Liga a VI-a „Promoţie” Timiş: rezultate, marcatori

Şi ultimul eşalon al fotbalului judeţean din Timiş, liga a VI-a „Promoţie”, şi-a continuat parcursul în retur cu încă o etapă, la final de aprilie.

Rezultatele complete şi ierarhiile actualizate, pe coloana datelor tehnice a secţiunii Fotbal.

Seria 1

Lider Avântul Jamu Mare, cu 34 de puncte, urmat de AS Inter Foeni cu 28 de puncte, iar pe locul trei Partizan Diniaş cu 28 puncte. 

Liderul din Jamu Mare a învins pe teren propriu echipa din Becicherec cu 4-1, iar ocupanta locului trei, din Diniaş, a trecut în deplasare de Real Fibiş cu un scor de „neprezentare”.

Inter Foeni – Bârzava Partoş 8-3 (3-0). Pentru învingători au marcat: Alexandru Petrişor două goluri, Milan Ţăran două goluri, Mihai Gulan două goluri, Flavius Petrişor şi Cosmin Horaniţ.

*

Seria a II-a

Unirea 2 Tomnatic are 40 de puncte, în continuare lider, urmat de Şoimii Pesac cu 37 de puncte, iar pe locul trei Pobeda 2 Star Bişnov cu 35 de puncte.

Şoimii Pesac – CS Avântul 2 Periam 4-1 (2-1): Alin Gaga, Daian Magdin, Victor Toma şi Denis Vichente, respectiv Cătălin Filip.

Liderul din Tomnatic a suferit un semieşec pe teren propriu în faţa ocupantei locului 4, Viitorul Igriş, care a smuls un draw, 0-0.

Iar Pobeda 2 Star Bişnov a terminat victorioasă cu 4-3 în deplasare la Gottlob.

*

Seria a III-a

AS FC Chişoda conduce cu 49 de puncte, urmată de Gruppo Select cu 42 de puncte, iar pe locul trei ACS Kids Sânmihaiu Român cu 41 de puncte.

AS FC Chişoda – Srbianca Giuchici 7-2 (2-0): Adrian Diacon 3 goluri, Mihai Poştaru două goluri, Sebastian Petruş şi Iusztin Asztaloş, respectiv Alin Miclea şi Florin Topală.

Atletico Timişoara – CFR Timişoara 4-4 (1-4): Silviu Bejeriţa două goluri, Claudiu Ciocârlan şi Cristian Ismail, respectiv Horea Răsădea, George Pereni, David Bîrnaure şi Iulius Sarkadi. O cronică de pe „Voinţa”, publicată în cursul săptămânii.

CS Giroc-Chişoda – CS Millenium 2 Giarmata 4-0 (1-0): Mario Mutu 3 goluri şi Alexandru Ţimbălaru.

*

Seria a IV-a

Olimpia Darova conduce cu 52 de puncte, urmată pe locul secund de cei din Ohaba Forgaci cu 44 de puncte, iar pe locul trei, Olimpia Bucovăţ cu 40 de puncte.

Liderul din Darova a învins acasă cu 4-1 echipa din Pădureni.

Ohaba Forgaci – Olimpia Bucovăţ 3-3 (1-1). Pentru învingători a marcat Denis Jucu, 3 goluri.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 5 = patruzeci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: