Luptă strânsă în cele 3 serii pentru ultimul loc retrogradabil

Etapa a 27-a a Campionatului Județean Timiş, liga a V-a, a adus în week-end mărirea avantajul în fruntea Seriei a II-a a grupării din Ghiroda, cu încă un punct, dar dacă lupta pentru promovarea în Divizia D Timiş pare a fi aproape încheiată, în schimb cea pentru evitarea retrogradării este parcă şi mai complicată înaintea ultimelor 270 minute ale sezonului. De reţinut faptul că următoarea etapă a fost devansată cu o zi, pentru sâmbată 9 iunie, cînd toate meciurile se vor juca la orele programate.

Astfel, cu trei etape înainte de final, chiar dacă se știu în linii mari echipele care vor promova în liga a IV-a, şi este vorba despre Unirea, care anul trecut juca în eşalonul… trei, CS Ghiroda şi Bega Belinţ, în schimb în zona nisipurilor mișcătoare din seria a doua lucrurile s-au complicat prin victoria echipei Pădureni cu rivala sa AS Parța, care li s-ar putea alătura Antarcticii Sânmihaiul Român, Banlocului și probabil Unirii Ghilad, dacă vor pierde ambele jocuri pe propriul teren.

În schimb cei 3 lideri par a nu mai rata promovarea, chiar dacă Ghiroda a terminat la egalitate, 1-1 cu Juventus, la Jebel. În celelalte două serii, belințenii au fost iarăşi salvați de Teletin și Ripan, cu cîte două reușite, respectiv de Mladescu și Coțolan, cu câte un gol, învingători în deplasare cu 6-4 la Ictar Budinț, de la care cu greu echipele pleacă încărcate cu puncte, din groapa cu lei.

Trupa lui Nae Căprarescu, Unirea Sânnicolau Mare, a învins la scor, 9-3  pe cei de la Igriș, care în urmă cu patru etape învingeau pe propriul teren, detronând fostul lider, Cocoşul Orțișoara.

Un record a reușit jucătorul Marian Iurea, înscriind cinci goluri pentru Solventul în partida disputată cu Unirea Ghilad. Jocuri dramatice au fost la Moșnița Noua, cu AS Bacova, încheiat la egalitate (4-4), în care oaspeții au egalat în minutul 95 după ce în minutul 90 scorul era 4-2, respectiv la Biled, unde gazdele au reușit golul victoriei în minutul 92, câștigând cu 4-3 în dauna celor de la Iecea Mare, care în etapa trecută învingeau în minutul 90 pe Tricoul 1 Iunie Timișoara.

Progresul Ciacova a fost întrecută pe propriul teren, 0-2 de FC Jebel, prin punctele reușite de Flavius Dumitrășcuță (autogol) și Marius Peca.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase + 7 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: