Prima victorie acasă în noul campionat, abia în etapa a şasea dar copioasă, 6-1. Noi şi noi recorduri pentru alb-verzii Dumbrăviţei, Cosmin Stan reuşind o activitate exemplară în al treilea său sezon la cârma foarte bine pregătiţilor bănăţeni. Ale căror merite nu trebuie absolut deloc ştirbite, însă nou-promovata Tunariului exemplifică devalorizarea treptată şi sigură a Ligii 2. Toate rezultatele matineului şi clasamentul actualizat al Ligii 2, plus programul rundei a 7-a, cu timişenii la Târgovişte sâmbătă de la 11, pe coloana tradiţională „de zeci de ani” a datelor tehnice în secţiunea Fotbal din Sporttim. Publicaţie locală autoare a încă unui comentariu text în direct de la faţa locului, LIVE TEXT. Cu mulţumiri pentru atenţia acordată! Şi revenim.
Chindia, viitor oponent al alb-verzilor la Târgovişte, joacă în etapa în curs abia marţi de la ora 17 la Piatra Neamţ, după FC Argeş – Unirea Dej luni de la 16:15.
Dumbrăviţenii îşi egalează astfel recordul de 3 victorii succesive în Liga 2, stabilit în sezonul regulat trecut în rundele 15-17, din decembrie pe februarie – atunci cu Unirea Constanţa, la Râmnicu Vâlcea şi acasă cu „Poli”, după ce-l ratau mai întâi în etapa a noua, 1-0 pentru Metaloglobus în capitală, în urma unor succese „legate” ale „verzilor” la Baia Mare şi acasă cu „Ripi”.
6-1 încheiat cu un şut expediat în zid de dumbrăviţeni din lovitură liberă.
Rogac, cartonaş galben. Fault în partea stângă a atacului gazdelor.
Cibi, „lat” pe lângă poartă, iar la o altă fază „şorţ” portarului. Şi totuşi, nu 7-1.
Concordia şi CSA au mai marcat de câte 6 ori în acest debut de campionat, dar în deplasare, la Buftea respectiv Dej.
Sunt totuşi multe cluburi, printre care şi CSC Dumbrăviţa, fără drept de promovare. Criteriul sportiv e erodat în fotbalul românesc, căci să nu uităm, campioanele Ligii 3 n-au drept de promovare directă, iar ultimele clasate la final în Liga 3 nu neapărat retrogradează, fiind reinstalate „la umplutură”. Atunci de ce mai organizează oare Comisia de Competiţii întrecerile federale, şi de ce ţine evidenţele ierarhice, dacă laureatele şi retrogradatele nu promovează respectiv chiar retrogradează într-adevăr din Liga 3!?! Şi-ar fi doar două exemple…
Sofran „croşetează” pe stânga şi şutează dar nu prinde spaţiul porţii. La un pas de 7-1, dar cert în zona… play-off, pe un loc din grupa I valorică 1-6 după etapa a 6-a.
84. 6-1. De toată frumuseţea, Tănase „zvârlugă” din propriul teren. Avansează, vede că n-are cui trimite şi şutează tare de la 25 de metri la semiînălţime. Imparabil.
Dragan Paulevici, aplaudat la scenă deschisă la înlocuirea sa cu Tismonar. A făcut chiar de toate, dublu marcator, co-autor de gol, de neoprit nici de către Leca, alegându-se cu eliminarea de pe urma „placării” lui Paulevici.
Premieră, nou record al Dumbrăviţei, 5 goluri marcate într-un joc din Liga 2.
5-1. Cibi, execuţie de senzaţie, peste zid, la semiînălţime şi colţul lung, imparabil pentru portar.
78. Leca, imprudent asupra lui Paulevici. Al doilea cartonaş galben, eliminare. 11 contra 10.
Minutul 75. Sofran în locul lui Andrei Toroc. Tot mai mulţi ex-ripensişti pe teren.
Barfa, din apărarea Tunariului, acuză crampe musculare. Iar schimbările în 11-le oaspeţilor au fost numeroase. Vizitatorii, cu umerii căzuţi.
Nou-promovata de pe penultimul loc, pierdută cu firea la Ghiroda. Apropo, CSC Ghiroda şi Giarmata Vii a remizat aseară în Seria 7 din Liga 3 la Craiova, 3-3, cronica fiind accesibilă aici.
Cartonaş galben şi lui Stoian, pentru un fault periculos asupra lui Gîsă în cercul de la centrul terenului.
73. Dragoş Gheorghe, cartonaş galben. Proteste.
CS Tunari, capotată. Şi totuşi rară tentativă de atac a oaspeţilor. Mihăescu, şut departe de poartă.
„Liberă” din poziţie favorabilă. Zurbagiu, alături.
„Galben” şi lui Leca, pentru un fault asupra lui Cibi, demarcat periculos spre poartă.
Antrenorul cu portarii al Dumbrăviţei, al 3-lea ei portar, Ciui, e trimis de central din zona colţului terenului, spre cea din spatele porţii. E regulamentar echipat dar…
4-1! Paulevici omniprezent. Din poziţie centrală, îi pasează în lateral stânga lui Martinov, care marchează de la 8 metri, cu un şut în diagonală, la rădăcina barei. Pe jos: 4-1. Al 7-lea marcator stagional. Şi precedentul triumf acasă era tot cu 4 goluri marcate, 4-0 cu gorjenii în aprilie, atunci când îşi asigurau continuitatea în Liga 2.
62. CSC Dumbrăviţa, corner de pe stânga. Paulevici, foarte, foarte activ, cap puternic de la 10 metri. Fac-totum: centrează, recuperează, marchează, şutează, reia cu capul. Pe drumul spre SuperLiga.
61. Sin şi Bustea ies, Dragoş Gheorghe şi Rogac intră.
Bustea, cartonaş galben. Intrare din spate asupra lui Tănase.
59. Martinov e prins din urmă de Plumbuitu, nu mai apucă şutul. Era lansat liber pe dreapta, scăpat spre poartă, de către Toroc.
Încă un component al „băncii” ilfovene „îngălbenit”, tot pentru proteste. Tare nervoşi. Şi ilfovenii din tribună sunt nervoşi, expediind arbitrilor „cuvinte dulci”: „nesimţitule!” sau chiar şi „pi***!”
Iese ex-braşoveanul Fustar, intră la oaspeţi Stoian.
Minutul 52, 3-1. Faza meciului, cu Dragan Paulevici la pupitru. Recuperează în terenul advers şi avansează uşor spre stânga, îl găseşte pe dreapta pe junele Toroc, care din nou fentează frumos şi face apoi un-doiul cu Paulevici. Acesta îşi pregăteşte şutul, intrând spre centru şi expediind balonul pe jos în dreapta portarului. Paulevici, 3-1. De departe deja jucătorul meciului, fiind şi marcator al unicului gol în partida găzduită recent de ex-prim-divizionara CS Mioveni.
49. Paulevici, şut de la marginea careului. Moroz prinde uşor.
Repriza a II-a începe cu o întârziere de 5 minute faţă de prima.
Gladun, Martinov şi Cibi intră de la pauză. Lalic, schimbat. Zurbagiu revenind în centrul defensivei. Ies şi Zaluschi respectiv Ghinescu. Întrebat de antrenorul Stan la mingea trimisă lui Lalic: „De ce i-ai dat-o, de ce n-ai dat în faţă?”
Repriza I. Tunari cu posesia mingii. Dumbrăviţa cu incisivitatea: fiecare fază mai clară de atac a fost periculoasă, de gol.
Incidente pe parcursul spre vestiare. Înainte de părăsirea gazonului. Centralul cheamă căpitanii dar şi pe Ivanovski. Calmarea spiritelor. Unii oaspeţi au „sărit ca arşi” la acordarea penalty-ului, cert fiind că a existat contact.
Pauză, 2-1.
Mai degrabă taxată cu penalty-uri în noul debut de campionat, Dumbrăviţa are parte la rândul ei de unul.
Prelungirile primei reprize, minutul 45+2. Acţiune colectivă a gazdelor. Andrei Toroc recepţionează pe stânga, unde-l fentează pe Plumbuitu, care-l tatonează în careu, juniorul căzând din contactul lor iar centralul acordând oarecum ceva cam uşor penalty-ul. Transformat la firul ierbii, în stânga portarului. Ghinescu – prim gol stagional: 2-1. Al şaselea jucător care marchează în acest sezon de la „verzi”.
Minutul 45, 1-1. Eroare impardonabilă a fundaşului sârb retitularizat. Care pierdea de două ori la zero cu retrogradata Ripensia în sezonul trecut la Dumbrăviţa, 1-0 în sezonul regulat, 2-0 în play-out. Lovitură de la margine, Ghinescu pentru Lalic. Atacat de Ivanovski, Lalic atinge într-atât de defectuos mingea încât Ivanovski a putut s-o ajungă, şutând în stânga lui Trifon, din careu. Lalic a trimis fără forţă „acasă”…
Tribuna oftează la ratarea Dumbrăviţei, şi apropo, tribuna e ca plină.
Centrare de pe dreapta. balonul îl sare pe Barfa. Recuperat de Andrei Toroc, şut de puţin pe lângă rădăcina barei. Altă mare ocazie!
„Galben” lui Ghinescu, fault aproape de tuşă, pentru intervenţia asupra lui Plumbuitu, activ de la intrarea sa. Lovitura liberă, tot cu Sin la pupitru. CS Tunari aduce mulţi jucători în careu. Al doilea cartonaş galben al bănăţenilor. Leca reia însă departe de poartă.
Trifon, oarecum surprins de centrarea lui Sin, respinsă de sub bară până la Plumbuitu. Reventrare a lui Bustea. Şi şut din poziţie favorabilă, respins de Trifon.
Minutul 36. Prim corner al gazdelor. De pe stânga. Lalic, cap puţin pe lângă bara lui Moroz.
Aşadar doar o pe-atunci nou-promovată, din Slatina, mereu codaşa Unirea Cosntanţa şi gorjenii au fost vizitatorii din afara Timişoarei depăşiţi până acum de „verzi” în campionatul Ligii 2 în Banat. Celelalte 3 succese acasă ale alb-verzilor, cu timişorenele! Drept e şi că „verzii” au parte de meciuri mai puţine pe teren propriu decât „afară”, 9 faţă de 10 în sezonul regulat, şi anul trecut, şi-acum, dar şi că au primit pe teren propriu oaspeţi unul şi unul, doar buzoienii şi dinamoviştii, dintre primii clasaţi, neajungând în Banat.
Este al 15-lea meci jucat acasă în Liga 2 de CSC Dumbrăviţa, 6 fiind până acum câştigate, 3 remizate şi 5 pierdute. Victoriile, în ordine cu Ripensia (1-0), CSM Slatina (2-1), Unirea Constanţa „de Ilfov” (2-0) şi Politehnica Timişoara (3-1) – toate în sezonul regulat trecut, din nou Ripensia (2-0) şi chiar 4-0 cu gorjenii în play-out, la 22 aprilie 2023, de fapt şi ultima, în urmă cu 5 luni.
Două schimbări deja la oaspeţi. Ies Denis Despa şi Vasile Constantin, intră Plumbuitu şi Mihai Ene, ex-polist respectiv ex-ripensist.
Minutul 31. Primul cartonaş galben şi la localnici. Lalic, intrare din spate la Sin. Lovitura liberă, de la 27 de metri puţin lateral dreapta, executată de Sin, deviată de zid în corner.
În replică promptă, şutul lui Ivanovski e blocat, mingea ajunsă la Sin fiind expediată în diagonală din dreapta, puţin pe lângă bara porţii lui Trifon.
Minutul 27. Ocazie uriaşă a gazdelor. Centrarea lansată de Zurbagiu de pe dreapta e reluată peste bară de căpitanul Zurbagiu, venit lansat, lovitură de cap din 5 metri, dar a lăsat capul pe spate, mingea ducându-se peste, fiind singur cu portarul.
N-a fost încă meci în acest campionat ca dumbrăviţenii să nu deschidă scorul, pentru a cincea oară în 6 etape, la debut rezultatul final fiind 0-0.
1-0 la chiar prima fază de poartă a Dumbrăviţei, în minutul 20, după o lansare din propriul teren pentru Dragan Paulevici, care, cu 3 jucători „în spate”, reuşeşte o cursă de 30 de metri şi rezistă oponenţilor, intrând în careu şi şutând de la 11 metri pe jos în dreapta portarului. Încă un gol al lui Paulevici în noul campionat al Ligii 2, după cele marcate în deplasare la Reşiţa şi Mioveni.
Arsenal Tunari e înscrisul de pe spatele echipamentului oaspeţilor, purtat de cei aflaţi în tribună din delegaţia ilfoveană, oficiali şi sportivi care probabil n-au intrat în calculele lui Stîngă la jocul de azi.
Apropo de Sin pe flancul stâng, vizitatorii joacă în sistemul 1-4-5-1, în faţa portarului cu Barfa, Leca, Fustar şi Sima, la mijloc cu Denis Despa, Constantin, căpitanul Mihăescu, Bustea şi Sin în banda stângă, iar împins, Ivanovski. La gazde, Paulevici e vârf împins, în spatele său fiind Zaluschi, cu Nortey pe dreapta iar Andrei Toroc pe stânga.
17. Trifon reţine centrarea lui Sin de pe stânga.
Un prim sfert de oră controlat ca posesie a mingii mai degrabă de oaspeţi, „verzii” începând prudent.
12. Căpitanul Mihăescu primeşte „galben” pentru un fault în cercul de la centrul terenului pentru un fault comis asupra lui Nortey, plecat vijelios spre careul advers.
11. Şut din întoarcere al lui Ivanovski, din colţul careului, pe lângă poartă.
10. Cartonaş galben la banca oaspeţilor, pentru proteste vizavi de solicitările de a fi „îngălbenit” Amariei.
8. Constantin, tare din lovitură liberă dar imprecis.
Minutul 6. După primul corner, Despa trece uşor de Paulevici pe dreapta dar şutul e slab pe lângă poartă.
Întâlnire între două din cele 4 cluburi comunale din Liga 2, celelalte fiind din Şelimbăr şi Chiajna, tot ilfovean.
CS Tunari începe jocul atacând în prima reprită spre poarta de la vestiare, echipată complet în roşu.
Cinci noutăţi la ilfoveni faţă de jocul pierdut acasă cu Ceahlăul, 0-1, neapărând şi azi portarul ex-polist Isvoranu, Alexandru Gheorghe, Plumbuitu, Mitrică şi Ene. Apropo de Isvoranu şi Plumbuitu, au jucat în alb-violet, iar Rogac şi Mihai Ene la Ripensia.
Două modificări în 11-le de start faţă de formula de la Buftea, Gladun şi Sahli – eliminat acolo, lăsându-le locul lui Lalic şi Ghinescu.
ECHIPELE.
CSC Dumbrăviţa: 99. Trifon – 21. Amariei, 5. Gîsă, 2. Lalic, 10. Ghinescu – 6. Zurbagiu – cpt, 16. Tănase – 23. Paulevici, 19. B. Nortey, 25. Andrei Toroc – 8. Zaluschi.
Rezerve: 1. Paul Toroc – 13. Moţiu, 26. Gladun, 7. Martinov, 3. Cibi, 9. Plokhotnyuk, 18. Sofran, 11. Tismonar, 28. Olaru.
CS Tunari: 1. Moroz – 34. Barfa, 95. Leca, 55. Fustar, 99. Sima – 11. Denis Despa, 88. Constantin, 6. Mihăescu – cpt., 8. Bustea, 20. Sin, 44. Ivanovski.
Rezerve: 33. Isvoranu – 4. Rogac, 66. Geantă, 21. Stoian, 22. Florică, 19. Plumbuitu, 83. Ene, 10. Dragoş Gheorghe, 16. Alexandru Despa.
*
Sunt ceva ani buni, de la mijlocul deceniului trecut, de când fotbalul din Timiş n-a mai avut o reprezentare numerică atât de restrânsă în eşalonul secund, chiar fără club participant în ultima ediţie desfăşurată cu două serii, 2015-2016, în care vecinii arădeni respectiv cărăşeni deţineau câte două cluburi fiecare, respectiv cu unul singur, ASU Politehnica, nou-promovată tocmai la lansarea Ligii 2 în serie unică în 2016-2017, „cotă 1” la care sportul în 11 din „ciocul vestic” a revenit în primăvară după retrogradarea timişorenilor Ripensiei şi alb-violeţi, „ultimul mohican” rezistând la Pădurea Verde, nou-promovat în 2022 din Dumbrăviţa, care, de la o vară la alta, prin prisma lansării în noul sezon, are de câştigat şi de pe urma înbunătăţirii jocului defensiv, tocmai legând în premieră triumfuri în deplasare în eşalonul secund şi rămânând la pasiv cu unicul eşec în campionat la Reşiţa, singură partidă în care a şi primit mai mult decât un gol în primele 7 apariţii din campania în curs, semne bune înaintea primirii la 11 tot la Ghiroda a nou-promovatei comunale ilfovene din Tunari, cu un singur punct în primele 5 runde. Ce va fi pe „Emilian Pavel”, şi aici în comentariu text în direct.
Se împlinesc astăzi 5 săptămâni de când CSC Dumbrăviţa a debutat cu întârziere în noul sezon, constrânsă de nevoie a lua startul abia din etapa a II-a, pe 12 august pe arena proprie, „Ştefan Dobay”, 0-0 cu nou-promovata Corvinul, c-aşa-i în „fotbalul lui 272-0” păstorit de FRF, gestionar al dezastrului, şi iată că alb-verzii au jucat deja 7 meciuri, câştigând 3, remizând două acasă în campionat şi pierzând alte două, la Reşiţa cu cântec şi fără acordarea unei lovituri de la 11 metri pe final, dar în schimb a unor cartonaşe roşii lui Lalic şi Gîsă, pe terenul prim-divizionarei UTA tot pe final, abia în minutul 89, echivalent eliminării din Cupa României.
Un bilanţ aşadar pozitiv, în orice caz în crescendo ca traiectorie recentă, victorioasă la Mioveni şi marţi la Buftea, înfrângerile fiind doar la limită în judeţele limitrofe şi în orice caz numai şi numai „la mustaţă”, pe final şi chiar controversat, aşa încât alb-verzii au început în mod cert mai bine noua campanie, decât cea din vara trecută, chit că n-au mai repetat pătrunderea în faza grupelor Cupei României, dar nici oponentul n-a fost acelaşi, Politehnica Iaşi pe „Ştefan Dobay”, ci UTA pe „Francisc Neuman”, iar şi adversarii de până acum din Liga 2 au fost totuşi ceva mai abordabili.
Cel puţin acasă, „verzii” nemaiavând parte la primele 3 apariţii în campionat de Unirea Dej, CSA Steaua şi Unirea Slobozia, care îi şi învingeau pe rând cu 1-2, 0-3 şi 2-4 în drumul acestora spre play-off, primele două chiar şi calificându-se, ci de nou-promovata Corvinul respectiv trupa din Târgu Jiu, de care era egalată acum 3 săptămâni pe „Emilian Pavel” din Ghiroda, 1-1, oltenii înscriind din penalty.
Gazon al Ghirodei sub spectrul lui 1-1 în jocurile de campionat ale noului sezon, atât pentru galben-albaştrii localnici la unica lor apariţie acasă în primele 4 etape, egalaţi fiind de ACSO Filiaşi, cât şi pentru „verzi”, la ultima lor reprezentaţie în vecini, primirea Metaloglobusului la final de septembrie fiind anunţată înapoi pe „Ştefan Dobay”.
Elevii lui Stan fiind aşadar în căutarea primei victorii acasă în campionat, succese pe care le-au repurtat până acum în noul sezon mai întâi tocmai aici, la Ghiroda, cu 4-0 dar în Cupa României, într-o întâlnire considerată în deplasare la divizionarii „C”, iar apoi în ultimele două săptămâni peste munţi, la Mioveni şi cu retrogradata Progresul Spartac marţi la Buftea, 3-1 după 2-0 la pauză, eluziv fiind primul triumf acasă în urma promovării din Liga 3 până în etapa a opta, 1-0 cu Ripensia.
CSC Dumbrăviţa are în schimb un bun prilej astăzi, oaspeţi fiind nou-promovaţii ilfoveni ai Tunariului, codaşi cot la cot tocmai cu Progresul Spartac, cea depăşită clar marţi de alb-verzi în Ilfov, cu un singur punct din 15 posibile, faţă de cele 8 ale timişenilor, zestre dublă în comparaţie cu cea deţinută după primele 5 runde din campionatul trecut.
În care alb-verzii lui Stan rămâneau după primele 5 runde cu unicul succes din etapa inaugurală, 1-0 la Târgu Jiu, startul fiind aşadar în trombă dar revirimentul abia în runda a şaptea la nou-promovata din Baia Mare, bănăţeni întorcând oglinda în această vară, de la o remiză albă acasă la debut cu o nou-promovată, la premiera legării unor triumfuri în deplasare în Liga 2.
Şi este pentru a treia oară în această vară ca dumbrăviţenii să aibă meciuri în program în aceeaşi săptămână, învăţând de la o experienţă la alta, la prima încercare pierzând la Reşiţa după ce miercuri triumfau la scor în Cupă la Ghiroda, la cea de-a doua trăgând concluziile potrivite şi schimbând întregul 11 de start, de joi pe duminică, iar în consecinţă pendulând în sens pozitiv, de la eşecul de pe Mureş la succesul din Argeş.
De astă dată ceva mai mult timp la dispoziţie, nu de miercuri sau joi pe sâmbătă-duminică, ci de marţi pe sâmbătă, în plus jocul fiind şi acasă, mai abordabil, cu o nou-promovată. Toate premizele, cel puţin teoretic şi pe hârtie, sunt favorabile bănăţenilor, doar că aparenţele mai şi înşeală.
Căci CS Tunari este pe undeva o „necunoscută”, ştiut fiind însă faptul că grupările din zona Bucureştiului au un mai mare „bazin de selecţie” al jucătorilor din jurul capitalei, iar dacă nu curge, picură, ilfovenii promovând în dauna celor din Popeşti-Leordeni, care, la rândul lor, treceau în semifinalele barajului Ligii 3 de o veche „cunoscută” a Ligii 2, CS Afumaţi, care încheia chiar pe locul 5 una dintre ediţiile în serie unică a Ligii 2 dar şi dispărea în vara aceluiaşi an de pe firmament, încă o depreciere valorică a eşalonului secund, şi-astfel am ajuns la ilfovene, nu întotdeauna cele mai comode adversare.
Elevii lui Florin Stîngă copiindu-i ca nou-promovaţi pe dumbrăviţeni în versiunea din 2022 prin a se califica în grupele Cupei României, alături de alte doar 5 cluburi din Liga 2, şi anume Gloria Buzău, Corvinul, CSA Steaua, retrogradata Chindia şi o altă nou-promovată, CSM Alexandria. Şi ştiindu-se că CS Tunari a pierdut deplasările de până acum în Liga 2, dar prin a şi înscrie.
Au fost participante ilfovene în Liga 2 în serie unică încă din ediţia acesteia de debut, 2016/7, CS Afumaţi pe 6 la final, CS Baloteşti pe 13 iar Academica Clinceni pe 14, paşi înainte în sezonul următor, Afumaţi pe 5, Academica a şasea, Sportul Snagov pe 10, Baloteşti pe 13 şi mai apărea şi bucureşteana Metaloglobus pe 16, după care Academica şi pe 2 în 2018/9, CS Snagov pe 5 iar CS Baloteşti penultima, la ora lansării pLandemiei în martie 2020 retrogradata din elită Chindia dârdâind în Liga 2 pe 16 iar cei din Snagov chiar penultimii pe 18. „Post Stupid-19” fiind o altă mâncare de peşte, pe categorii valorice şi în mod cert diluată valoric Liga 2.
În care anul trecut în etapa a VI-a dumbrăviţenii mai încasau 4 goluri la cele 9 primite în primele 5 runde, 2-4 acasă cu ialomiţenii cu Păduraru în poartă, faţă de cele numai 4 primite până acum, două la Reşiţa şi câte unul de la gorjeni respectiv la Buftea, jumătate dintre acestea fiind însă din penalty-uri în prima repriză.
De exemplu, mai mult decât jumătate dintre titularii meciului acasă de-atunci cu Unirea Slobozia, tot din etapa a 6-a, şase din 11, nu mai sunt în actualul lot al alb-verzilor, Stan mizând atunci pe Miklos – Toma Bodri, Gîsă, Zurbagiu – cpt., Călin Toma – Luca Bodri, Olaru, Martinov, Ghinescu – Ungureanu şi Paşcalău, în vreme ce Trifon – Bura-Koț, Simon, Paulevici, Popa, Curea, Tănase, Amariei şi Grancea începeau pe bancă. Lecturarea acelui LIVE TEXT din septembrie 2022, aici.
Unirea 04 Slobozia: Păduraru – Ibrian, Dinu, Perju, Constantin Toma – cpt. – Silaghi, Ekollo, Co
Dar ce va fi de la 11, aflaţi şi aici, cert fiind că marţi „verzii” învingeau la a treia încercare în 2023 la Buftea tot împotriva „Progresului” în alcătuirea Trifon – Amariei, Gîsă, Zurbagiu – cpt., Gladun – Salhi, Tănase – Andrei Toroc (minutul 90, Ristin), Zaluschi (79, Martinov), B. Nortey (90, Lalic) – Paulevici (79, Sofran), rezerve rămânând Paul Toroc – Băluţoiu, Tismonar, Plokhotnyuk, Ghinescu.
Iar în precedenta apariţie, tot în deplasare, acum două săptămâni, duminica la matineu la Mioveni, „verzii” câştigau în componenţa Trifon – Amariei, Gîsă, Zurbagiu – cpt., Ghinescu (minutul 69, Gladun) – Salhi, Tănase – Andrei Toroc (76, Lalic), Zaluschi (69, Cibi), Martinov (69, Nortey) – Paulevici (84, Mercioiu).
Şapte sunt jocurile de la ora 11, cel de la Ghiroda fiind arbitrat de Vladimir Nagy din Măhăceni (jud. Alba), asistat de băimărenii Lar şi Despa, rezervă fiind hunedoreanul Bădărău, delegaţi Lolea (Reşiţa) de joc şi Ciglenean (Cluj) de arbitri.
Programul etapei demarate joi cu Concordia – CSA 0-0 şi ţintarul rundei viitoare, plus clasamentul la zi, pe coloana datelor tehnice a secţiunii Fotbal.