Luchin şi Pantilimon, alături de Ilie pentru România lui Piţurcă

După ce sâmbătă anunţam în premieră şi exclusivitate în mass-media românească faptul că fundaşul polist de 19 ani Florin Ilie este luat la naţionala mare, după evoluţiile pentru România U19, iată, confirmăm că şi Srdjan Luchin a fost convocat în premieră în reprezentativa României, între cei 25 jucători cooptaţi de Victor Piţurcă duminică seară, şi se prezintă azi la reunirea lotului „tricolorilor”, ceea ce înseamnă că nu va continua cel puţin până în 11 august pregătirile cu poliştii. Luchin este legat de un potenţial transfer la Dinamo Bucureşti. Deloc de mirare, în vreme ce ceilalţi convocaţi din aceste părţi evoluează deja la cluburi bucureştene iar foşti polişti neconvocaţi acum au ajuns recent mai ales tot la cluburi din capitală, a venit rândul celor „nerezolvaţi”, ca Luchin şi Pantilimon, să fie chemaţi într-un lot de 25 cu multe nume „noi”, lor alăturându-li-se pe parcurs 8 jucători din străinătate.

Costel Pantilimon a fost la rândul său rechemat la naţională şi de Piţurcă, portarul poliştilor, legat la rândul său de o trecere la Udinese Calcio, evoluând şi în precedentul joc, pierdut cu 2-0 în Paraguay.

Dintre timişoreni, Iasmin Latovlevici şi Gabriel Torje nu sunt includeri surpriză în lot, remarcându-se în schimb convocarea unuia ca Doru Mihai Pintilii, fost cândva la Auxerre Lugoj, într-un grup cu destule nume surpriză dar fără ex-polişti convocaţi recent ca Zicu, Bourceanu sau Alexa. Poate că în cazul lor s-au rezolvat apele transferurilor.

România va juca în 10 august cu Uzbekistan, primul joc al lui Piţurcă după revenirea la naţională.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 × = opt

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: