Liga a VI-a ”Promoție” Timiș: rezultate, marcatori. Obilic – Ionel 6-0 la vârful Seriei I și ”mascații” descind în Plopi, Pindul n-are asistență medicală la Dudeștii Noi iar tot în Seria a II-a liderul Banatul pierde acasă de la 3-1 la pauză. Nițchidorf – Sacoșu Turcesc 1-2 pe podiumul Seriei 4

După o săptămână de pauză competițională de Sfintele Sărbători de Paști, eșalonul șase județean a continuat returul. Scurte amănunte. Toate rezultatele, programul viitor și ierarhiile la zi, pe coloana datelor tehnice a secțiunii Fotbal.

În Seria I din ”Promoție” Timiș – liga a VI-a, noul lider este Obilic Sânmartinu Sârbesc, cu 35 de puncte, secondat de AS Viitorul Ionel cu 32 de puncte.

AS Obilic Sânmartinu Sârbesc – AS Viitorul Ionel 6-0 (2-0).

Noul lider s-a detașat mai ales după pauză în duelul fruntașelor la egalitate de puncte, desfășurat pe gazonul ”biliard” din cartierul Plopi, unde evoluează echipa din liga a V-a Tricoul 1 Iunie.

Cu Titi Varga la timonă, coautor a trei goluri, băieții pregătiți de Bogdan Todoran au prins treptat pofta golului și reușitele au curs în mitanul secund, când au luat un avans major pentru o întâlnire la vârf a fruntașelor la egalitate de puncte.

Marcatori, Tiberiu Popovici (min. 12 și 70), Damian Tucean (min. 25), Marius Mladenov (min. 50), Adrian Ilie (min. 61) și Cristian Racoceanu (min. 86).

Noul lider a folosit următorul unsprezece: Munteanu – Ismail, Maranescu, Coțofan, Branimir, Adrian Ilie, Popoviciu, Titi Varga, Damian, Racoceanu, Mladenov.

Au mai jucat: David, Dobrovolschi, Tatarici și Radu.

La acest joc, în minutul 43, au sosit Poliția, Jandarmeria și ”mascații” pentru a domoli galeria gazdelor, care a aruncat cu petarde în spatele porții adverse. Din surse, clubul Obilic a primit un avertisment din partea celor sosiți la fața locului.

AS FC Inter Foeni – AS Recolta Stamora Germană 4-0 (2-0).

Mihai Gulan (zis Pele) a deschis scorul în minutul 25, apoi a urmat golul marcat de Ionuț Sitaru (min. 36), care a stabilit scorul la pauză.

Băieții lui Adrian Falub și Silviu Ciopei au mai punctat prin Narcis Voroș (min. 63) și Alexandru Szabo (min. 75).

Într-un alt joc, Tolvădia – Jamu Mare 2-1.

*

În Seria a II-a lider este Banatul Teremia Mare cu 28 puncte, secondat de Olimpia Lenauheim, cu același punctaj, echipe despărțite la golaveraj. ACS Pobeda II Star Bişnov completează podiumul cu 23 de puncte.

AS Pindul Dudeștii Noi – AS Olimpia Lenauheim nu s-a disputat întrucât gazdele nu au avut asistență medicală. Probabil se va omologa cu 0-3.

AS Banatul Teremia Mare – AS Checeana Checea 3-5 (31).

Liderul a fost învins după ce la pauză a condus cu două goluri diferență. Cu această înfrângere, a fost egalat la puncte de Olimpia Lenauheim, dar se păstrează pe locul I datorită golaverajului.

Celălalt rezultat al etapei în serie, Juventus Pișchia 2 – Voința Sarafoleana Saravale 3-6.

Recolta Fibiș – Pobeda Star Bișnov 2 se va omologa cu 0-3. Cei de la Fibiș s-au retras din campionat.

*

În Seria a III-a, lider este CSC Ghiroda și Giarmata Vii II, cu 22 puncte, secondat de AS Roma Florin Pădurean cu 17 puncte, urmat de FC Auto Timişoara cu 16 puncte.

Serie în care nu s-a jucat în weekend, următoarele meciuri fiind programate în cursul noii saptămâni.

*

În Seria a IV-a lider este Voinţa Iosifalău, cu 30 de puncte, secondat de cei din Niţchidorf, cu 26 de puncte, urmați pe locul trei de cei din Sacoşu Turcesc, cu 25 de puncte.

Liderul AS FC Voinţa Iosifalău a stat în această etapă, dar rămâne tot cu patru puncte avans față de ocupanta locului secund, care a cedat pe propriu teren.

CS Nițchidorf – AS Viitorul Sacoșu Turcesc 1-2 (1-1).

Antrenorul-jucător Raul Ițu a marcat în minutul 35, din lovitură de la 11 metri, iar pentru învingători Vlad Goia (min. 20) și Marcel Farkaș (min. 70).

Alte rezultate din această serie: Racovița – Ghizela 2-0, Căpăt – Margina 0-7 și  Dumbrava – Pădureni 1-6.

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − 5 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: