauza unei defecţiuni a mijlocului de transport, aşa încât cel mai probabil meciul va fi reprogramat.

.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− patru = 4

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: