Liga a VI-a „Promoţie” Timiş: rezultate. Ripensia repetă după 11 ani promovarea în „Judeţ”

Continuă şi eşalonul şase judeţean, un scurt tur de orizont fiind efectuat mai jos. Toate rezultatele, pe coloana tradiţională a clasamentelor la zi.

Liga a VI-a „Promoţie” Timiş a adus dovada c-a fost doar o simplă iluzie senzaţia că-n ultimul eşalon nu s-ar mai juca pe fals, şi a se vedea fotografia de la întâlnirea Săcălaz – Gruppo Select 3-1.

Care va să zică şi cu „materialul clientului”, faza de joc de la Săcălaz.

Altfel, se cunosc echipele promovate cu o etapă inainte de final în primele 4 serii, în schimb în Seria a V-a mai sunt trei etape de disputat şi mai e niţel de aşteptat pentru a afla care club va încheia pe locul I.

Seria 1

Lider este Partizan Diniaş cu 45 de puncte, promovat în „Judeţ”. Locul secund, ocupat de Soca, având 35 de puncte.

ASC Tolvădia – CSC Peciu Nou 2 (Diniaș) 3-5.

Liderul a câştigat greu în ultima deplasare la această categorie. E promovat însă în liga superioară.

CSC Liebling 2 – Bîrzava Partoş 3-2 (1-2).

Gazdele au reuşit să întoarcă rezultatul prin golurile marcate de Otinel Chiş, Casian Chiorean şi Ionuţ Faur.

Pădureni Lighed a stat în această etapă, întrucât Stamora Germană s-a retras din campionat.

**

Seria a II-a 

Lider este Fortuna Becicherecu Mic, promovat cu 45 de puncte. Locul secund, ocupat de Şoimii Pesac cu 37 de puncte. Liderul din Becicherecu Mic a învins în deplasare la Pobeda 2 Dudeştii Vechi cu 4-3. Pentru gazde au înscris Ghiuruţan, Gheorghe Mirciov şi Todorovici.

Şoimii Pesac – Real Fibiş 7-1 (5-1). 

Au marcat: Cosmin Florescu 3 goluri, Paul Becea, Mihai Magdin, Cristian Trăistaru şi Alexandru Moisă, respectiv Andrei Malac.

Spartak Gottlob – Periam II 3-7 (0-3). 

Pentru învingători au marcat Câta 3 goluri, Victor, Caius, Ovidiu şi Elias.

***

Seria a III-a

Lider campion este CSC Săcălaz, cu 51 de puncte. Pe locul secund, CS Gloria Moşniţa Nouă 2 cu 32 de puncte.

CSC Săcălaz – Gruppo Select 3-1 (3-1).

Au marcat: Andrei Trif, Andrei Palade şi George Prisneac, care a ajuns la „cota” 33 de goluri, respectiv Marius Cioară. Iar cu acest succes băieţii lui Robert Lupu au promovat în liga a V-a.

În premieră, la sfârşitul meciului, observatorul de joc şi secretarul general al AJFT, nimeni altul decât antrenorul secund al oaspeţilor, Ionel Poclid, a înmânat trofeul, tricourile de campioni şi o minge echipei învingătoare.

La acest joc, căpitanul oaspeţilor a fost Florin Brădău, portarul de rezervă al divizionarei D din Comloşu Mare şi recent suspendat de FRF o lună de zile, cu 320 de lei penalitate financiară după jocul de baraj SSU Politehnica – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii. Cam aşa se respectă regulamentele sportive ale FRF şi AJFT. Toate aceste încălcări petrecându-se în faţa preşedintelui AJFT, prezent la faţa locului.

****

Seria a IV-a

Lider este Ripensia Timişoara, campioană cu 48 de puncte, reeditând promovarea reuşită în 2013 din liga a VI-a „Promoţie” în eşalonul 5 judeţean.

Locul secund, al Electricii Timişoara, cu 42 de puncte.

SC FC Ripensia Timişoara – CS Millenium 2 Giarmata 3-0 prin neprezentare. Se va omologa cel mai probabil cu 3-0. Au promovat uşor dar cei de la AJFT le-au dat emoţii.

Antonio Bădescu (Ripensia) a spus că „astăzi – vineri, după programul campionatului, ar fi trebuit sa fie derby-ul promovării, Ripensia – Millenium 2 Giarmata. Dar din păcate cei de la Giarmata au ales să nu se prezinte la acest joc, o lipsă de fair-play, o lipsă de respect! Noi eram promovaţi şi fără acest meci. Noi cheltuim bani privaţi, achităm taxele aferente, ei trăiesc din bani publici şi îşi permit să ignore o competiţie judeţeană. La meciul tur, s-au comportat mizerabil cu noi, dar îşi doreau victoria cu orice preţ. Noi am întârziat cu legitimaţiile 20 de minute din cauze obiective, pentru că delegatul a fost blocat la Coşava. Legitimaţii care sunt înregistrate in Football Connect şi care în mod normal nu ar mai trebui prezentate la meci. Ripensia nu joacă cu jucatori pe fals. Cum procedează alte echipe! Am jucat 7 la 11, am pierdut 6-1, dar am respectat competiţia! Mă bucur pentru grupul de băieţi de la Ripensia, au demonstrat că sunt o familie. Felicitări pentru promovare, pentru noi urmează o noua provocare!”

Electrica 1929 Timişoara – FC Porto Bega 1-0 (1-0).

Unicul gol a fost marcat în minutul 23 de Victor Asaftei. Iar tinerii pregătiţi de Florin Pîrvu vor încheia campionatul pe locul secund, indiferent de rezultatele etapei finale.

*****

Seria a V-a

Lider este Ohaba Forgaci cu 58 de puncte, urmat de Steaua Roșie Stanciova cu 55 de puncte.

Ohaba Forgaci a învins în deplasare la Sinteşti cu 7-2 (4-0). Iar ocupanta locului secund, Steaua Roşie Stanciova, a învins acasă pe CSC Boldur 2 cu scorul de 3-0 (0-0). CSO Făget 2 a stat în această etapă întrucât Progresul Vucova 2 s-a retras din campionat.

.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu, Promoţie și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru + = 8

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: