Liga a VI-a „Promoţie” Timiş. Încheiată şi Seria a II-a, Unirea 2 Tomnatic îşi primeşte tricourile campionilor

Iau sfârşit rând pe rând întrecerile seriilor de campionat ale ligii a VI-a „Promoţie” Timiş, iar după ce săptămâna trecută s-a încheiat returul Seriei I, competiţie câştigată de Avântul Jamu Mare – promovată în eşalonul 5 judeţean, duminică a fost completat şi parcursul Seriei a II-a, Unirea 2 Tomnatic încheind pe primul loc şi primind tricourile laureaţilor ediţiei 2022/3. Dacă CS Unirea s-a retras în cursul sezonului din Divizia D Timiş, iată că gruparea din Tomnatic s-a repoziţionat în „Judeţ” prin promovarea echipei sale secunde. Altfel, în Seria a IV-a mai urmează o rundă finală, iar în cea de-a III-a, „Municipală”, încă 3 etape.

Rezultatele complete şi ierarhiile actualizate, plus programul viitor – acolo unde mai e cazul, pe coloana datelor tehnice a secţiunii Fotbal.  

Seria I şi-a încheiat parcursul de săptămâna trecută, Avântul Jamu Mare promovând în „Judeţ” cu un avans de 8 puncte, detaşat, 46, faţă de AS Inter Foeni, AS Cruceni şi Partizan Diniaş cu 38 de puncte fiecare.

Seria a II-a a fost adjudecată de Unirea 2 Tomnatic, care a acumulat 56 de puncte, asigurându-şi titlul cu 4 puncte avans faţă de Viitorul Igriş (52 de puncte), pe locul trei fiind Şoimii Pesac, în completarea podiumului, cu 49 de puncte. 

Unirea 2 Tomnatic – AS Unirea Grabaţ 3-0 (1-0).

Denis Chistrugă a deschis scorul în minutul 10, ca apoi Raul Oros să dubleze avantajul în minutul 50, când a transformat o lovitură de la 11 metri. Iar cu 10 minute înainte de final autorul primului gol a reuşit „dubla”. 

Steaua Roşie 2 Variaş – Şoimii Pesac 1-7 (0-4): Sebastian Marcu, respectiv Beniamin Drăgoi două goluri, Daian Magdin două goluri, Cosmin Ghilase (din lovitură de la 11 metri), Ionel Folescu şi antrenorul-jucător Victor Toma.

Delegatul echipei, Călin Florin Crăciun, a spus că „a fost un campionat greu. Doresc tuturor o vacanţă plăcută şi succes echipelor care au promovat în eşaloanele superioare!”

*

Seria a III-a, cea mai „lungă”, mai are în program încă 3 etape, AS FC Chişoda conducând cu 64 de puncte şi fiind la un pas de titlu, urmată ierarhic de ACS Kids Sânmihaiu Român cu 57 de puncte, iar pe locul trei Gruppo Select cu 50 de puncte.

Două jocuri restanţă au fost reprogramate, însă doar unul s-a disputat.

Auto Timişoara – Porto Bega Timişoara 5-2 (2-0): Ionuţ Pitic două goluri, Bogdan Bucăţeanu şi Raul Haleta două goluri, respectiv Florin Iacob şi Albert Cojocaru.

Timişul 3 Şag – Gruppo Select. Arbitrul nu a dat startul jocului din cauza lipsei asistenţei medicale, medicul întârziind şi motivând traficul foarte aglomerat din oraş.

Rezultatele şi marcatorii din etapa a 27-a au fost publicate vineri.

*

Seria a IV-a a fost câştigată în avans de Olimpia Darova, deţinătoare a 71 de puncte înaintea rundei finale, pe locul secund fiind cei din Ohaba Forgaci cu 62 de puncte, iar pe locul trei urcând Steaua Roşie Stanciova cu 57 de puncte.

Timişul Hitiaş – Olimpia Darova 0-4 (0-2): Mişi Bejera şi Alex Voicu, fiecare cu câte două goluri.

Pentru nou promovata Olimpia campionatul s-a încheiat deja cu această ocazie, aşadar încă din penultima rundă, întrucât în ultima etapă urma să joace acasă cu Ghizela, care s-a retras din întrecere iar astfel laureaţii sezonului vor câştiga duminica viitoare „la masa verde”.

Steaua Roşie Stanciova – Olimpia Bucovăţ 3-0 (2-0).

Au marcat Octavian Hau, Sergiu Moldovan şi Emanuel Emi.

Iar cu această victorie „zvezdaşii” au urcat pe podium, ocupanta locului secund, din Ohaba Forgaci, învingând în deplasare cu 5-1 pe Progresul Racoviţa.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × 4 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: