Liga a VI-a „Promoţie” Timiş: rezultate, marcatori

Campionatul Judeţean Timiş al eşalonului 6, „Promoţie”, a continuat cu o nouă rundă din retur, câteva detalii fiind disponibile mai jos. Rezultatele complete şi clasamentele la zi, pe coloana datelor tehnice a secţiunii Fotbal.

Avântul Jamu Mare rămâne lider al Seriei I, cu 31 de puncte, urmat de AS Inter Foeni cu 25 de puncte, iar pe locul trei Partizan Diniaş cu 25 puncte. 

Partizan Diniaş – Voinţa Cruceni 5-0 (2-0): Adelin Ghergeşanu două goluri, Adrian Nan două goluri şi Alin Pop.

ACS Becicherecu Mic – AS Inter Foeni 2-1 (1-0).

Fostul lider este la cea de-a treia înfrângere consecutivă. Un jucător al celor din Foeni a spus că „e o înfrângere dureroasă, am avut un arbitraj execrabil. Nu dorim să desconsiderăm adversarul, dar marii câştigători au fost cei din brigada de arbitri. Domnilor arbitri, nu vă bateţi joc de munca noastră. Sper ca domnul observator să relateze în raport cum au arbitrat. Mereu sunt probleme la meciuri şi nu vorbesc doar de meciurile noastre, ci în toată seria. Luaţi măsuri, căci în ritmul acesta lumea se satură de fotbal şi o să rămâneţi să arbitraţi Cupa Arbitrilor! O ruşine ce-aţi făcut astăzi!”

Liderul din Jamu Mare a învins în deplasare la Tolvădia cu 3-1, după ce în urmă cu două etape a detronat fosta fruntaşă, din Foeni.

*

Seria a II-a

Unirea 2 Tomnatic are 40 de puncte, în continuare lider, urmat de Şoimii Pesac cu 33 de puncte, iar pe locul trei Viitorul Igriş cu 33 de puncte.

Voinţa Sarafoleana Saravale – Şoimii Pesac 0-5 (0-4): Beniamin Drăgoi două goluri, Levi Jarda, Victor Toma şi Denis Vichente.

AS Cenei – Unirea 2 Tomnatic 0-6 (0-4): Denis Chistrugă 4 goluri, Raul Oros şi David Taciuc.

Conducerea clubului din Tomnatic a ţinut să felicite gruparea gazdă „pentru fair-play şi pentru calitatea bună a terenului de joc.”

Iar ocupanta locului 3, din Igriş, a câştigat cu 5-2 acasă cu Pindul Dudeştii Noi, pe când Pobeda 2 Star Bişnov a remizat 3-3 în deplasare la Periam, cu „satelitul” Avântului.

*

Seria a III-a

AS FC Chişoda conduce cu 46 de puncte, urmată de Gruppo Select cu 41 de puncte, iar pe locul trei ACS Kids Sânmihaiu Român cu 38 de puncte.

AS Auto Timişoara – CS Timişul 3 Şag 5-7 (4-3).

Au marcat: Bogdan Moldovan două goluri, Fechete Andraş, Bogdan Bogăţeanu şi Răzvan Moldovan, respectiv pentru învingători Adrian Popescu 3 goluri, Alin Buruiană două goluri şi Marius Bolocan două goluri.

ACS Kids Sânmihaiu Român – LPS Banatul Timişoara 7-1 (2-0).

Pentru învingători au marcat Sebastian Smochină de două ori, Ciprian Smochină două goluri, Denis Andraş, Răzvan Iacobescu şi Alexandru Şandor.

CS Millenium 2 Giarmata – Gruppo Select 3-7 (1-3): Mihai Voica două goluri şi Fabian Glujdea, respectiv Cosmin Ciublea două goluri, Alin Gîrz două goluri, Alin Miloş, Alin Mihali şi Iulian Nicolescu.

Un spectator a reacţionat din tribună atunci când arbitrul a acordat o lovitură de la 11 metri la 1-1, strigându-i „băi, arbitrule, ce să înveţe copiii ăştia de la voi, când vă bateţi joc de noi!? Pe deasupra că veniţi cu falsuri, mai ţine şi cu voi. Ce caută Mihali, Ciublea, Gîrz!? Ei sunt legitimaţi la alte echipe. Frumos din partea voastră, când AJF-ul participă la o asemenea competiţie şi închide ochii la ce se petrece.”

Fotografia spune ceva.

*

Seria a IV-a

Olimpia Darova conduce cu 48 de puncte, urmată pe locul secund de cei din Ohaba Forgaci cu 40 de puncte, iar pe locul trei, Olimpia Bucovăţ cu 37 de puncte, având un meci mai puţin disputat.

Olimpia Bucovăţ – Olimpia Darova 0-0.

Steaua Roşie Stanciova – Progresul Racoviţa 6-1 (4-0): Octavian Hau şi Cosmin Codrean – ambii cu câte două goluri, Andrei Molnar şi Emanuel Topală, oaspeții marcând în minutul 75.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + = zece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: