Liga a VI-a ”Promoție” Timiș: rezultate, marcatori

O nouă etapă și în eșalonul șase timișean, ”Promoție”. Câteva amănunte de la sfârșitul săptămânii. Iar rezultatele, programul și clasamentele pe coloana datelor tehnice.

Seria 2

Lider de toamnă este Unirea 2 Tomnatic cu 28 de puncte, locul secund fiind ocupat de Pobeda 2 Star Bișnov cu 25 puncte, iar pe locul 3 Viitorul Igriș cu 24 puncte. 

Șoimii Pesac – Steaua Roșie 2 Variaș 6-1 (3-1).

Au marcat: Victor Toma (min. 14, 35, din lovitură de la 11 metri), Daian Magdin (min. 41), Denis Vichente (min. 56), Paul Becea (min. 59) și Ionel Folescu (min. 76), respectiv Nicolae Nițu (min. 23).

Duminica viitoare cei de la Șoimii vor juca meciul restanță din prima etapă cu Cenei.

Unirea Grabaț – Unirea 2 Tomnatic 1-2 (0-2).

Pentru învingători au marcat: Bogdan Pânzaru (min. 18) și Bogdan Darloman (min. 23).

*

Seria 3 ”Municipal”

Seria timișoreană, ”în urmă” cu o etapă, are din nou un alt lider, așadar mereu schimbări la vârf, CS Timișul 3 Șag deținând 21 puncte, la egalitate cu Gruppo Select, iar pe locul trei cei din Sînmihaiu Român cu 19 puncte.

CS Timișul 3 Șag – Atletico Timișoara 8-2 (4-0): Alexandru Belteki, Rareș Anghel, Denis Gavrilescu și Luis Gălățan – toți cu câte două goluri, respectiv veteranii Cristian Dancia (revenit după un concediu peste hotare) și Constantin Luță, antremorul-jucător.

Auto Timișoara – Gruppo Select 2-3 (2-1): Ionuț Pitic (min. 15) și Laurențiu Ignea (min. 25, din lovitură liberă de la 22 de metri direct la vinclu), respectiv pentru învingători Cătălin Botaș (min. 37, din lovitură de la 11 metri), Marius Talpoș și Alin Mihali.

Porto Bega – AS FC Chișoda 2-3 (1-0). 

Băieții lui Alex Rus au întors rezultatul după pauză prin golurile marcate de Abu Saleem, Daniel Gaidoș și Mihai Poștașu.

LPS Banatul – ASU Politehnica 5-0 (1-0).

Marcatori: Robert Hepeș (min. 25), Denis Popescu (min. 50), Iasmin Ușurelu (min. 63, 90) și Rareș Benghia (min. 74).

Un spectator din tribună a strigat ”Dejeu, aprinde reflectoarele! Nu vezi că se întunecă? Data trecută tot tu ai fost!” De menționat că jocul a început la ora 16 și 10 minute.

Timișul Urseni a stat în această etapă.

*

Seria 4

Lider este Olimpia Darova cu 30 de puncte, urmat pe locul secund de Olimpia Bucovăț cu 25 puncte, locul trei fiind ocupat de cei din Ohaba Forgaci, cu 22 puncte.

Fruntașa Olimpia și-a recuperat punctele pierdute etapa trecută, când a suferit prima înfrângere pe teren propriu în fata celor de la Ohaba Forgaci. de astă dată reușind o victorie în deplasare cu 5-4 la Progresul Racovița.

Crvena Zvezda Stanciova – Sporting Dumbrava 8-2 (5-0): Gabriel Nicolae 3 goluri, Sebastian Olaru două goluri, Cosmin Codrean două goluri și Alex Arvinte.

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 1 = cinci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: