LPS Banatul câștigă la Reșița Seria 7 în Trofeul Gheorghe Ene

Una dintre cele 8 serii la nivel zonal ale Interligii de iarnă – Trofeul Gheorghe Ene a fost adjudecată de juniorii timișoreni de la LPS Banatul în turneul cu 5 echipe derulat în sistem campionat sâmbătă și duminică la Reșița.

 

Reprezentanta Timișului în ediția în curs la nivel zonal a Interligii de iarnă – Trofeul Gheorghe Ene a pierdut în dimineața Zilei Naționale la debutul în Seria 7, 1-3 cu ACS Juniorul Aiud, dar a învins în reuniunea de după-amiază, 5-1 cu Atletico Arad, iar apoi mult mai clar duminică, 10-0 cu gazda CSM Reșița și 9-0 cu CFR Simeria. De asemenea, din rândurile timișorenilor s-a remarcat și cel mai bun jucător al zonalei de la Reșița, și anume Raul Matei.

Astfel, LPS Banatul va continua parcursul în tradiționalul turneu anual de sală la ceas de toamnă dotat cu ”Trofeul Gheorghe Ene”, după ce s-a impus în Caraș Severin cu lotul de copii Popescu Alexandru, Frunză David, Petcu Petru, Horvath Darius, Goia Dragoș, Budescu Patrick, Matei Raul, Podaru Tony, Leoveanu Ștefan, Asurdoaei Alexandru, Oprea Alin și Dima Bogdan.

Antrenorii echipei sunt Cristian Petcu și Ionuț Vucea, cu mențiunea că la seria zonală de la Reșița nu a putut participa Cristian Petcu, bolnav fiind.

În prealabil, LPS Banatul şi-a câștigat dreptul de a juca în județul vecin după ce a obținut victorii pe linie în faza județeană Timiș a competiției, mai întâi împotriva echipelor din grupă, și anume ASU Politehnica și Juventus Timișoara respectiv din Ghiroda.

Faza județeană s-a disputat la Timișoara în 11 noiembrie în sala UVT de pe strada Oituz, sub forma a două grupe, iar semifinala şi finala s-au jucat în aceeași incintă o săptămână mai târziu, pe 18 noiembrie. În semifinale, Atletico Timișoara – LPS Banatul 1-3 şi Galaxy – Juventus 0-1, finala fiind dezechilibrată: Juventus Timișoara – LPS Banatul 1-8.

La Reșița, copiii alb-albaștrilor timișoreni au cucerit seria grație golaverajului 25-4, la egalitate de puncte, 9, cu Juniorul Aiud, golaveraj 18-5, respectiv CS Atletico Arad (11-6), penultima în ierarhie fiind CSM Școlar Reșița, cu 3 puncte, iar ultima, CS CFR Simeria (0).

Alte serii zonale au fost adjudecate printre altele de CS Luceafărul Cluj, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc sau U Craiova 1948 Club Sportiv.

Dar iată și tabelul rezultatelor din faza județeană Timiș în ”Trofeul Gheorghe Ene”…

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 4 = treizeci doi

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: