Mama Mia îşi dublează porţia de goluri

Mama Mia Becicherecu Mic, singura grupare din Divizia D Timiş care în precedentul sezon a evoluat în eşalonul trei, şi-a dublat sîmbătă norma golurilor reuşite în primele două etape, dispunînd clar de codaşa Spartak Gottlob, care abia a izbutit un prim gol de onoare, şi menţinîndu-şi punctajul maxim.

Fosta divizionară C a apelat la 4 titulari noi faţă de succesul de la mijlocul săptămînii, 2-0 cu chişodenii, şi a deschis scorul încă din primul minut, prin acelaşi Alin Gîrz care a punctat în fiecare dintre cele 3 victorii stagionale. „Avem momentan un mare dezavantaj, cu terenul, care nu este prea bun şi influenţează evoluţia noastră, dar important este faptul că învingem meci de meci şi suntem în frunte”, ne-a spus antrenorul Sorin Bălu după cea de-a treia victorie din 3 partide, cu 8-2 golaveraj în contul celor din Becicherecu Mic.

AS Nova Mama Mia s-a impus sîmbătă cu 4-1 (2-0) în dauna „lubeniţarilor”, golurile fiind marcate de Gîrz, în urma centrării lui Marcu dintr-o lovitură liberă, Telescu, de două ori cu capul, în urma unor cornere, respectiv Beniamin Turbureanu, la debutul său. Mijlocaşul dreapta a fost introdus în minutul 80 şi, după ce a driblat şi portarul, a ochit din unghi colţul scurt, în minutul 88: 4-1. Spartak a replicat la scorul de 3-0.

Aşadar şi căpitanul Laurenţiu Telescu şi-a reînscris numele pe lista marcatorilor, de notat fiind şi introducerile fraţilor Daniel şi Beniamin Turbureanu.

Boubătrîn, Mancaş şi Centea, care evoluau marţi din postura de rezerve, au început sîmbătă, cînd a fost titularizat şi Marcu.

AS Nova Mama Mia: Culda – Boubătrîn (70, Micu), Telescu, Toma, Marcu (75, Daniel Turbureanu, născut în 1994) – Radu, Mancaş, Zurbagiu, Centea (80, Beniamin Turbureanu, n. ´92) – Gîrz, Jivan (55, Terek). Pe bancă: Filip – Luţă, Raţiu. N-a fost convocat Molcuţ, accidentat.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − = 4

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: