Liga a VI-a ”Promoție” Timiș: rezultate, marcatori. La Igriș, 200 de spectatori

Ultimul final de săptămână din septembrie a adus etapa a V-a în majoritatea seriilor ligii a șasea ”Promoție”, un scurt tur de orizont fiind efectuat mai jos.

În Seria 1, lider este Inter Foeni, cu 13 puncte, pe locul secund cei din Cruceni cu 12 puncte.

AS Inter Foeni – AS Partizan Diniaș 3-1 (2-0).

Pentru liderul la zi au punctat Adrian Dobrilă, cu două goluri, și Mihai Gulan.

ACS Fortuna Becicherecu Mic – AS Tolvădia 2-1.

Alexandru Prelipceanu și Sergiu Paștiu au înscris pentru gazde, care obțin primul succes.

Cruceni – Stamora Germană 6-2 (3-1).

*

Seria 2

Lider este Unirea 2 Tomnatic cu 15 puncte, urmat pe locul secund de Pobeda Star Bișnov 2, cu 12 puncte; iar pe locul 3 Unirea Grabaț tot cu 12 puncte.

Vulturii Igriș – Unirea Tomnatic II 1-2 (0-1): Sorin Mihoc (min. 52), respectiv pentru învingători David Taciuc (min. 16 și 90).

Gazdele au fost nemulțumite de arbitraj, fiindu-le anulate 3 goluri și solicitând două lovituri de la 11 metri. Au asistat peste 200 de spectatori.

Ionel Broșteanu (antrenor Igriș): ”Am mulți ani în fotbal dar rar mi-a fost dat să văd așa hoție pe față, ca astăzi la Igriș. Arbitrii ne-au anulat trei goluri, a spus că este ofsaid, iar două lovituri de la 11 metri au refuzat să ne acorde. Spuneți ce să le spun copiilor!? Am fost furați cu Pobeda, cu Pesac, și azi acasă hoție pe față… Noi am adunat o echipă tânără, numai băieți sub 20 de ani, suntem o echipă privată, ne-am înscris în campionat, punem bani din buzunarul nostru să plătim arbitrii și observatorii, și suntem răsplătiți cu arbitaje foarte proaste, chiar hoție pe față. Nu știm ce se întâmplă cu fotbalul ăsta!?” Noi tot spunem și explicăm de peste 30 de ani ce se întâmplă, pe îndelete și explicit, cu subiect și predicat, dar cine mai are oare răbdare să asimileze și ”rumege”!?, fiind în schimb pe undeva luați în derâdere și disprețuiți. Atâtea realități factuale obiective și atât adevăr precum toate cele expuse peste ani în Sporttim, sub forma unor analize, sinteze, opinii și nu numai, mai rar spre deloc în presa mioritică. Ce se întâmplă!?! ”Sistemul”, aia se întâmplă, ca ”rod” al mentalității greșite, pe fondul unui nivel foarte scăzut al conștiinței individuale și colective. Con-ști-in-ței.

CS Avântul Periam 2 – CS Șoimii Pesac 1-0 (0-0).

Unicul gol al meciului a fost marcat cu 10 minute înainte de final de Alexandru Marc. De la fiecare echipă a fost eliminat câte un jucător, Daian Magdin (min. 55) de la oasppeți, respectiv Alexandru Seculici (min. 65) pentru două cartonașe galbene.

Pobeda Star Bișnov 2 – Spartak Gottlob 2-0 (1-0).

Și fără Vasilcin și Kalapiș pe teren, ”bulgarii” au reușit să câștige prin golurile marcate de Luis Totorovici (min. 20) și Alexandru Simion (min. 80).

Voința Sarafoleana – Unirea Grabaț 2-5. Pentru învingători au marcat: Attila Toth 3 goluri, Marius Haraga și Daniel Sturz.

*

Seria 3

Un fel de campionat ”Municipal”, cu o rundă mai puțin disputată, lider fiind CS Timișul 2 Șag, cu 9 puncte, iar pe locul secund cei din Sânmihaiu Român și  Srbianca Giuchici cu câte 7 puncte, despărtite la golaveraj.

AS Kids Sânmihaiu Român Timișul Șag II  3-2 (2-0): Raul Șandru (22 și 36) și Raul Giurgiev (min.82), respectiv Alexandru Belteki (min. 65 și 75).

CSC Millenium 2 Giarmata – Atletico Timișoara 8-6 (4-2): Marian Lemnaru 3 goluri, Răzvan Putnik, Eduard Levai, Fabian Glujdea, David Chiughea și Petru Melnicenco, respectiv Constantin Luță două goluri, Cristian Dancia două goluri, Zoltan Rada și Edy Popescu.

*

Seria 4

Lider este Olimpia Darova cu 12 puncte, Progresul Racovița deținând 10 puncte, la egalitate cu Mănăștiur – despărtite la golaveraj..

AS Olimpia Darova – Olompia Bucovăț 5-1 (3-0): Miși Bejera două goluri, Alexandru Voicu două goluri și Michi Dunca un gol, oaspeții reușind golul de onoare în minutul 80.

Rezultatele tehnice, pe coloana clasamentelor la zi.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − 3 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: