Liga a VI-a ”Promoție” Timiș: rezultate, marcatori. AS Gelu, campioană de toamnă în Seria I + Campionatul Municipal Lugoj

Campionatul Județean Timiș de ”Promoţie” are ca lideri de toamnă grupările AS Gelu şi Avântul Jamu Mare, care a încheiat mai devreme parcursul, în urmă cu două etape, pe când Campionatul Municipal Lugoj mai are două runde.

Liga a șasea timișeană de ”Promoţie” și Campionatul Municipal Lugoj, tot de la nivelul eșalonului șase, au continuat în weekend în două serii, în cadrul cărora s-a derulat ultima etapă din tur şi în Seria I de ”Promoție”, iar în cazul întrecerii lugojene mai sunt de jucat două runde.

S-au înregistrat și schimbări de lideri, în Seria I trecând în frunte ca lider de toamnă AS Gelu, după ce în Seria a II-a stabilit era AS FC Avântul Jamu Mare, care a încheiat cu bine pe 2018 în urmă cu două etape, pe când cei din Coșteiu au rămas pe 1 în ”Municipal” Lugoj, campionat în care mai sunt două etape de jucat.

Seria I – ”Promoție” Timiș

Campioană de toamnă este AS Gelu – foto, care a trecut pe primul loc în urma rezultatului de egalitate obţinut de fostul lider Unirea Tomnatic II în deplasare. (*clic pe imagine pentru mărire)

AS Gelu – Triplex Beba Veche 1-0 (1-0). Unicul gol al meciului a fost marcat de Florin Ioviţă (min. 35).

Antrenorul Bogdan Lupu a folosit următorii jucători în prima parte a campionatului: Tiberiu Munteanu, Laurenţiu Ciobanu, Endre Vetro, Gabriel Chelbu, Robert Osiac, Viorel Filip, Florin Şerban, Andrei Miclăuş, Ciprian Stan, David Cioară, Florin Ioviţu, Lavinus Văcaru, Cosmin Ivănescu, Dorian Dragocea, Ionuţ Lupu, Marius Straton, Ciprian Epure şi Alexandru Aldea. La sprijinirea echipei şi-au adus contribuţia oamenii de fotbal Neboişa Iorgovan, Vasile Straton și președintele Srgean Kuzmanov.

Olimpia Bucovăţ – Unirea Tomnatic II 3-3 (2-1). Au marcat: Adrian Cora (min. 18), Mihai Bîrză (min. 28) și Ovidiu Mororoaică (min. 65), respectiv David Taciuc (min.24, 61) şi Paul Marian (min. 61). Oaspeţii au fost nemulţumiți de starea terenului de joc, chiar dacă suprafața de joc s-a înscris în limitele regulamentare pentru ca partida să se dispute.

CSC Dudeştii Noi II – Chinejana Chinezul Satchinez  3-1 (1-1). Au marcat: Domenic Turbureanu (min. 29, 65) și Bogdan Otiman (min. 86), respectiv Adrian Miculiţă (min. 8). O situație mai rar întâlnită în cazul acestui arbitru, nu a acordat nici un cartonaş.

Progresul Iecea Mare – Şoimii Pesac 1-3 (0-1). Au marcat: Cosmin Pârva (min. 49), respectiv pentru învingători Ioan Slatina (min. 21) și Paul Găleţan (min. 62, 64).

+

Campionatul Municipal Lugoj

AS Coşteiu este lider și în continuare, chiar dacă a stat în această etapă, având 31 de puncte. Pe locul secund este formația celor din Ohaba Forgaci, cu 27 de puncte după ce a încheiat la egalitate, 1-1 acasă cu Bega Belinţ, care ocupă locul trei cu 24 de puncte dar şi cu un meci mai puţin disputat. Echipa din Sinersig a obţinut prima victorie acasă, 3-2 cu Margina, şi a cedat ”lanterna roșie” celor din Cladova. Pe când scorul etapei l-a reuşit Micro 2 Lugoj, în deplasare, 0-4 la Dumbrava.

Rezultatele complete, pe coloana clasamentelor.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 3 = sase

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: