LPS Banatul, calificată cu 8-0 în finala zonalului de pe Bega la juniori C

LPS Banatul Timișoara a fost de neoprit în meciul decisiv pentru intrarea în ultimul act al Zonei 7, găzduită astăzi și sâmbătă în Campionatul Național FRF rezervat juniorilor C la categoria de vârstă sub 15 ani, elevii lui Cristian Petcu dublând porția de goluri marcate în întâlnirea de la ora 18, opt în 70 de minute, după ce câștigau cu 4-1 și confruntarea de la ora 12.

LPS Banatul Timișoara a izbutit astfel să se califice în cea de-a doua finală zonală din tot atâtea participări până acum în ediția în curs a Campionatului Național FRF juvenil, juniorii C reușind de o manieră detașată pe teren propriu ceea ce înfăptuiau și mai micii colegi juniori E în recenta competiție de la Cluj. Totodată, juniorii D de la LPS Banatul s-au calificat de pe locul 2 la nivel județean în faza zonală ce se va derula cât de curând.

Revenind la reușita serii, LPS Banatul a câștigat în aceeastă seară cu 8-0 (3-0) în dauna oaspeților de la CS CFR Simeria, prin golurile lui Berbac – 2, Nikolic – 2, Gladun, Ciobănică, Mitrov și Maric – toate din acțiune.

După ce dispunea de la 12 de CSM Școlar Reșița cu 4-1, LPS Banatul a învins mult mai clar în ceea ce a fost primul meci al zilei pentru vizitatorii de la CS CFR Simeria, care vor mai apărea mâine de la 12 contra juniorilor cărășeni doar într-o întâlnire de palmares, pentru poziția a doua în triunghiularul adjudecat de timișoreni.

Cristi Petcu a abordat a doua confruntare a zilei în 11-le Ștefan – Vegh, Siminiceanu, Gladun, Ilie, Mitrov, Berbac, Nikolic, Ciobănică, Giurgiu, Benea, apelând pe parcurs și la Bădescu, Pintea, Bostan, Olaru și Maric.

Câștigând și la prânz, 4-1 (3-1) cu reșițenii prin golurile lui Vasluian – 2, Tismănar și Mitrov, care au răsturnat scorul după ce CSM Școlar a condus cu 0-1, LPS Banatul va juca sâmbătă de la 0ra 16 în finala Zonei 7 de la Timișoara cu AFC Unirea 1924 Alba Iulia, învingătoare în celălalt triunghiular de pe ”Banatul” prin două succese în această vineri, 2-1 cu Academia Gică Popescu și 2-1 cu CS Ineu.

Câștigătoarea finalei va obține biletele pentru turneul semifinal național al juniorilor C din 9-12 iunie, fază în care ar putea ajunge și ACS Poli, tot în funcție de rezultatele de sâmbătă, dar în Zona 6, la Craiova.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× unu = 9

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: