Mama Mia II, retragere. Campionatul Județean Timiș, etapa a XX-a: liderul CSM Lugoj II, scor al ediției de inspirație rugbistică, 3-15!

După ce Steaua Roşie Variaş se retrăgea din campionat în etapa a XIII-a, a urmat şi CS Nuova Mama Mia II Becicherecu Mic, care a aruncat la rândul ei prosopul, așa încât toate rezultatele înregistrate numai în retur se vor anula şi se vor omologa cu 3-0 pentru adversari, până la sfârşitul campionatului.

În sfârşit, toţi cei trei lideri au obţinut victorii, CSM Lugoj II conturând chiar scorul campionatului în deplasare la Buziaş, 3-15! În această etapă s-au marcat 112 goluri, din care 74 de către gazde, cu 14 victorii, oaspeţii reuşind 5 succese şi 38 de goluri, pe când Găvojdia şi Parţa au plecat acasă cu un punct.

Seria I

Liderul seriei, AS Seceani, a făcut un simplu antrenament cu cei de la Vulturii Comloşu Mare, care nu au ținut pasul iureşului localnicilor. Vulturii au căzut… pe capete, motivând că nu mai pot juca, fiind accidentaţi, fără a mai putea relua partida. După pauză au intrat numai 7 jucători iar în minutul 65, la scorul de 6-0, arbitrul Ioan Copaci a pus capăt meciului, când oaspeţii au rămas în 6 jucători. Cele 6 goluri au fost marcate de Pavel Olărescu şi Ioan Maranescu – ambii de câte două ori, Denis Hoţca și Nicu Făgeţan, cu câte un gol.

Ocupanta locului trei, AS Carani, cu antrenorul Constantin Siliman, a pornit ca din puşcă în acest retur de campionat, acumulând 15 puncte din tot atâtea posibile, cu golaverajul 22-4. Acum a învins categoric acasă pe AS Unirea Grabaţ, pe care a trimis-o pe drumul de întoarcere cu 7 boabe: Florin Jivan cu o ”triplă”, Dragoş Cătău, Daniel Ierimia, Mircea Paşca şi Ghiţă Ligius, din lovitură de la 11 metri, fiecare cu câte un gol.

Trupa din Cartierul Plopi, Tricoul 1 Iunie, ocupantă a locului secund, a avut o misiune uşoară pe propriul teren, învingându-i cu 5-0 pe ”bulgarii” de la Pobeda II Dudeştii Vechi. Au punctat Lucian Gheorghevici, cu o ”dublă”, Daniel Motreanu, Daniel Hărpăilă şi Bogdan Preda – fiecare cu câte un gol.

Antrenorul Ioan Neamţu a folosit următorii jucători: Borta – Bogdan Preda, Ovidiu Preda, Telios, Hărpăilă, Hodineanţ, Păunescu, Nagy, Motreanu, Gheorghevici şi Ritter. Au mai jucat: Laslo, Mateică, Blejdea. Întreaga echipă a dedicat victoria lui Bogdan Preda, care a sărbătorit împlinirea a 27 de primăveri.

Dacia Cărpiniş – Voinţa Sarafoleana Saravale 5-2. Au marcat: Liviu Zahorneanu – 2, Alexandru Benea – 2 şi Liviu Farcaş respectiv Alexandru Miron şi Laurenţiu Stanciu.

*

Seria a II-a

Unirea Banloc s-a întors cu toate cele trei puncte din deplasarea efectuată la Sânnicolau Mare, unde a jucat cu echipa a doua a Unirii, cele două goluri fiind marcate, câte unul pe repriză, de acelaşi jucător Alin Gârz.

ASO Deta – Recolta Călacea 4-0 (2-0). Gazdele au triumfat cu o victorie clară pe propriul teren, în faţa celor de la Călacea, care au căzut pe locul 5, fiind foarte nervoşi pe tot parcursul jocului, cu proteste inutile la deciziile arbitrilor, pentru care au fost eliminaţi trei jucători. Primul a văzut cartonașul roşu din partea arbitrului Eugen Gheorgheoiu portarul echipei, Robert Jigum, în minutul 27. A urmat Stelian Fălcuie în minutul 55, pentru injurii aduse împărțitorului dreptății, iar în acelaşi minut și Adrian Marchiş, care a înjurat şi i-a rupt carneţelul de notiţe centralului, smulgându-i-l din mână.

Progresul Ciacova – AS Gloria Utvin 8-0 (5-0). La acest scor nu mai ai ce comenta, gazdele punctând prin Ioan Flavius – 3, Tibor Bodochi – 2, Paul Leonte, Alexandru Ghinea şi Andrei Lazea. Cu acest succes, cei din Ciacova rămân pe podium.

În sfârşit, FC Millenium Giarmata II a legat două victorii. După succesul din etapa trecută, contra celor de la ASO Deta, cu 1-0 prin golul marcat de Sebastian Stoica, a urmat cel din deplasarea efectuată la Uivar şi câştigată cu 3-1 prin golurile marcate de trei jucători: Sebastian Stoica, Andrei Dumiter şi Alin Cenghel.

Antrenorul Răzvan Leucă a folosit următorii jucători: Marian Mihai – Robert Vereţki, Ciprian Bogdan, Adrian Kalanyoş, Laurenţiu Sinauschi, Florin Herman, Sebastian Stoica, Alin Cenghel, Cristian Florea, Alin Mihai, Andrei Dumiter. A mai jucat Corneliu Vlad.

*

Seria a III-a

Victorie la scor obținută de liderul CSM Lugoj II, în deplasarea de la Buziaş, cu echipa din localitate, vizitatorii fruntași reuşind scorul campionatului, 3-15 (2-9). Jucătorul meciului a fost Cătălin Pîntea, cu 4 reuşite, urmat de Alexandru Bodochi, cu o ”triplă”, Claudiu Ardelean şi Denis Vînătu – ambii cu o ”dublă”, Dragoş Stoi, Răzvan Mardare, Ioan Tudic – cu câte un gol fiecare, plus autogolul lui Roşu. Pentru gazde, Claudiu Groza – 2 şi Ovidiu Bontea.

Autoliv Lugoj respiră şi fără Cosmin Ripan, împrumutat în acest retur la Flacăra Făget, și reuşește alte trei puncte după această victorie obţinută acasă.

Autoliv Lugoj - Viitorul Sacoşu Turcesc 3-0

Autoliv Lugoj – Viitorul Sacoşu Turcesc 3-0

 

 

 

Pe terenul din localitatea Ohaba Forgaci, echipa lugojeană a managerului Romeo Teslovan a întâlnit pe Viitorul Sacoşu Turcesc, pe care a întrecut-o la un scor de forfait, prin golurile reuşite de Costel Vieru (min. 2) și Emanuel Stănilă (min. 47 – din lovitură de la 11 metri şi 92). Oaspeţii au suportat handicapul eliminării lui Emilian Severin la faza acordării loviturii de la 11 metri, pentru două cartonașe galbene.

La fluierul arbitrului Elisei Balaj au jucat următoarele formaţii:

Autoliv Lugoj: Ţonea, Turtă, Miculaiciuc, Mihăescu, Coţolan, Grozoni, Mlădescu, Muntean, Stănilă, Vieru, Moruz.

Antrenor: Florin Grozoni.

Au mai jucat: Sişcovici şi Medelean.

Viitorul: Ţepeş, Todea, Prodan, Severin, Petcu, Vilcinschi, Faur Tufiş, Rusu, Gudă, Doru Jurcă.

Antrenor: Tristian Koller.

Au mai jucat: Alin Jurcă şi Ploscaru.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Alte articole legate de acest subiect: