Liga a VI-a ”Promoție” Timiș: rezultate. Multe victorii cu câte 4 goluri marcate. Unul, de către Titi Varga (Obilic)

Campionatul de ”Promoție” al eșalonului 6 în fotbalul din județul Timiș a bifat etapa a doua din retur și din 2022, cu excepția Seriei a III-a, timișoreană, care va demara în noul an pe parcursul a trei zile în săptămâna următoare.

În etapa trecută au fost eliminaţi de pe teren şi sancţionaţi Vasile Achim Vuc (Recolta Stamora Germană) – suspendat 3 etape şi penalizat 300 de lei; Mihai Gălan (ASC Tolvădia) – 3 etape şi 100 de lei; Ionel Bogdan Savu pe două etape şi 300 de lei, respectiv Pavel Claudiu Unguru, tot de la Avântul Căpăt, cu aceleași ”norme”.

În Seria I din ”Promoție”, lider este AS Viitorul Ionel, cu 26 puncte, la egalitate de puncte cu Obilic Sânmartinu Sârbesc, despărțite la golaveraj. Pe locul trei, cei din Jamu Mare cu 19 puncte.

Liderul Viitorul Ionel a invins acasă pe Stamora Germană cu 4-0.

Fotbal Obilic 1931 Sânmartinu Sârbesc – AS Avântul Jamu Mare 4-0 (3-0).

Victorie la scor obţinută de elevii pregătiţi de Bogdan Todoran prin golurile marcate de: Cristian Racocianu – două, Titi Varga şi Ioan Maranescu.

ASC Tolvădia – AS FC Inter Foeni 2-4 (1-1). 

Inter Foeni

Pentru invingători au marcat Narcis Voroș 3 goluri şi Alexandru Opriţescu.

*

În Seria a II-a lider este Banatul Teremia Mare cu 25 puncte, secondat de Olimpia Lenauheim cu 19 puncte şi Pobeda II Star Bişnov cu 16 puncte.

Liderul Banatul Teremia Mare a repurtat o victorie la scor în dauna celor de la Juventus II Pişchia, cu 4-1, si se mentine în frunte.

A.S. Olimpia Lenauheim – A.S. Voința Sarafoleana 3-1 (2-0).

Lenauheim – Sarafoleana Saravale 3-1

Pentru ocupanta locului secund au marcat Marius Gurzo, Florinel Coman şi Daniel Sturz.

Checeana Checea a învins Pobeda 2 cu 6-2, iar Pindul Dudestii Noi, 3-0 ”la masa verde” cu Recolta Fibiş, care s-a retras din campionat.

*

În Seria a III-a, prima etapă din retur va demara săptămâna viitoare. 

Lider este CSC Ghiroda și Giarmata Vii II, cu 16 puncte, secondat de ASU Politehnica Timişoara cu 14 puncte, urmată de AS Roma Florin Pădurean cu 14 puncte.

*

Seria a IV-a: lider este Voinţa Iosifalău cu 24 puncte, secondat de cei din Niţchidorf, cu 20 de puncte.

AS Viitorul Sacoşu Turcesc – AS FC Voinţa Iosifalău 2-5 (1-3).

Au marcat: Cosmin Rusu şi Manuel Farkaş, respectiv pentru învingători Cristian Ţermure 3 goluri şi Traian Ciobanu – două.

Alte rezultate: Căpăt – Dumbrava 6-2, Pădureni – Ghizela 4-0 şi Margina – Racoviţa 2-1. Ocupanta locului secund, CS Niţchidorf, a stat în această etapă.

Toate rezultatele, programul viitor și ierarhiile la zi în cele 3 eșaloane diferite, pe coloana datelor tehnice a secțiunii Fotbal.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu, Promoţie și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei × 5 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: