Liga a VI-a ”Promoție” Timiș + ”Municipal” Lugoj

Etapa de la sfârșitul acestei săptămâni a adus modificări în fruntea câtorva ierarhii de la baza structurii piramidale a competițiilor județene pentru seniori, la cel de-al șaselea nivel, doar Timişul Uliuc păstrându-și fotoliul de lider, în vreme ce în alte două serii noii lideri sunt din Bobda şi Margina, dar la egalitate de puncte cu fosta primă clasată, diferențierea fiind dată de criteriul golaverajului.

Seria I

În această grupă a întrecerii ligii a șasea de ”Promoție”, Satchinez a fost întrecut de AS Sînandrei pe teren propriu cu 0-3, gazdele fiind cu ocaziile ratate iar oaspeţii cu golurile, iar astfel au cedat amfitrionii fotoliul de lider, în favoarea celor de la Avântul Bobda, care au reuşit o victorie la limită acasă în dauna celor de la Iecea Mare.

O surpriză plăcută a oferit echipa din Gelu prin a izbuti un rezultat de egalitate în deplasare la Becicherecu Mic, fiind egalată la doi în minutele de prelungiri acordate de arbitru, după ce a condus cu 0-2 prin golurile reuşite de Florin Lupu în minutul 14 şi Marius Simulescu (min. 70).

Victorii au obţinut în schimb codaşele AS Voința II Biled şi Beba Veche, ambele pe teren propriu, 5-2 cu Remetea Mare respectiv 2-1 cu Bulgăruş.

În Seria I mai sunt două etape de disputat până la sfârşitul turului.

Seria a II-a

Timişul Uliuc s-a distanţat în fruntea ierarhiei acestei serii la şase puncte după victoria la scor de pe teren propriu, 5-0 cu oaspeții din Stamora Germană, în vreme ce ocupanta locului secund, ASO Deta II, a cedat în deplasare la Denta cu 2-1.

În plus, alte două echipe sunt la egalitate de puncte cu ocupanta locului doi, fiecare cu câte 18 puncte, despărţite de diferența de golaveraj. La polul opus, formația din Stamora Germană rămâne în continuare fără nici un punct în clasament.

Echipa din Tolvădia a stat în această etapă, în această serie ultima rundă a turului fiind programată duminica viitoare.

Campionatul Municipal Lugoj

Deși nu a pierdut, câştigând de fapt pe teren propriu cu 3-1 în dauna celor de la Pădureni, gruparea din Ohaba Forgaci a cedat primul loc dat fiind golaverajul inferior față de cei de la Margina, care au reuşit o victorie cu 4-0 acasă cu Micro 2 Lugoj.

Ambele fruntașe, din Margina şi Ohaba Forgaci, au câte 19 puncte, iar pe locul trei Timişul Jabăr deține 18 puncte. Ultima etapă a turului va avea loc duminica viitoare. Rezultatele și ierarhia, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi + = 4

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: