Liga a VI-a ”Promoție” Timiș: rezultate, marcatori. Un lider, Unirea 2, 4-4 acasă, altul, Olimpia Darova, pierde acasă. Timișul 3 redevine lider cu un 4-0 afară

La baza structurii competiționale a seniorilor timișeni, în campionatul eșalonului 6, de ”Promoție”, participantele din Seria 1 privesc deja de pe margine, intrate fiind în vacanță, cum echipele din celelalte trei serii completează programul turului din sezonul de toamnă. Ce a fost la sfârșitul săptămânii?

Așadar în Seria 1 se cunoaște deja campioana de toamnă, și anume Inter Foeni, cu 25 de puncte. Pe locul secund, Avântul Jamu Mare cu 22 de puncte, iar pe locul 3 cei din Cruceni – foto, care au câștigat la scor o restanță, deținători a 17 puncte.

S-au disputat așadar două partide lăsate pe altădată din cadrul primei etape, Viitorul Cruceni – Fortuna Becicherecu Mic 8-1 (6-0) și Pădureni Lighed – Partizan Diniaș 0-2 (0-2). Adrian Nan (min. 11) și Alin Filip (min. 17) au semnat victoria echipei vizitatoare.   

Seria 2

Lider este Unirea 2 Tomnatic cu 25 de puncte, locul secund fiind ocupat de Pobeda 2 Star Bișnov cu 22 puncte, iar pe locul 3 Viitorul Igriș cu 21 puncte. 

Steaua Roșie 2 Variaș – Pobeda 2 Star Bișnov 4-5 (1-2). Pentru învingători au marcat:Daniel Vasilcin 3 goluri, Dragan Babușcov și Marius Halal.

Unirea 2 Tomnatic – Șoimii Pesac 4-4 (3-1).

Au marcat: Denis Chistrugă două goluri, David Taciuc și Marcus Antemie, respectiv Paul Becea, Victor Toma două goluri, Cristian Trăistaru.

Oaspeții au trecut pe lângă victorie în ultimul minut de joc, când Victor Toma a scăpat singur cu portarul gazdelor, care a evitat însă un gol ca și făcut.

*

Seria 3 ”Municipal”, din nou cu schimbare de lider.

Seria timișoreană ”în urmă” cu o etapă are din nou un alt lider, așadar mereu permutări la vârf, CS Timișul 3 Șag deținând 18 puncte, la egalitate la acest capitol cu Gruppo Select și Timișul Urseni.

Timișul Urseni – LPS Banatul 3-0 (2-0): Daniel Zaharia, Gabriel Popa și Adrian Uglea. Meciul s-a jucat pe terenul din localitatea Albina.

Atletico Timișoara – Auto Timișoara 3-6 (3-1): Andrei Scorobete (min. 21) și Constantin Luță (min. 22 și 31), respectiv pentru învingători Ionuț Pitic (min. 39), Laurențiu Ignea (min. 52), George Gurguș (min. 48, 66), Emeric Gorbe (min. 78) și David Lehau (min. 82). Detalii în plus, aici.

Gruppo Select – AS Kids Sânmihaiu Român 4-3 (0-2): George Manea, Bogdan Nicolescu, Alin Gârz și Răzvan Popaluca în prelungiri din lovitură liberă de la 25 de metri (minutul 90+2), direct la vinclu, respectiv Sebastian Smochină două goluri și Raul Gurghev.

Echipa formată din jucători care sunt arbitri activi sau care apar la alte formații din ligile 4 și 5 a efectuat 7 schimbări la pauză, oaspeții având dreptul la 5. La gazde a mai intrat în teren și secretarul AJF Timiș. Meciul s-a disputat pe terenul din localitatea Utvin.

ASU Politehnica – CS Timișul 3 Șag 0-4 (0-2).

Pentru noul lider, reinstalat de fapt pe locul I, au marcat Ovidiu Rad de două ori, Ionuț Gîltofeț și Alex Rus.

AS FC Chișoda – CFR Timișoara 6-2 (0-2): Mihai Poștaru două goluri, Abu Salem două goluri, Daniel Gaidoș și Robin Bizău, respectiv Bogdan Minuț de două ori.

*

Seria 4

Lider este Olimpia Darova cu 27 de puncte, urmat pe locul secund de Olimpia Bucovăț cu 22 puncte, locul trei fiind ocupat de cei din Ohaba Forgaci, care s-au impus pe terenul primei clasate, cu 19 puncte.

Fruntașa Olimpia a suferit prima înfrângere pe teren propriu, în fata celor de la Ohaba Forgaci, cu 1-2 la Darova. Foarte supărate gazdele pe brigada de arbitri, care, în opinia localnicilor,  le-a anulat un gol perfect valabil și le-a refuzat două lovituri de la 11 metri.

AS Dumbrava – CSC Vulturii Boldur II 0-2 (0-1). ”Dublă” reușită de Adelin Arsen.

Olimpia Bucovăț – AS Sintești 3-2 (2-1). Pentru învingători au marcat Ciprian Curelaru, două goluri, și Adrian Nuhaiu.

Rezultatele tehnice și clasamentele la zi, pe coloana tradițională.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + 5 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: