Liga a VI-a ”Promoție” Timiș. ”Nu-i corect să vii cu toți pe fals” în ”Municipal”

A treia dintre cele 4 serii ale ligii a VI-a timișene de ”Promoție” și-a încheiat turul în acest weekend, campioană de toamnă a Seriei a IV-a fiind Olimpia Darova, cu 36 de puncte, urmată pe locul secund de Olimpia Bucovăț cu 31 puncte, locul trei fiind ocupat de cei din Ohaba Forgaci, cu 28 de puncte.

Toate rezultatele tehnice și clasamentele la zi, pe coloana special dedicată în secțiunea Fotbal. În continuare, succinte detalii.

Șoimii Ghizela – Olimpia Darova 1-6 (0-4): Cătălin Muntean – autogol, respectiv Gabriel Roșu două goluri, Alexandru Voicu două goluri, Ioji Vereș și Ivan Cut. 

AS Dumbrava – Olimpia Bucovăț 1-5 (0-3). 

Remus Bîrză, Daniel Bîrză, Alin Ancuța, Adrian Radu și Adrian Nuhaiu cu golurile oaspeților învingători de pe locul 2.

Iar și ocupanta locului trei în Seria 4, Ohaba Forgaci, a învins tot la scor în deplasare, la Timișul Hitiaș, cu scorul de 6-1.

A.S. Steaua Roșie Stanciova – A.S. VHP Pădureni 4-3 (2-1). 

Zlato Ivanov cu două goluri, Cosmin Codrean și Adrian Olaru au marcat pentru învingători.

Vulturii 2 Boldur – Viitorul Chevereșu Mare 6-2 (4-0).

Beni Buciuta cu 4 goluri, Pica Cojocariu și Nicușor Nicu au înscris pentru câștigători.

Dacă și Seria a IV-a a încheiat programul turului, urmând în această privință întrecerile Seriei I și Seriei a II-a, în schimb Seria a III-a ”Municipală” va mai avea runde de bifat până la completarea primei jumătăți a campionatului, etapă de etapă fiind peripeții. Pe podium, Gruppo Select deține 27 de puncte, pe locul secund AS FC Chișoda 25 de puncte, iar pe locul 3 Srbianca Giuchici cu 25 de puncte.

Într-o restanță din cadrul etapei a patra, AS FC Chișoda – CSC Giroc-Chișoda 3-2.

LPS Banatul Timișoara – Gruppo Select (echipa arbitrilor) 2-8 (1-3).

Au marcat: Iasmin Ușurelu (min. 23), Cristian Hampu (min. 58), respectiv Eduard Petrean (min. 9, 55, 75), Florin Brădău (min. 19, din lovitură de la 11 metri), Marius Talpoș (min. 39, din lovitură de la 11 metri), Mircea David (min. 65, 72) și Sebastian Poclid (min. 80).

FC Auto Timișoara – AS FC Chișoda 1-5 (0-2): Andrei Scurtu, respectiv Abu-Saleem Tamer două goluri, Mihai Poștaru, Daniel Zugravu și Florin Gavrilă.

O persoană din anturajul grupării din Freidorf, FC Auto, care a ținut să-și păstreze anonimatul, a spus că ”nu este corect să vii cu toți pe fals, să aduci de la Divizia D… Noi jucăm de plăcere și mai înțeleg cumva să ai unul sau doi când nu vine cineva, dar să bagi aproape o echipă întreagă, nu este corect din partea lor.”

AJF Timiș ar trebui să se autosesizeze la debandada în curs din Seria a III-a ”Municipală” de ”Promoție”. Sau atunci de ce mai are delegați la jocuri?

Sânmihaiu Român – Srbianca Giuchici 0-3. 

Adrian Pop, Alin Miclea și Dan Noje au marcat cele trei goluri pentru băieții lui Adrian Șețu în meciul care s-a jucat pe terenul din localitatea Utvin.

CFR Timișoara – AS Roma Florin Pădurean 1-1 (0-0). 

Bogdan Minuț a deschis scorul în minutul 58, oaspeții au egalat cu 5 minute înainte de final din lovitură de la 11 metri. În minutul 29, gazdele au trimis în transversală prin Denis Bronz.

Timișul Urseni – Atletico Timișoara 2-4 (0-2): Alex Dumbravă și Petrică Cădărean, respectiv Zoltan Rada și Edi Popescu cu câte două goluri fiecare.

Altfel, s-a mai jucat și o restanță din primul tur al fazei județene Timiș în ediția 2022/3 a Cupei României, Șoimii Pesac eliminând-o astăzi de la ora 14 pe Viitorul Cruceni cu 5-0 (5-0): Paul Becea (min. 7), Cristian Trăistaru (min. 13, 19), Victor Toma (min. 35) și Ionel Folescu (min. 40).

De reamintit că în campionatele ligii a VI-a ”Promoție” turul Seriei I s-a încheiat deja în urmă cu nu mai puțin de 4 săptămâni, lider de toamnă fiind Inter Foeni, ceva mai recent al Seriei a II-a, în care campioană de toamnă este Unirea 2 Tomnatic cu 28 de puncte, celelalte poziții pe podium fiind ocupate de Șoimii Pesac și Pobeda 2 Star Bișnov cu câte 25 puncte, despărțite la golaveraj.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci × = 5

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: