Liga a VI-a ”Promoție” Timiș: rezultate, marcatori

Obilic a câștigat la zero în Plopi duminică seară și este lider în Seria I din liga a VI-a ”Promoție” Timiș, cu 38 de puncte, secondat de AS Viitorul Ionel cu 35 de puncte. Revenim luni cu cronica și fotografiile. Până atunci, scurt tur de orizont peste etapa din weekend. Rezultatele tehnice și clasamentele, pe coloana cu date a secțiunii Fotbal.

AS Obilic Sânmartinu Sârbesc – AS FC Inter Foeni 2-0 (1-0).

Câte un gol pe repriză marcat de liderul actual, la început respectiv sfârșit de meci.

În minutul 6 a deschis scorul, Tiberiu Popoviciu transformând o lovitură de la 11 metri acordată pentru fault în careu.

În mitanul secund elevii lui Bogdan Todoran au dublat avantajul cu 4 minute înainte de final, prin noul intrat, Sebastian Guțu, mignonul înscriind cu un lob peste portar, iesit.

La final au fost incidente. Vom reveni așadar cu un fotoreportaj.

În restul etapei, AS Viitorul Ionel – Avântul Jamu Mare 5-3 (2-2) și Tolvădia – AS Recolta Stamora Germană 5-0.

*

În Seria a II-a lider este Banatul Teremia Mare, cu 31 de puncte și golaveraj 42-21, secondat de Olimpia Lenauheim (31 puncte; 38-17). ACS Pobeda II Star Bişnov completează podiumul cu 23 de puncte.

AS Banatul Teremia Marea a învins în deplasare la Pobeda Star Bișnov cu 4-3, în vreme ce Olimpia Lenauheim a câștigat la ”masa verde” meciul cu AS Juventus II Pișchia, programat pe terenul din localitatea Murani, unde gazdele nu au asigurat asistența medicală iar jocul nu s-a mai disputat.

Checeana Checea a câștigat la scor pe teren propriu, cu 8-1 în fața celor de la Pindul Dudeștii Noi. Iar Sarafoleana Saravale – Recolta Fibiș 3-0, cei din Fibiș fiind retrași din campionat.

Comisia de Disciplină a AJF Timiș nu a amintit nimic de jocul AS Pindul Dudeștii Noi – AS Olimpia Lenauheim, contrariu invocatului spirit al transparenței. Nu s-a disputat întrucât gazdele nu au asigurat asistența medicală. S-a omologat oare cu 0-3?

*

În Seria a III-a, lider este CSC Ghiroda și Giarmata Vii 3, cu 25 puncte, secondat de AS Roma Florin Pădurean cu 17 puncte, urmat de FC Auto Timişoara cu 17 puncte.

 Și în această serie a demarat o nouă etapă…

CSC Ghiroda și Giarmata Vii 3 – ACS FC Srbianca Giuchici 4-2 (2-1) 

Pentru junii lui Adrian Săvoiu au marcat: Sorin Miclău, Adrian Aștelean, Fabian Zavalache și Alessandru Vaccari.

CFR 1933 Timișoara – AS FC Timișul Urseni 4-5 (2-2).

Au marcat: Denis Bronz 3 goluri și Iosif Medelean din lovitură de la 11 metri, respectiv pentru învingători Alex Dumbravă două goluri, Florin Cădărean din lovitură de la 11 metri, Daniel Gociu și Daniel Jurcuț din lovitură de la 11 metri.

FC Auto Timișoara – AS Roma Florin Pădurean 5-5 (3-1).

Cele cinci goluri pentru gazde au fost marcate de numai doi jucători: Ionuț Pitic 3 goluri și Ilie Trițoiu două goluri.

ASU Politehnica Timișoara – ACS Atletico Timișoara s-a încheiat nedecis.

*

În Seria a IV-a lider este Voinţa Iosifalău, cu 33 de puncte, secondat de cei din Sacoşu Turcesc, cu 28 de puncte, urmați pe locul trei de cei din Niţchidorf, cu 26 de puncte.

Liderul AS FC Voinţa Iosifalău a câștigat cu un ”set la unu” în fata celor de la Progresul Racovița, pe teren propriu. Sacoșu Turcesc, victorie acasă, 2-1 cu cei de la Căpăt.

Alte două rezultate: Ghizela – Dumbrava 5-0 și Pădureni – Nițchidorf 3-1.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + patru =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: