LIVE TEXT, Liga 2 pe „Ştefan Dobay” cu multă lume. CSC Dumbrăviţa – Clubul Sportiv al Armatei 0-3 (0-2) şi 9 la 11 din minutul 70. 0-1 Ştefan Pacionel minutul 12, Ghinescu roşu 28, 0-2 cap Gheorghe la debut (32) tot după o centrare din dreapta. Stan schimbă 4 la pauză, Toma Bodri agăţat în careu, arbitrul îl elimină, al doilea „galben”: 9 la 11 şi 0-3 Drăghici 88

Final, 0-3 (0-2). Marcatori în minutul 12 după o centrare de pe dreapta şi un şut din afara careului, oaspeţii au trecut şi în avantaj numeric în minutul 28, la eliminarea lui Ghinescu, după care noua achiziţie Gheorghe le-a dublat avantajul cu capul după o altă centrare de pe dreapta, în minutul 32, partea secundă – abordată de bănăţeni cu 4 schimbări în bloc, aducând încă o eliminare timişenilor, la Toma Bodri, în minutul 70, dar şi încă un gol celor din capitală, prin Drăghici, pe final. Al doilea eşec al nou-promovatei din două apariţii pe „Ştefan Dobay”, dar jumătatea plină a paharului e dată de faptul că iubitorii fotbalului au venit în număr însemnat la stadion. Rezultatele complete ale etapei a IV-a în Liga 2, programul viitor şi ierarhia actualizată, pe coloana datelor tehnice a secţiunii Fotbal în Sporttim. Cum menţionam anterior în LIVE TEXT, lunea viitoare de la 16:30 la Buzău. CSA va inaugura deja vineri runda a V-a, acasă cu ieşenii, de la 16:30.

Prelungiri. Lovitură liberă de pe stânga, în braţele lui Trifon. Care nu are cui trimite. Toţi coechipierii, în careul său. De fapt, în 9, „verzii” n-au mai prea făcut altceva decât să se apere.

Era scris în… stele. Şi absenţa unui jucător se face resimţită la acest nivel, darmite a 2 componenţi.

88. Drăghici îl învinge pe Trifon de la 11 metri pe centru ca la antrenament, după o pătrundere prin un-doi. Zero – trei. 

81. Sima, şut centrare, pe spaţiul porţii. Trifon deturnează în corner.

79. Bodişteanu, cartonaş galben.

72. Corbu, înlocuit de Sima.

Drept este că nici gazdele nu au mai ieşit la fel la joc nici în zece.

Nouă contra 11, misiune imposibilă. Dar 10 contra 11 în cazul fructificării unui penalty?

76. Ungureanu avansează pe cont propriu, dar e blocat în careu. Corner.

74. Lovitură liberă executată de Chipirliu, minge deviată de zid în corner.

71. E introdus şi Ungureanu. Iese Bura-Koţ.

Central, Mircea Ardelean din Arad. Asistenţi, sătmăreanul Corb şi Suciu din Câmpia Turzii.

În cazul fructificării loviturii, la 1-2 şi 10 contra 11 ar fi fost 20 de minute mai atractive. Aşa…

70. Toma Bodri pătrunde în careu, toată lumea vede că ar fi agăţat în suprafaţa de pedeapsă dar arbitrul face opinie separată. În elimină pe Toma Bodri. Al doilea cartonaş galben, după cel din minutul 47. Şi cartonaşul roşu. Toată lumea se aştepta la acordarea unei lovituri de la 11 metri. A considerat simulare, „indirectă”.

69. Pacionel şutează de la 25 de metri, central, peste bară.

67. Enceanu şutează din careu, din stânga, în plasa laterală.

66. Curea şutează peste de la 18 metri, din poziţie centrală.

65. Ies Adi Popa şi Trică, intră Bodişteanu şi Chunchukov.

62. Pacionel, cartonaş galben.

Se joacă între careuri. Fără faze de poartă. Însă mult mai multe erori ale “verzilor” faţă de jocul prestat în prima parte. Rămaşi în 10, nu mai au acelaşi joc.

59. Corbu, cartonaş galben. Fault tare.

57. Iese Gheorghe, autor al golului 2, şi intră Enceanu.

56. Trică primeşte cartonaşul galben pentru lovirea peste faţă a lui Zurbagiu.

Minutul 48. Toma Bodri, cartonaş galben.

Rânduri, rânduri de oameni pe lângă gard, se stă şi pe scări. Afluenţă de spectatori. Intrarea, liberă.

47. Căpitanul Chipirliu reia cu capul pe lângă poartă. 

CSC Dumbrăviţa, 4 schimbări la pauză. Iese Luca Bodri, intră Toma Bodri. Iese Grancea, intră Curea. Iese Simon, intră Popa. Şi iese Olaru, intră Grigoriu. 

Pauză, 0-2.

CSA pare deja mulţumită, la 0-2 şi cu un jucător în plus.

Deşi cu mult mai multă experienţă, CSA n-a ieşit în aceeaşi măsură în evidenţă.

Din 3 şuturi pe spaţiul porţii, două goluri. Cu primele reluări pe poartă, vizitatorii s-au desprins.

Jocul, echilibrat. Dumbrăviţenii joacă mai bine decât au făcut-o în prima repriză contra dejenilor. 

43. Olaru şutează de la 19 metri în diagonală dar portarul se arcuieşte şi deturnează de sub bară.

Înjurăturile lansate în rafală de galeria bucureştenilor n-au cruţat pe mai nimeni, de la Timişoara şi presă, până la Gigi-digi şi „cadrele” care se ocupă de clubul armatei. Nu prea destoinic, din moment ce gruparea n-are drept de promovare pentru a doua ediţie la rând. Caragiale în tot şi în toate, atât de actual.

37. Martinov şutează din poziţie asemănătoare, dar tentativa sa este mult mai imprecisă.

36. Gheorghe şutează de la 16 metri, de lângă Luca Bodri, dar peste poartă.

În loc de 1-1 în minutul 27 la ocaziile lui Olaru şi mai ales Grancea, 0-2 şi zece contra 11 în nici 5 minute.

Bucureştenii au insistat cu centrările de pe flancul drept, dând roade.

Marcatorul Ştefan Pacionel centrează de pe dreapta iar Gheorghe reia cu capul de la câţiva metri: 0-2 în minutul 32. La debutul său la bucureşteni.

30. Atanas Trică şutează din afara careului şi Trifon reţine.

Martinov trece în bandă pentru a acoperi zona lui Ghinescu şi Grancea joacă mai retras.

28. Ghinescu, cartonaş roşu. Al doilea cartonaş galben, faultând în jumătatea adversă de teren. De-acum 10 contra 11, mai mult de o oră de joc.

27. Martinov execută un corner de pe stânga iar Grancea nu înscrie de la un metru de poartă. Mare oportunitate.

26. Olaru şutează de la 17 metri central iar portarul deturnează în lateral. Cea mai bună şansă a gazdelor de până acum.

19. Popa centrează de pe dreapta şi Pacionel şutează dar nu prinde cadrul porţii. De fapt, o fază la indigo, precum cea a golului.

18. Gheorghe, galben. Nu păstrează distanţa regulamentară la o lovitură liberă.

15. Ghinescu, cartonaş galben. Fault în apropierea mijlocului terenului.

Minutul 12. Popa centrează de pe dreapta şi apărarea respinge iar Ştefan Pacionel şutează de la 25 de metri din poziţie centrală în plasa laterală, în dreapta portarului. Primul şut pe poartă şi 0-1.

10. Grancea îl deschide pe Simon. Îşi închide unghiul şi şutul e prins de portar.

7. Ghinescu şutează de pe stânga, de la distanţă, mingea nu prinde cadrul porţii.

Apropo de Luca Bodri, joacă mult mai retras decât în precedentul meci. Sarcini tactice.

5. Balgiu, cartonaş galben, pentru tragere de tricou la căpitanul Zurbagiu, în jumătatea de teren a timişenilor.

4. Adi Popa centrează şi Chipirliu reia cu capul mingea în pământ, ricoşând din gazon pe lângă bară.

Minutul 3. Martinov centrează de pe stânga dar Luca Bodri nu „îmblânzeşte” balonul. 

Gazonul, foarte bun.

Nu e foarte cald, nici soarele nu se arată dintre nori.

Gazdele în verde-alb-verde, oaspeţii în roşu-albastru-albastru.

La atâţia spectatori, şi multe autovehicule în zona arenei. Suntem în era automobilului, iar infrastructura rutieră mioritică n-a ţinut deloc pasul, dar pur şi simplu nici n-avea cum în localităţi mai micuţe. Puzderie de maşini, n-ai unde s-arunci un ac. Mersul pe jos face piciorul frumos dar, mai presus de toate, e sănătos.

Cinste lor că au ales calea arenei, în locul fotoliului, meciul fiind difuzat în direct, televizat. Şi următorul al „verzilor”, de la Buzău.

Mai mulţi spectatori decât la meciul de baraj cu CSM Reşiţa, şi de această dată oaspeţii având galerie, circa 100 de suporteri, printre altele amintindu-şi cumva şi de Timişoara, prin a o… înjura. Desigur, meciul se joacă la Dumbrăviţa iar pe când unii nici nu erau născuţi, în Timişoara trăgea Armata în români cu muniţie de război, şi pe Calea Lipovei, între Timişoara şi… Dumbrăviţa. Împuşca oameni manifestând pentru libertate – răniţi şi eroi martiri, sacrificându-se tocmai pentru drepturi şi libertăţi, pentru a avea astăzi unii ocazia să… înjure peste decenii… Timişoara. Cum era punctat în anticiparea jocului, se răsucesc înaintaşi în mormânt.  

Chiar 5 schimbări în 11-le de start al oaspeţilor după acel 0-4 în Ghencea. Intraţi, Drăghici, Sabău, Dragoş Gheorghe – care şi debutează pentru bucureşteni, Trică și Ştefan Pacionel. Ieşiţi, Oroian, Gugu, Enceanu, Bodișteanu și Chunchukov.

Două modificări în 11-le de start la gazde, Olaru şi Ghinescu luând locul lui Amariei şi Ungureanu.

Echipele arbitrate de arădeanul Ardelean.

CSC Dumbrăviţa: Trifon – Luca Bodri, Bura-Koţ, Zurbagiu – cpt., Călin Toma – Tănase, Martinov – Olaru, Grancea, Ghinescu – Simon.

Rezerve: Mikloş – Tismonar, Bain, Toma Bodri, D. Popa, Curea, A. Ungureanu, Grigoriu, Pașcalău.

Antrenor: Cosmin Stan.

CSA: Dincă – Drăghici, Sabău, Walace, Corbu – Ad. Popa, Balgiu, Dr. Gheorghe – Chipirliu – cpt., Trică, Ștefan Pacionel.

Rezerve:Iancu – Calestru, Sima, Chunchukov, Em. Pacionel, Enceanu, Oroian, Gugu, Bodișteanu.

Antrenor: Daniel Oprița.

*

Etapa a IV-a a noului campionat al Ligii 2 se încheie în această seară la Dumbrăviţa, pe stadionul „Ştefan Dobay”, cu jocul de la ora 18 dintre nou-promovata locală alb-verde CSC şi bucureştenii de la Clubul Sportiv al Armatei, formaţii cu câte 4 puncte după primele 3 runde şi care au trăit fiecare deja amarul unei înfrângeri acasă – cei din capitală chiar marţea trecută şi foarte apăsătoare, 0-4, dar şi bucuria unui succes în deplasare, ambele în Oltenia. Ce va fi lângă Pădurea Verde? Puteţi afla şi aici în comentariu LIVE TEXT.

Iar dumbrăviţenii vor juca şi etapa viitoare tot într-o zi de luni, de la ora 16:30, în deplasare la Buzău, luni 5 septembrie. Până atunci, al doilea lor meci acasă în Liga 2, după cel pierdut în urmă cu două săptămîni şi două zile cu CS Unirea Dej, cu 1-2 (0-1). 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la LIVE TEXT, Liga 2 pe „Ştefan Dobay” cu multă lume. CSC Dumbrăviţa – Clubul Sportiv al Armatei 0-3 (0-2) şi 9 la 11 din minutul 70. 0-1 Ştefan Pacionel minutul 12, Ghinescu roşu 28, 0-2 cap Gheorghe la debut (32) tot după o centrare din dreapta. Stan schimbă 4 la pauză, Toma Bodri agăţat în careu, arbitrul îl elimină, al doilea „galben”: 9 la 11 şi 0-3 Drăghici 88

  1. Popa spune:

    Ce naiba inseamna CSA? Sunteti atat de jalnici si de frustrati de nu puteti pronunta numele Steaua? S-a dus si respectul sau bunul simt banatean, sunteti o rusine!

    • Kroko spune:

      Buey pey asa e numile iey Clubul Sportiv al Armatei steaua,cum nici pre tini nu te chima nimini numa popa,poate si ion,poate gheorghe,poate si paraschiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru + = 13

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: