Liga a VI-a ”Promoție” Timiș: rezultate, marcatori. Joc întrerupt în minutul 63 la Teremia Mare, lăsat cu sânge

Etapă cu năbădăi la nivelul eșalonului șase județean, prin prisma celor petrecute în vest, la Teremia Mare. De parcă nu era de-ajuns că s-a lăsat cu sancțiuni în urma incidentelor de la meciul Obilic Sânmartinu Sârbesc – Inter Foeni, suspendați fiind atacantul gazdelor, Traian Rareș Anghel, pe 4 etape și penalizat 300 de lei, respectiv portarul Mihai Vigh (Foeni), 4 etape si 400 de lei.

În Seria I lider este AS Obilic Sânmartinu Sârbesc cu 41 de puncte, secondat de AS Viitorul Ionel cu 35 de puncte.

Liderul Obilic a câștigat în deplasare la Jamu Mare cu 4-0 și s-a distanțat la 6 puncte de ocupanta locului secund.

AS FC Inter Foeni – ASC Tolvădia 6-2 (4-0).

Au marcat Narcis Voroș de 3 ori, Gabriel Szocs, Fabian Nicoli și Casian Martin.

Antrenorul Nicolae Simion a folosit următorii jucători: Silviu Ciopei – Sebastian Mihalyfi, Ciprian Botca, Andrei Schiopu, Caius Rus, Alexandru Ivașcu, Gabriel Szocs, Alexandru Szabo, Narcis Voroș și Țăran.

Au mai intrat: Bogdan Drăghiță, Fabian Nicoli, Grațian Rus, Tiberiu Tapai și Casian Martin.

Întreaga echipă a dedicat victoria colegului Ionuț Sitaru, cu tradiționalul ”Casă de piatră!”

AS Recolta Stamora Germană – AS Viitorul Ionel 3-2 (1-1): Vasile Amariei (min. 21), Roberto Vălean (min. 58) și Florinel Oșa (min. 90+2), respectiv Florin Dobie (min. 41) și Viorel Libotean (min. 77).

*

În Seria a II-a, Olimpia Lenauheim deține 34 puncte, iar Banatul Teremia Mare 31 până se va lua o decizie de către Comisia de Disciplină a AJFT. Checeana Checea completează podiumul cu 24 de puncte.

Dar despre ce este vorba?

AS Banatul Teremia Mare – AS Voința Sarafoleana a fost întrerupt în minutul 63, la scorul de 5-1 pentru gazde.

În semn de protest, oaspeții au părăsit terenul de joc, invocând arbitrajul ostil. Centralul a acordat trei lovituri de la 11 metri iar portarul a fost lovit în cap, părăsind însângerat terenul. Surse de la fața locului susțin că observatorul ar fi fost obosit. Căldură mare, mon cher. Oaspeții vor depune un memoriu după cele întâmplate la acest joc. Toate vechi și nouă toate. Citiți Caragiale. 

Olimpia Lenauheim – Checeana Checea 5-1 (4-0).

Pentru noul lider au marcat Cristian Vlădulescu, Florinel Pașca două goluri, Andreas Maser și Constantin Daniel. respectiv Silviu Petrovici.

CSC Pindul Dudeștii Noi – Pobeda II Star Bișnov nu s-a jucat, dat fiind neprezentarea oaspeților. Așa-i când AJFT te deleagă emisar ambasador la liga a treia în fotbalul lui 272-0. Altele ajung să fie prioritățile. Se va omologa probabil cu 3-0. Iar Recolta Fibiș – Pișchia II 0-3, gazdele retrăgându-se din campionat.

*

În Seria a III-a, lider este CSC Ghiroda și Giarmata Vii 3, cu 31 puncte, secondat de AS Roma Florin Pădurean cu 21 puncte și Auto Timișoara cu 17 puncte.

ACS Atletico Timișoara – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 3 04 (02). 

Lider fără discuții și în continuare, victorios la scor prin golurile marcate de Adrian Aștelean, Fabian Zavalache și Raul Camara de două ori.

ACS FC Srbianca Giuchici – FC Auto Timișoara 3-2 (0-2).

La înțelegere, s-a jucat pe terenul Auto. Însă cu foarte mari nemulțumiri vizavi de arbitraj, cu decizii controversate, în defavoarea celor de la FC Auto.

ASU Politehnica Timișoara – AS FC Timișul Urseni 3-7 (1-4): Antonio Czwerko 3 goluri respectiv pentru învingători Daniel Jurcuț 3 goluri, Florin Cădariu două goluri, Daniel Gociu și Alex Dumbravă câte un gol.

AS Florin Pădurean – CFR 1933 Timișoara 7-4 (2-3).

Oaspeții au condus cu 1-3 iar gazdele au întors rezultatul pe final. Pentru ceferisti au marcat Denis Bronz două goluri și Rareș Nica.

*

În Seria a IV-a lider este Voinţa Iosifalău, cu 36 de puncte, secondat de cei din Niţchidorf, cu 29 de puncte, urmați de Sacoşu Turcesc, tot cu 29 de puncte, despărțite la golaveraj.

Liderul AS FC Voinţa Iosifalău a câștigat la limită în deplasarea efectuată la Dumbrava prin golul marcat în minutul 20 de Nicolae Radu. 

CS Nițchidorf – AS Șoimii Ghizela 4-0 (2-0): Cosmin Ișfănescu (min. 2), Narcis Bosica (min. 20 și 65) și Raul Ițu (min. 90).

Alte rezultate: Căpăt – Pădureni 2-7 și Margina – Sacoșu Turcesc 4-2.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + 8 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: