Liga a VI-a ”Promoție” Timiș. Secund clasata Olimpia Lenauheim aplică prima înfrângere liderului Seriei a II-a, Banatul Teremia Mare: 3-0 (0-0). Rezultate, marcatori

Cu goluri înscrise după mijlocul reprizei a II-a, în minutele 70, 75 și 80, Olimpia Lenauheim a devenit prima învingătoare a liderului Seriei a II-a, Banatul Teremia Mare, întrecut cu 3-0 (0-0). Iar secund clasata a înjumătățit astfel deficitul de puncte, triumfând în jocul direct la vârf. Altfel, cele patru fruntașe din eşalonul şase timișean au rămas în continuare pe poziții.

Rezultatele tehnice și programul viitor, pe coloana clasamentelor la zi a secțiunii Fotbal. Mai jos, succinte notițe.

Ioan Costea (AS Pindul Dudeștii Noi) a fost sancționat cu 3 etape de suspendare și 100 de lei penalitate sportivă, David Libotean (AS Viitorul Ionel) cu două etape de suspendare și 300 de lei penalizare iar Andrei Emanuel Lăpujan (AS Margina) – 3 etape de suspendare și 300 lei.

În Seria I din ”Promoție” Timiș – liga a VI-a, lider este AS Viitorul Ionel. Obilic Sânmartinu Sârbesc este la egalitate de puncte (32) cu fruntașa. Pe locul trei, cei din Jamu Mare, cu 25 de puncte.

În această serie, liderul din Ionel a învins acasă cu 4-1, pe Tolvădia.

Obilici a câştigat în deplasare la Stamora Germană cu 6-4

Recolta Stamora Germană – Obilic Sânmartinu Sârbesc Fotbal 1931 4-6 (2-2). Au marcat: Malvin Torok (în vârstă de 18 ani), Fabian Muller (16 ani) şi Fabian Stan – autor a două goluri, respectiv Cristian Racoceanu două goluri, Tiberiu Popoviciu și Ioan Maranescu, precum și Rareş Anghel – autor tot a două goluri.

De menţionat că Titi Varga a nimerit transversala cu un şut de la 28 de metri la scorul de 2-2, în minutul 39.

Avântul Jamu Mare a învins pe teren propriu cu 2-1, pe Inter Foeni, după ce oaspeţii a deschis scorul în minutul 10, prin Szabo.

+

În Seria a II-a lider este Banatul Teremia Mare cu 28 puncte, secondat de Olimpia Lenauheim, care a înjumătățit deficitul în meciul direct, apropiindu-se la 25 de puncte. Pobeda II Star Bişnov completează podiumul cu 20 de puncte.

AS Olimpia Lenauheim – AS Banatul Teremia Mare 3-0 (0-0).

Elevii lui Florin Bodin au marcat fără replică după mijlocul părții secunde a duelului la vârf al ocupantelor locurilor 2 și 1, secund clasata apropiindu-se astfel la 3 puncte.

Marius Gurzo, în minutul 70, din lovitură de la 11 metri, Andreas Maser în minutul 75 și Bogdan Petrovici (min. 80) au marcat pentru ocupanta locului secund.

Olimpia Lenauheim: Alexa Bontea – Marius Gurzo, Bogdan Darie, Claudiu Ionel, Sebastian Pela, Andreas Maser, Raul David, Florinel Paşca, Daniel Sturz, Bogdan Petrovici, Cristian Vlădulescu.

Rezerve la start: Cosmin Nicola, Răzvan Curelea, David Petric Boca și Mario Caracuda.

În alte jocuri, Pindul Dudeştii Noi a cedat pe teren propriu în faţa celor de la Juventus II Pişchia cu 1-3, iar Pobeda II Star Bişnov a încheiat la egalitate, 2-2 cu Sarafoleana Saravale.

+

În Seria a III-a, lider este CSC Ghiroda și Giarmata Vii II, cu 22 puncte, secondat de AS Roma Florin Pădurean cu 17 puncte, urmată de FC Auto Timişoara cu 16 puncte.

CSC Ghiroda și Giarmata Vii 3 – FC Auto Timişoara 1-0 (0-0).

Unicul gol a fost marcat tocmai în minutul 90, de Raul Roşuţ,

AS FC Timişul Urseni – AS Roma Florin Pădurean 5-3 (4-1).

Jocul a început cu o întârziere de 20 de minute, întrucât arbitrul delegat la centru a întârziat, cei doi colegi ai săi fiind nevoiţi să aştepte. De pe margine, un spectator a strigat ”Să înceapă meciul sau să fluiere observatorul Paia!” Dar în cele din urmă Denis Mihăescu a ajuns la teren.

Victorie conturată fără probleme în prima repriză. Daniel Jurcuţ a contribuit decisiv printr-un hat-trick, iar doi dintre elevii săi, Cristian Ilieş şi Petrică Cădărean, au înscris la rândul lor.  

ACS Atletico Timişoara – CSF CFR 1933 Timişoara 4-2 (2-2), gazdele desprinzându-se după pauză.

Popescu a deschis scorul pentru Atletico în minutul 9, după care Denis Bronz a răsturnat scorul până la pauză cu o ”dublă” pentru ceferiști în minutele 25 şi 38, Bungău egalând în favoarea gazdelor în minutul 44, din lovitură de la 11 metri: 2-2.

Dacă prima repriză a fost cu răsturnări de situație, de la 1-0 la 1-2, apoi la 2-2, în schimb cea de-a doua a aparținut lui Atletico, doi juniori introduși în joc pe parcurs aducând victoria gazdelor, și anume Milan Moiș, marcator în minutul 60, şi Cristian Bejeriţa, în minutul 80, pentru 4-2.

Srbianca Giuchici – ASU Politehnica 7-1.

+

În Seria a IV-a lider este Voinţa Iosifalău, cu 30 de puncte, secondat de cei din Niţchidorf, cu 26 de puncte, urmați pe locul trei de cei din Sacoşu Turcesc, cu 25 de puncte.

Liderul Voinţa Iosifalău a învins în deplasare cu 5-1 pe AS Ghizela.

AS Viitorul Sacoşu Turcesc – AS Dumbrava 6-2 (2-1).

Au marcat: Cosmin Rusu, Alin Jurcă şi Manuel Farkaş – fiecare câte două goluri, respectiv Alexandru Szabo şi Daniel Grigore.

AS Margina – CS Niţchidorf 0-2 (0-0): Raul Iţu (min. 55) şi Narcis Bosica (min. 75).

Antrenorul-jucător Raul Iţu a folosit următorii jucători: Marian Solomon, Ionuț Amorăriței, Ioan Găman, Laurențiu Brânzac, Sergiu Gal, Dragoș Daju, Cosmin Ișfănescu, Marius Hornea, Claudiu Cionvică, Raul Ițu, Narcis Bosica.

Rezerve la start: Mădălin Topală, Denis Stoian, Daniel Prisecaru, Leonard Benea, Cristian Szirovicza, Ion Grunzu, Liviu Oros și Cristian Sandu.

AS VHP Pădureni – Progresul Racoviţa 4-2 (4-0).

Au marcat: Vasile Kifa (min. 19, 41), Iosif Damşa (min. 31) și Andrei Cuth (min. 40), respectiv Raul Darabonţ (min. 74) şi Ionuţ Alin Stanciu (min. 84).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ trei = 4

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: