Liga a VI-a „Promoţie” Timiş: rezultate. Ohaba Forgaci câştigă acasă duelul fruntaş în Seria 5 cu Steaua Roşie

Eşalonul de la baza piramidală a întrecerilor „fotbalului mic” judeţean a ajuns cu majoritatea seriilor sale la final, un tur blitz de orizont fiind punctat mai jos. Iar rezultatele şi clasamentele actualizate, pe coloana datelor tehnice a secţiunii Fotbal în Sporttim.

Liga a VI-a „Promoţie” Timiş, la final sau aproape la final. 

Seria 1 a fost câştigată de Partizan Diniaş cu 48 de puncte, urmat pe locul secund de Radnicki Soca cu 35 de puncte.

CSC Peciu Nou 2 (Diniaş) – AS Corneşti 9-1 (5-0): Bogdan Teslariu 3 goluri, Ovidiu Buză, Eugen Casap, Alex Gherman, Ovidiu Radu, Narcis Voroş şi Adrian Nan, respectiv Baldovin.

Campioana a câştigat detaşat această serie şi a promovat în liga următoare.

Jocul s-a disputat în devans joi, lăsându-le timp oficialilor AJFT să „coacă” medaliile premierii, împărţite ulterior.

CS Gloria 2 Moşniţa Nouă – CSC Liebling II 1-4 (1-2): Mihai Beucă două goluri, Ionuţ Faur şi Otinel Chiş.

Bîrzava Partoş a stat în această etapă întrucât Stamora Germană s-a retras din campionat.

*

Seria a II-a a fost câştigată de Fortuna Becicherecu Mic, campioană cu 45 de puncte. Pe locul secund Şoimii Pesac cu 37 de puncte.

Liderul Becicherecu Mic a învins pe teren propriu un adversar modest, Spartak Gottlob, cu 4-1. După joc campionii fiind premiaţi de aceleaşi persoane de la AJFT.

Checeana Checea – Şoimii Pesac 1-2 (1-2): Sorin Tiţă, respectiv Cosmin Florescu şi Cristian Trăistaru. Iar învingătorii au şanse să primească un loc în eşalonul superior, căci aşa-i la noi, ca la nimeni.

**

Seria a III-a a fost adjudecată la mare diferenţă de CSC Săcălaz, cu 51 de puncte. Pe locul secund CS Gloria 2 Moşniţa Nouă cu 32 de puncte

Atletico Timişoara – CSC Săcălaz 1-5 (0-3): Adrian Bungău, respectiv Vlad Vasiu cu 4 goluri şi Ioan Merciac. Cei de la Săcălaz au revenit astfel în liga a V-a.

În această serie mai fiind de jucat patru meciuri, care poate s-or reprograma când va începe noul sezon. Căci în această ediţie abia încheiată programarea jocurilor chiar a lăsat de-a binelea de dorit.

***

Seria a IV-a a avut-o câştigătoare pe Ripensia Timişoara cu 48 de puncte. Locul secund, ocupat de Electrica Timişoara cu 42 de puncte.

Tim Star – SC FC Ripensia Timişoara 2-1 (0-0): Sadi Abu-Lebda (min. 78) şi Dinu Golea (min. 89), respectiv Paul Ailenei (min 65).

Liderul campion Ripensia a încheiat acest sezon cu o înfrângere.

CS Millenium 2 Giarmata – Electrica Timişoara 4-3 (3-2): Marian Lemnaru două goluri, Valentin Meleşcanu jr şi Lucas Ursei, respectiv Flavius Lăpădat, Răzvan Ardelean şi un autogol.

*****

Seria a V-a îşi continuă parcursul, bifând antepenultima etapă, în care întâlnirea primelor două clasate a dat câştig de cauză fruntaşei localnice, urmând ca alte două runde să fie încă de disputat.

Lider distanţat este astfel clubul din Ohaba Forgaci, cu 61 de puncte, urmat de Steaua Roşie Stanciova, învinsa în jocul direct, cu 55 de puncte.

Ohaba Forgaci a învins acasă pe ocupanta locului secund cu 3-2 (2-1) şi este cu un pas în liga superioară, Steaua Roşie Stanciova rămânând la 6 puncte în urmă înaintea rundelor 25-26.

Mănăştiur a stat în această etapă întrucât Progresul 2 Vucova s-a retras din campionat.

.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu, Promoţie și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − 4 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: