Liga a VI-a ”Promoție” Timiș: etapa a 4-a, a treia în ”Municipiu”

Campionatul ligii a șasea ”Promoție” a continuat la finalul acestei săptămâni în județul Timiș, toate rezultatele tehnice fiind enumerate pe coloana consacrată a clasamentelor la zi a secțiunii Fotbal. Mai jos, telegrafic.

În Seria 1, lider este Inter Foeni, cu 10 puncte în urma unui 2-2 la Partoș, urmat pe locul secund de Viitorul Cruceni, cu 9 puncte, învingătoare cu 1-4 la Pădureni Lighed, la egalitate cu Avântul Jamu Mare, echipe despărtite pe podium la diferența de golaveraj.

ACS Fortuna Becicherecu Mic – Avântul Janu Mare 0-3 (0-2).

Autorii golurilor sunt: Alexandru Lungeanu (min. 1), Iovan Milovan (min. 27) și Raul Tripșa (min. 76).

AS Partizan Diniaș – AS Recolta Fibiș 4-1 (1-1): Vlad Moisă din lovitură de la 11 metri, Alin Pop, Alin Mișco și Dușan Matici.

*

În Seria 2 lider este Unirea 2 Tomnatic cu 12 puncte, urmat pe locul secund de Pobeda Star Bișnov 2, cu 9 puncte, iar pe locul 3 Viitorul Igriș tot cu 9 puncte.

Unirea Tomnatic 2 – Viitorul Cenei 3-1 (3-0).

David Taciuc, Denis Chistrugă și Samuel Timofte au înscris pentru deținătorii punctajului maxim, cei din Tomnatic.

Echipă secundă a Unirii despre care Sporttim a consemnat încă odată cu etapa inaugurală a noii ediții, semnalând la vremea aceea, în 28 august, că ”Un alt „satelit” a făcut instrucţie, CS Unirea 2 Tomnatic – Pindul Dudeștii Noi 7-0, marcatori fiind Denis Chistrugă – autor a 4 goluri, David Taciuc, Sorin Anca şi Bogdan Matea, iar pentru conformitate, consemnarea din arhivă este accesibilă aici: legătura

Precizarea de mai sus, utilă în lumina mesajului ironic recepționat luni 12 septembrie pe adresa e-mail a redacției sub anonimatul transmițătorului, cum că, cităm conform textului remis, ”Vad ca de Unirea Tomnatic 2 nu ați aflat ca se afla în seria a 2 promoție și e pe primul loc cu 9 puncte”. Iar asta în condițiile în care denumirea Unirea 2 Tomnatic figura încă din etapa I și rundă de rundă pe coloana consacrată a datelor tehnice a secțiunii Fotbal în Sporttim, atât la rubrica rezultatelor etapei, cât și la programul viitor respectiv în ierarhia Seriei 2 în ”Promoție”. Iar cu acest prilej, Sporttim profită de ocazie pentru a vă invita în general pe toți cei cu adevărat interesați să împărtășiți informații din activitatea fotbalistică, să faceți remarci sau obiecții, să atrageți atenția în privința erorilor inerente și inevitabile din știri, să aduceți completări, însă de o manieră constructivă, concretă și exactă, nu sub forma unor ironii care nu-și au deloc rostul. Sporttim nu are nicidecum și nici pe departe pretenția că ar deține ”adevărul absolut” și nici că ar oferi toate informațiile, efectuând în măsura rezonabilă a posibilităților, cu bună credință și omenie, un succint tur de orizont, care poate avea parte, bineînțeles, de îmbunătățiri. 

CS Soimii Pesac Voința Saravale 8-1 (6-0): Victor Toma 3 goluri (unul din penalty), Cristian Trăistaru două goluri, Paul Becea două goluri, și Sebastian Vichente, respectiv Cristian Staicu (Voința).

*

În Seria 3, un fel de Campionat Municipal, la ora etapei a III-a, cu o rundă în urmă, lider este CS Timișul 2 Șag, cu 9 puncte, iar pe locul secund Srbianca Giuchici cu 6 puncte, la egalitate cu cei din Urseni.

CS Timișul Șag 2 – Porto Bega 5-0 (3-0): Răzvan Banu două goluri, Alex Belteki, Alin Buruiană și Flavius Roșu.

Gruppo Select – FC Chișoda 3-3 (0-3): Alin Miloș două goluri și Nicolae Andrei Chirițoiu, respectiv Tamer Abu Saleem două goluri și Daniel Mureșan.

FC Auto Timișoara – ACS Kids Sânmihaiu Român 3-3 (1-0): Bogdan Moldovan două goluri și Ovidiu Ignea, respectiv Alex Șandor, Sebastian Smochină și Răzvan Iacobescu.

Atletico Timișoara – Srbianca Giuchici 7-3 (2-1).

Pentru trupa lui Constantin Luță au marcat doi jucători, Edi Popescu 5 goluri și Zoltan Radu două goluri.

ASU Politehnica Timișoara – CSC Millenium 2 Giarmata 3-2 (2-1): Răzvan Stănilă – hat-trick (în minutele 35, 42 și 55), respectiv Cristi Utfineanț – autogol (min. 29) și Andrei Melnicenco (min. 67).

*

În Seria 4 lider este Olimpia Darova cu 12 puncte, Progresul Racovița deținând 10 puncte iar cei din Ohaba Forgaci 9 puncte.

AS Dumbrava AS Olimpia Darova 0-8 (0-4).

O nouă victorie la scor pentru vizitatori, prin golurile marcate de Alexandru Voicu – 3, Mișy Bejera două, Gabriel Rus două și Miki Dunca.   

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× opt = 40

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: