Mama Mia, alte depunctări în Liga 3: -8. ”Lanternă roșie” la -11

Ultima clasată fără victorie în turul Seriei a IV-a în Liga 3 n-a izbutit onorarea achitării la termen a ultimei rate din drepturile bănești cuvenite din ediția anterioară de campionat antrenorilor care au activat la gruparea timișeană în 2016, astfel încât CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic a suferit noi depunctări care o coboară la pasivul -11 în urma sezonului de toamnă.

Cosmin Stan

La 3 zile după ce CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic disputa pe 27 octombrie 2016 pe ”Dan Păltinișanu” 16-imile de finală ale Cupei României cu pe-atunci campioana la zi Astra Giurgiu, de care era eliminată cu 0-1, antrenorii Cosmin Stan și Mihăiță Hromei aveau să ia loc pentru ultima oară pe banca tehnică a divizionarei C timișene, cu ocazia partidei acasă din etapa a IX-a de campionat în Seria a IV-a, 1-1 pe CFR cu CSM Lugoj, remiză prin care gruparea comunală urca pe locul 9, la 6 puncte în urma viitoarei campioane Ripensia.

A trecut mai mult de un an de zile de la turbulentul final de sezon de toamnă din 2016 al celor de la CS Nuova Mama Mia dar antrenorii înlăturați pe-atunci de o manieră reprobabilă deși sub contract nu și-au primit nici până în ziua de astăzi toate restanțele financiare asupra cărora au convenit prin depunerea memoriilor, drepturile bănești cuvenite fiind de fapt chiar și mai mari doar că tehnicienii au închis ochii și au lăsat de la ei, efectele regăsindu-se în noi depunctări pe adresa ultimei clasate din Seria a IV-a în Liga 3.

Conform deciziei din ședința Comisiei de Disciplină a FRF de miercuri 6 decembrie, ”în baza art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal, a dispus sancționarea CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic cu scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată – depunctare 4 puncte pentru perioada 01.11.2017 -15.11.2017 și 16.11.2017- 30.11.2017. Comisia a acordat termen în data de 20.12.2017, ora 15.00, dată la care clubul să prezinte dovada plății față de creditorul Stan Cosmin Vasile pentru a evita în continuare depunctarea”.  

Un alt dosar având drept obiect executarea drepturilor financiare anunță o sancțiune identică dat fiind neachitarea la termen a drepturilor bănești achitate secundului lui Stan, Mihăiță Hromei, așa încât CS Nuova Mama Mia a acumulat alte 4 puncte de penalizare pe luna noiembrie, pasivul ajungând la -11.

Astfel, conform ierarhiei la încheierea turului în Seria a 4-a din Liga a 3-a, publicată pe portalul federal www.frf.ro, CS Nuova Mama Mia ocupă locul 15, ultimul, cu bilanțul 14 0 1 13 3-58 -11, în cazul ”lanternei roșii” fiind stipulat că ”a fost sancţionată cu 12 puncte penalizare prin deciziile Comisiei de Disciplină şi Etică din 18.10.2017 şi 6.12.2017”.

Mama Mia trage ponoase în actuala ediție de campionat din mai multe puncte de vedere de pe urma deficitarei gestionări a clubului din cursul anului 2016 și în special din a doua sa jumătate.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 × = patruzeci cinci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: