Liga a VI-a „Promoţie” Timiş în „Municipal”. Liderul Chişoda, cel mai clar succes afară, 5-0 la CFR, „Kids” trece în duelul de podium de „grupul select” iar LPS Banatul conturează din nou scorul etapei, a 24-a

Echipele gazdă au câştigat majoritatea întâlnirilor disputate săptămâna aceasta în 4 zile diferite în cea de-a 24-a rundă a Seriei a III-a „Municipală” din liga a VI-a timişeană de „Promoţie”, în două cazuri la limită, inclusiv Kids Sânmihaiu Român în duelul de podium cu trupa arbitrilor, „grup select”, o partidă la două goluri diferenţă iar LPS Banatul chiar cu 9-2, stabilind din nou scorul etapei, în vreme ce două victorii au fost consemnate pe teren advers, cu 1-4 şi chiar 0-5, semnat de liderul din Chişoda la CFR Timişoara, iar un meci s-a încheiat la egalitate, cu goluri multe, 4-4.

Rezultatele tehnice, clasamentul actualizat şi programul viitor, pe coloana specifică a ierarhiilor secţiunii Fotbal.  

AS FC Chişoda conduce cu 58 de puncte înaintea ultimelor 6 etape, urmată de ACS Kids Sânmihaiu Român cu 50 de puncte, luând avans faţă de învinsa sa, Gruppo Select, rămasă cu 45 de puncte.

CFR 1933 Timişoara – AS FC Chişoda 0-5: Mihai Poştaru două goluri, Robert Daniel Zugravu, Iusztin Asztaloş şi Adrian Diacon.

AS Roma Florin Pădurean – AS FC Srbianca Giuchici 1-4, în celălalt succes în deplasare al etapei.

ACS Kids Sânmihaiu Român – Gruppo Select 2-1 (2-0): Alexandru Şandor şi Sebastian Smochină, respectiv Eduard Petrea.

Auto Timişoara – ACS Atletico Timişoara 3-1 (2-0): Raul Aleta, Bogdan Bogăţeanu şi Bogdan Moldovan, respectiv Eduard Popescu. 

LPS Banatul Timişoara – AS Timişul Urseni 9-2 (6-1).

Gabriel Topîrcian a marcat 3 goluri, Ciprian Gîngu două iar Ovidiu Buză, Darius Savu, Raul Ştefanciuc şi Cătălin Ureche câte unul în întâlnirea din a doua jumătate a ierarhiei, adjudecată la scor de gazdele mai modest clasate. Alexandru Dumbravă a înscris şi el de două ori pentru vizitatori.

Ovidiu Vîlceanu a început meciul cu Antonescu – Topârcianu, Onu, Bodac, Banciu, Murgoci, Roiban, Hepeş, Dobricean, Şiel şi căpitanul Gîngu. Au mai jucat: Ştefanciuc, Buză, Savu şi Ureche. Pe bancă: Ştefan şi Rancov.

CS Porto Bega Timişoara – CS Giroc-Chişoda 1-0 (0-0): Albert Cojocaru, în minutul 65.

CS Timişul 3 Şag – ASU Politehnica 4-4. Alexandru Bercea a marcat două goluri pentru localnici, iar Denis Dobreanu şi Adrian Popescu câte unul, în ceea ce a fost unica remiză a rundei, în care CSC Millenium 2 Giarmata a stat.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu, Promoţie și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× opt = 24

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: