LIVE TEXT. Mamma Mia – Național Sebiș 0-0

0-0: doar pentru a doua oară în acest campionat ca Mamma Mia să nu câștige acasă. Național, și a treia deplasare a sezonului în județul Timiș fără gol primit. Rezultat convenabil liderului UTA Bătrâna Doamnă, condus cu 2-1 la pauză la Lugoj, unde meciul a început cu o întârziere de circa o oră datorită unei intervenții medicale la fața locului cu transbordare din Ambulanță în elicopterul SMURD aterizat pe gazon pentru un tânăr de 14 ani electrocutat în zona Gării Lugoj la ora 16,30.

10

 

Finish cu dominare sterilă a gazdelor.

85: iese Steop și intră Centea.

84: lovitură liberă expediată de Radu spre careu iar Telescu reia de la 12 metri dar Șoltesz reține.

83: schimbare la Mamma Mia. Intră Sturza și iese Negruț.

75: intră Hodiș, în locul lui Ștefanovici.

72: Hecsko, cartonaș galben.

70: centrare Steop, în careu, iar Negruț reia cu capul milimetric pe lângă bară.

66: iese Bozian, intră Digbeu. 

64: șut Hecsko de la 16 metri, mingea trecând de puțin pe lângă stâlpul din dreapta.

60: iese Huban, intră Ionuț Radu.

58: Steop, singur cu portarul, din 6 metri, este intuit de Șoltesz, care respinge în corner. Execuția lui Radu, urmată de reluarea cu capul a lui Telescu, reținută de goal-keeper de sub transversală.

O vineri călduroasă iar jocul trenează.

Minutul 53. Culda respinge șutul lui Huban.

Reîncepe partea a doua. 

*

După un minut de prelungire, pauză la Becicherecu Mic: 0-0. 

42. Șulea scapă singur spre poartă iar Telescu îl deposedează în suprafața de pedeapsă. Național solicită penalty, centralul lasă jocul să continue.

39: primă înlocuire la oaspeți. Iese Corcoveanu, intră Apostol. 

Negruț, incisive incursiuni pe stânga.

Iar presiunea la poarta oaspeților continuă. Perioade de dominare totală a timișenilor.

27. Balaure, foarfecă pe spate. Radu ratează de puțin intercepția balonului trecut prin fața porții. Era cu poarta goală. Inițial, Balaure recepționa mingea de la Negruț.

25. Hecsko, șut de la 25 de metri, la semiînălțime, dar portarul e din nou la post.

22. Centrare Hecsko, reluare Negruț, dar portarul reține.

21. Negruț, cartonaș galben pentru joc periculos. Tot asupra lui Bozian…

15. Luță, cartonaș galben, pentru un fault asupra lui Bozian, la mijlocul terenului.

O ușoară dominare a gazdelor dar nimic semnificativ în plus…

Minutul 10. O tentativă de șut a lui Hecsko, blocat cu spatele de un oponent. Și contraatac al Naționalului, prin Huban, dar Culda este cu o fracțiune de secundă mai prompt, prinzând în fața sa.

Două incursiuni pe partea dreaptă, ale lui Șulea, însă rămase fără rezultat. În apărare, Național este bine organizată.

Și corner pentru timișeni, deja în primele 20 de secunde. Decarul Zoran Radu, înalt în careu, dar respins de arădeni. Și a ieșit și soarele. Iar la Becicherecu Mic, ca o noutate, nu suflă vântul: ”În sfârșit, nu bate!” Remarca lui Elty Neagoe. Steagurile arenei atârnă pașnic pe catarg…

Încep gazdele, atacând la poarta dinspre calea ferată. Steop și Balaure la lovitura de începere.

Mamma Mia, în roșu, iar Național Sebiș, în alb-albastru. Tribuna e aproape plină la ora de start: circa 200 de spectatori.

Foarte puțini spectatori la Becicherecu Mic. Circa 20, timp frumos, teren foarte tare dar fără denivelări.

Mamma Mia: 13. Culda / 89. Ștefanovici, 1. Telescu – cpt., 5. Toma, 19. Todorov – 35. Luță, 10. Zoran Radu, 18. Negruț, 23. Hecsko, 96. Balaure, 17. Steop.

Rezerve: 12. Filip / 2. Nagy, 22. Hodiș, 7. Centea, 11. Sturza, 94. Tăbăcaru. 4. Costea.

Național Sebiș (antrenor Adrian Abrudean): 39. Șoltesz / 4. Miheț, 20. Bier, 15. Mardare, 5. Neacșu – 6. Poiană, 7. Lazea, 16. Corcoveanu, 18. Huban, 10. Bozian – cpt., 11. Șulea.

Rezerve: 1. Miron / 8. Apostol, 9. Ionuț Radu, 13. Mureșan, 14. Toader, 17. Digbeu, 19. Ologu.

Arbitri: Vladimir Nagy – Florin Cotora, Daniel Popa (toți din Aiud). Observatori (arbitri): Laszlo Sajtos (Sibiu) și Valer Vancea (Oradea).

:::

CS Nuova Mamma Mia ar putea trece în această după-amiază, la redebutul lui Sorin Bălu și pe teren propriu la cârma alb-roșilor, peste fostul lider Național Sebiș, care se prezintă la Becicherecu Mic după primele două înfrângeri în deplasare suferite în acest sezon, survenite în urma unei foarte bune serii de 5 victorii la zero pe alte terenuri.

Dacă va reuși, ați putea afla și aici, în transmisiune în direct, LIVE TEXT, de la ora 17. Până atunci, câteva considerente de la acest derby de podium al rundei a opta a returului…

În orice caz, anul trecut, în acest ultim weekend din aprilie în 2014, Mamma Mia urca pe primul loc în faza play-off a Seriei 4, grație unei a doua victorii din tot atâtea apariții pe debutul în respectivul mini-campionat final, detronând fostul lider tocmai la Caransebeș, cu 1-3, după ce gazdele iroseau puncte și în prima rundă din 1-6, și tot acasă, 0-0 cu Vulturii. Interesant e că în același 25 aprilie 2014 și Național Sebiș urca prima în ierarhia play-off a Seriei 5, și tot grație unei victorii pe terenul liderului, 0-1 la Metalurgistul Cugir, pe care o egala la puncte!

Acum, cel mai bun atac al Seriei 4, deținut de timișenii care au reușit în ultima vreme 3 succese consecutive, va căuta să depășească cea mai ermetică defensivă din această grupă vestică, devenită mai permeabilă în 2015, când Național Sebiș a obținut pe teren puțin peste o treime din punctele puse în joc.

Într-adevăr, fostul lider din județul Arad abia a câștigat săptămâna trecută pentru a doua oară în partidele disputate în acest retur, primul triumf fiind conturat însă tot în județul Timiș, cu 3-0 la Giarmata, pe linia victoriilor la zero începută aici la finele turului, cu 2-0 la Lugoj.

De partea cealaltă, Mamma Mia, ocupantă a locului 3, la 5 puncte în urma liderului UTA Bătrâna Doamnă și la numai două după Național, care are un joc în plus disputat, a primit doar de 3 ori câte un gol în cele 9 partide găzduite în actualul campionat, într-un singur caz risipind puncte, 0-0 în acest retur. În consecință, bilanțul acasă al vicecampioanei din 2014, repreluată de artizanul respectivei ascensiuni, Sorin Bălu, este 9 8 1 0 33-3 25 puncte. Formația din Becicherecu Mic a ratat însă startul în retur, cucerind un singur punct în primele 3 apariții, ceea ce a lăsat-o în urma altor alb-roșii, arădeni, care astăzi evoluează la ocupanta locului 4, Vulturii Lugoj, această rundă a XXI-a programând așadar dueluri între primele patru clasate: 4 cu 1 și 3 cu 2.

Național, care are bilanțul în deplasare 10 7 1 2 18-8 22 puncte, câștiga etapa trecută cu 2-0 acasă cu CS Ineu, prin capul lui Șulea din minutul 19, după ce balonul ricoșa din transversală, și șutul lui Radu din minutul 79, arădenii impunându-se în alcătuirea Șoltesz / Miheț, Bier, Mardare, Neacșu – Lazea, Apostol – Poiană (81, Călin), Bozian (57, Digbeu), Șulea (72, Huiban) – Radu (88, Corcoveanu). Mamma Mia în schimb a reușit al doilea succes consecutiv la zero, prin reușita lui Hecsko la Rovinari, cu Pandurii II, după un foarte clar 5-0 acasă cu craiovenii. Iar Mihai Hecsko a semnat goluri în fiecare din ultimele 3 victorii la rând ale timișenilor…

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− sase = 1

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: